Tukang Jahit Part Time Diperlukan di Ipoh, Perak
Alafqarr @ Al Afqarr Ventures - Mon 6/Apr/2015 2:03pm [Last Comment]
-TUKANG JAHIT SECARA PART TIME
Mahir/separuh mahir
bekerja dari rumah
ada mesin jahit sendiri dirumah
boleh menjahit perlabai jenis baju terutamanya
baju pengantin tradional atau modern,lelaki atau perempuan (diutamakan)
pandai jahit manik (di utamakan)
baju kurung riau,modern
baju kebaya
baju melayu
kot atau blazer (adalah satu kelebihan)
pandai design baju pengantin atau baju kurung modern

email saya : alafqarr.ventures@gmail.com or sms/whatapp : 012-5006167

Niche: Kedai Jahit | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Norshafre Ikhmal Bin Mohd Moin - Wed 8/Apr/2015, 5:03pm
    sy boleh jahit manik shj  
  2. Norshafre Ikhmal Bin Mohd Moin - Wed 8/Apr/2015, 5:07pm
    sy boleh jahit manik shj  
  3. Norshafre Ikhmal Bin Mohd Moin - Wed 8/Apr/2015, 5:08pm
    sy boleh jahit manik shj  
  4. Mawar Khairunnisa - Wed 29/Jul/2015, 11:18am
    saya boleh la jahit sikit sikit . sya ada sijil belajar kemahiran jahitan. tpi ta la pn adai sgt boleh la. kalau bju pengantin tu saya ta pndai kurung moden tu boleh kot.  
  5. Aida 473 - Fri 28/Aug/2015, 4:36pm
    Saya pun bole la jahit skt2..baju kurung..bole wasap saya 01135800464  
  6. Farah Wahida Mansor - Tue 22/Sep/2015, 9:15pm
    Salam tumpang iklan sy mnjahit pukal..sy mempunyai mesin jahit industri lurus,jahit tepi halus,jahit tepi biasa,mesin jahit 2jarum mesin portable....berminat blh WhatsApp sy wahida di 0174490806@0125162126  
  7. Zelna 2 - Mon 4/Apr/2016, 6:38pm
    Assalamualaikum...saya berminat nak mencuba.Sila whatsapp saya:0183598581 atau sms :0174915472  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.