Tukang Masak dan Rakan Niaga Food Truck Diperlukan - Sungai Buloh
Mohamed Shariff Mat Jam - Tue 4/Aug/2020 10:47am
Saya mencari tukang masak dan rakan niaga food truck

Berminat boleh whatsap
011 52915553
https://wa.me/601152915553
Lokasi sg buloh

IG shariffmj
https://www.instagram.com/shariffmj

IG bselera food truck
https://www.instagram.com/bselerafoodtruck

Fb smji katering & event

Niche: Ingin Berniaga | Kerja Kosong | Bisnes Restoran | Bisnes Foodtruck | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Abe4d - Sun 30/Aug/2020, 7:49pm
    Tak payah lah berurusan dengan mahkluk ni..hati busuk hitam, kaki sebat deposit orang, perah orang susah..dah senang tapi tamak, sampai mati pun akan rasa tak cukup..jumpa di padang masyar ya..hutang tetap hutang!!  
  2. Mohamed Shariff Mat Jam - Mon 31/Aug/2020, 2:40pm
    Jangan jadi ketam mengajar anak jln betul
    Tapi diri sendiri tak betul, betulkan diri
    Sendiri dulu debelum kita menghina orang
    Alhamdulilah kutuk orang hina orang fitnah orang semoga dikembalikan kpd ampunya diri  
  3. Abe4d - Wed 2/Sep/2020, 8:58pm
    Dah tua pun kejar dunia,menganiaya org susah..deposit tak nak pulang, pastu acah2 play victim..kita tgk nanti mahkamah allah, jumpa di padang masyar!! Pokok tak kan bergoyang tanpa angin..  
  4. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 3/Sep/2020, 9:51am
    Orang macam awak nampak ja.baik awak juga
    Akan dipertangong jawab atas kata2 awak
    Hina orang awak takan terlepas saya tak maafkan awak kerana mrghina semoga allah
    Membalas nihaan yang awak kata  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.