Transport Pakej di Kuching. RM240 & RM280.
Juezaila - Tue 13/Dec/2011 10:34am [Last Comment]
Harga sama tak kira musim cuti sekolah atau musim perayaan. Cuma ada xtra caj utk xtra hours shj..utk kereta rm5 per hours n utk mpv/van rm10 per hours.

Semua MPV exora,alza,avanza,citra ialah rm180 sehari..
Utk kereta myvi,proton saga is rm120 sehari(auto).
Utk kenari auto is rm100 sehari(auto).

MPV+driver+petrol+aport transfer+city tour is rm280 sehari full day.
Kereta+driver+petrol+aport transfer+city tour is rm240 sehari full day.


jika termasuk hmstay harga akan menjadi lain..
kita ada hmstay di taman yen yen n taman ramli(msg2 ada 3bilik tidur),taman gita jaya(5 bilik tidur) n di matang jaya..teres setingkat n semi d setingkat.
harga sewa adalh utk sebuah rumah..bukan sebuah bilik.

Menginap di hmstay tidak dikenakan bayarn late check out sprti di hotel..itulah keistimewaan homestay!!!
Penghantaran kereta percuma kepada anda di sekitar bandar kuching..

Trademark kami..bagi yg mengambil pakej transport tour,kami akan tinggalkan kenderaan kepada anda selepas habis tour utk anda merasai sendiri pengalamn pandu sendiri meronda di sekitar bandar kuc di wktu mlm.

Deposit booking di perlukan sebanyak rm100 n balance di bayar bila tiba di airport kuc nanti..


Anything pertanyaan blh mesej atau telefon saya di talian 017-8507807..

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Mai 22 - Sat 17/Dec/2011, 2:18pm
untuk tranport dan pemandu pelancong ada tak  
2. Juezaila - Sat 17/Dec/2011, 8:29pm
kita ada transport+driver(cum guide)  
3. Apeh - Mon 19/Dec/2011, 8:35pm
boleh saya tau city tour tu meliputi kawasan mana?  
4. Juezaila - Tue 20/Dec/2011, 10:39am
apeh...city tour meliputi kawasan kuching n sekitar bandar kuching..lbh jelas lagi ke kawasan seperti bau,ke kampung budaya,ke jongs crocdile,ke semenggok wildlife,ke serikin n kelain2 tempat2 yg ingin di lawati oleh clients saya..tq  
5. Jaafar 3 - Wed 21/Dec/2011, 3:35pm
sy juga ada menyediakan transport skali driver n guide.persona hanya Rm220 dgn driver,guide,city tour n petroll.pandu sendiri pun boleh.viva,gen2,saga blm n persona.harga boleh runding lg.tiada masalah.contact 0135970890 or email mchez87@gmail.com  
6. Juezaila - Wed 21/Dec/2011, 10:17pm
salam jaafar 3...kalu nak promote tu minta la kebenaran tuan tanah dulu...tq.  
7. Nor Emylia - Thu 22/Dec/2011, 10:12am
salam...

nak tanye, kalau kereta sewa untuk 3 hari, xde diskaun ker? ni termasuk gps x?  
8. Nor Emylia - Thu 22/Dec/2011, 10:15am
charlies_nei@yahoo.com  
9. Baydot - Thu 22/Dec/2011, 4:05pm
Salam jue.saya stuju dgn awak. Jaafar 3..kalau nak promote tu bagi lah salam dulu dgn tuan tanah. Awak tak blh buat sesuka hati awak je juz reeddah gitu je kat iklan org lain!!!  
10. Hani 47 - Mon 2/Jan/2012, 4:01pm
Hi Jue..
Minta izin nak tumpang sekaki kat ur ad ni. Saya pon ada sediakan perkhidmatan apartment, transportation (pandu sendiri atau dengan pemandu) di Kota Kinabalu Sabah. Jadi pada sapa2 yg nak datang KK tu bolehlah hubungi saya. My blogspot is http://apartmentkotakinabalu.blogspot.com .

TQ.  
11. Juezaila - Tue 3/Jan/2012, 2:27pm
Hani 47..okay  
12. Nor Rasidah - Tue 24/Jan/2012, 11:34am
full package ke sarawak + tiket pergi balik
10 dws + 2 kanak-kanak
rm brp?

shidasuhaimee@yahoo.com.my
tq...  
13. Juezaila - Tue 24/Jan/2012, 8:05pm
Nor Rasidah..sila check email.  
14. Andy 27 - Tue 14/Feb/2012, 11:14am
tuan tanah..
kalau ada keperluan utk kereta sewa tambahan, di kuching.. inform je k. TQ
0194382406  
15. Wanie8 2 - Tue 21/Feb/2012, 12:28pm
saya nak tny sewa kereta untuk 3hari 2malam...kalau boleh hari kedua nak pakai driver. saya seramai 6 orang.  
16. Wanie8 2 - Tue 21/Feb/2012, 12:33pm
email saya konspa_2886@yahoo.com  
17. Shima 81 - Sat 16/Feb/2013, 11:13pm
memerlukan tour guide + transport..emel sy shimashiwon_06@yahoo.com  
18. Suzie 45 - Wed 20/Mar/2013, 8:26pm
Anda serius berniaga. Kam menyedoakan konsep perniaagan kedai farmasi secara percuma. Jika anda serius coctoct pn s 016 2020370. Modal hanya rm5200  
19. Edisha - Tue 20/Aug/2013, 1:19pm
saya memerlukan MPV +Driver , kami 9 dewasa 4 kanak-kanak..utk 7 sept - 9 sept 2013 ni..email to : edishadline@gmail.com  
20. Syam 187 - Sat 31/Aug/2013, 7:49pm
saya membekal mineral water 500ml. sebox 24 botol rm14. minimum order 1000box. email sbcollection9@gmail.com  
21. Mastura 78 - Tue 8/Oct/2013, 4:23am
assalamu?alaikum
kereta sewa harga student UNIMAS, kota samarahan, kuching
~ alza separuh hari RM 80/ sehari RM 130
~myvi/viva separuh hari RM 70/ Sehari RM 110
~Kancil auto separuh hari RM 60/ sehari Rm100
~Kancil manual/Saga separuh hari RM55/ sehari RM80

Hubungi Mastura Nordin : 017-3885001  
22. Ila 145 - Mon 28/Oct/2013, 11:14pm
Salam...saya nk tanya utk pakej kenderaan n tmpat tggal 5 org utk 2 hari...macm mane pakejnya?
Travel kwsan mane?  
23. Nooryati - Thu 31/Oct/2013, 11:06pm
saya perlukan transport untuk 8/10 org kalau boleh van 12 seator yg selesa untuk 3h2m.email details ke yatee.elly@yahoo.com asap  
24. Nooryati - Sat 2/Nov/2013, 6:04pm
saya perlukan transport untuk 8/10 orang yang selesa 12 seator untuk 3h2m dikucing,sarawak,email details ke yatee.elly@yahoo.com please  
25. Ieza 11 - Sun 10/Nov/2013, 11:01pm
Saya perlukan transport ,tour guide & hotel untuk 4 dewasa 2 kanak-kanak...boleh email ke aireyna _2@yahoo.com...nk pergi dlm 23 hingga 25 nov ni  
26. Ummil - Tue 3/Dec/2013, 4:02pm
kalau sewa kereta 3 hari ada diskaun x... saya nak pakai driver utk satu hari. brp rm. Saya ada 5 org.  
27. Khairol 77 - Fri 12/Feb/2016, 10:55pm
Masih aktif lagi ke untuk bln depan masih avail lg x  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..