Trip Memborong di Guangzhou
Shah Samdin 2 @ Avatar Marketing & Consulting Plt - Wed 24/Oct/2018 1:30pm
AKHIRNYA TERBONGKAR JUGA RAHSIA USAHAWAN MEMBORONG BARANG JUALAN DI GUANGZHOU!

Bila fikir balik macam mana usahawan MALAYSIA boleh dapat Connection di China macam tak logic pula… Yelah kita kan negara yg kecil nak dapat Connection dari negara besar pula.

Tapi makin ramai anak muda dari Malaysia Berjaya import barang dari China… PELIK!!

Rupa-rupanya usahawan2 ni ada ‘backup’ yang bantu diorang import barang-barang ni. Patut la diorang tahu mana nak dapat connection untuk barang borong di China…

SIAPA??

TEAM TRIP BORONG GUANGZHOU laaa.. sape lagi kalau nak bantu usahawan Malaysia borong barang dari china selain team ni. TEAM ni dah bantu ramai usahawan nak borong barang dari negara China TANPA MEMBAZIRKAN MASA.

Kalau tak join trip ni usahawan mesti ada problem diantaranya:-
- Kena tipu dengan pengilang sana
- Wang palsu
- Nak dapatkan transport awam
- Penginapan yang sesuai untuk umat islam
- Komunikasi (sebab sana tak ramai yang boleh berbahasa English)
- Makanan halal di Guangzhou
- Kawasan borong yang PADU
- Hot Spot Area di Guangzhou
- Pertukaran mata wang asing
- Macam mana nak hantar barang borong menggunakan servis eksport SEACARGO/AIRCARGO dari GuangZhou ke Malaysia

Macam2 lagi masalah yang ramai usahawan hadapi bila berurusan di sini… tapi lepas diorang follow TRIP BORONG GUANGZHOU ni makin lancar bisnes diorang dan tak membuang masa sebab trip ni bantu usahawan dari segi:-

- Bawa peserta ke kawasan borong yang biasa digunakan oleh usahawan trading
- Selama 5 hari 4 malam usahawan di ajar tips dan trick nak survive kat bumi Guangzhou ni
- Membantu peserta dari menghadapi masalah seperti di atas tadi.
- Memastikan lokasi yang sesuai untuk borong barangan di GuangZhou
- Tidak membuang masa untuk mncari kilang borong yang sesuai
- Consultation kepada peserta dan bakal peserta
- Dan belbagai lagi!

Usahawan juga diajar macam mana nak berurusan dengan pengilang sana supaya tak kena TIPU!.

TEAM TRIP BORONG GUANGZHOU ni dah ada pengalalaman trading dari China selama 6 tahun dan diorang memang pakar mengenai lubuk2 borong kat sana dan barang trending di sana. Bukan je dapat sedut ilmu, tapi dapat sedut ilmu PERCUMA pula tu… just kena bayar harga pakej dan segala rahsia memborong di CHINA akan didedahkan kepada anda secara PERCUMA … BEST KAN?

Xperlu lagi nak membazir duit, masa dan tenaga untuk berurusan dengan pengilang-pengilang di GuangZhou sana! kalau anda boleh bayar pakej pergi balik dan dapatkan CONSULTATION PERCUMA sahaja….

BERMINAT? Tak payah cari jauh… klik je link ni untuk pertanyaan lanjut. Klik sekarang sebelum quota penuh… NANTI lambat pula nak beli borong!!

Next Trip: Nov-2018 | Dec-2018 | Jan-2019

detail Lanjut contact saya directly:

COACH SHAH / COACH GEENA:

Whatsapp Shah:
http://tripguangzhou.wasap.my
http://tripguangzhou.wasap.my

+60192070607

Website:
https://www.tripbisnesguangzhou.com/
https://www.tripbisnesguangzhou.com/

Facebook:
https://m.facebook.com/tripbisnesguangzhou/

Instagram:
https://www.instagram.com/tripguangzhou.my

Niche: Produk Dari China | Diskusi Bisnes | Pakej Pelancongan
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.