Trader Amaljariah
Impiangemilang99 - Wed 27/Jun/2012 2:45pm [Last Comment]
sy seorg fulltime trader... dan ingin brkongsi ilmu dan pndapatan brsama tuan2, tuan2 blh trade sendiri dengan setiap orer open dan close adalah dr sy... tuan2 blh cuba ngn demo akaun dahulu setiap order sy utk tmpoh sebulan jika tuan2 sndiri rasa puas hati, isthikarah dahulu dan kemudian barulah buat keputusan utk mndalami ilmu brsama sy, yuran yg sangt minima brbnding kos dlm 4tahun kajian sy sendiri, dan sy adalah seorg pemuda biasa yg tiada lnsung trlibat dlm mana2 syrikat prlaburan,perbankan atau2 mana syrikat secara lansung ngn forex tetapi sy berlajar dr setiap pngalaman dengn bermula dari 0.... insyaALLAH kini sy ingin mncurah pula ilmu ini kpd tuan2, tuan2 boleh isthikarah dahulu n cuba dahulu sbelum ambil kputusan,itu lbh baik... jika brminat blh emailkan kpd sy gloryforextrade@gmail.com insyaALLAH

Niche: Forex Malaysia
 
1. Dewa 2 - Wed 27/Jun/2012, 4:38pm
Awak trade saya invest.untung saya bg 50/50  
2. Fitry 3 - Wed 27/Jun/2012, 10:49pm
brape bayaran untuk blajar dr tuan
Steven_Fitry@yahoo.com  
3. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Wed 27/Jun/2012, 11:01pm
salam...

boleh email ke kobuub@gmail.com sy ingin belajar dgn anda jika sudi ..

wassalam..018-9475 996  
4. Fadzli 24 - Thu 28/Jun/2012, 1:36am
~ saya berminat. email saya prointec1980@yahoo.com  
5. Impiangemilang99 - Thu 28/Jun/2012, 7:42am
assalamu'alaikum kpd tuan Dewa 2, maaf sy xambil invest. tetapi insyaALLAH sy boleh bntu utk tuan mnjadi trader part time/full time dan tuan blh jana wang tuan sndiri. itu rasenye lbh baik. kp tuan fitry , KBUUB m fazli tuan bolh YM sy kayangan_mimpi utk bncng atau nak tahu lbh lnjut. insyaALLAH  
6. Liza 259 - Thu 28/Jun/2012, 8:29am
salam, sya berminat jugak.. skrg ni pun tengah trade tapi lebih banyak lost dari untung.. boleh bantu saya macam mane ye... tapi saya tak ada YM.... alissa4455@gmail.com  
7. Midi 6 - Thu 28/Jun/2012, 11:52am
boleh tau berapa purata keuntungan sebulan dari pengalaman tuan sendiri?  
8. Impiangemilang99 - Thu 28/Jun/2012, 12:54pm
waalaikummussalam warahmatullah puan LIZA,tidk mngapa insyaALLAH sy add email puan...tuan midi, purata keuntungan sy min 50%-200% depend brp risk margin yg sy ambil. cuma dinasihatkan sy lbh suka mndidik soal hati dulu krn jika hati xpt kawal 1% pun xkn untung, ini antr ramai kegagalan trader.. insyaALLAH tuan2 boleh try dan analisa sndiri sebulan dahulu, jika ok, barula buat keputusan utk belajar dngn lbh lg..insyaALLAH  
9. Impiangemilang99 - Thu 28/Jun/2012, 1:07pm
insyaALLAH jika ada sebrang prtanyaan boleh emailkan kpd sy gloryforextrade@gmail.com atau YM sy kayangan_mimpi.. insyaALLAH  
10. Jai Fcpo - Thu 28/Jun/2012, 8:29pm
salam...sekadar nak berkongsi....kalau nak jadi trader yang berjaya.
1. ada sistem yang memang btl2 boleh buat duit.
2. jaga risk management.
3. control emosi.

nak try sistem tu saya boleh share, free je testing, yang saya trade hari2.  
11. Mohd Faizul Nizam - Thu 28/Jun/2012, 11:18pm
salam.saya berminat & nk info lbih lanjut.email saya sue_haida@ymail.com  
12. Apendz - Fri 29/Jun/2012, 4:38pm
Salam..sy ada emel.tlg check..  
13. Muhammad Akmal 6 - Sat 30/Jun/2012, 12:08am
Salam , sy berminat email detail onamhk@yahoo.com . tq  
14. Azhar 28 - Sat 30/Jun/2012, 12:58am
Pelaburan Forex
Cara-cara untuk mendapatkan pendapatan RM1,000.00 sehari, setiap hari melalui forex. Layari: http://freedomofforex.blogspot.com  
15. Impiangemilang99 - Sat 30/Jun/2012, 8:06am
yup benar tuan jai,3 fktor tu yg amat pnting.. 1.kekuatan hati emosi, 2.Teknik 3.Risk margin Tuan Apendz, apa emailnya ea ? insyaALLAH sy da chechk dan balas setiap email yg sy dapat. insyaALLAH utk tuan Akmal n nizam, sy akan add dan email kpd tuan.. jazakallah......  
16. Apendz - Sat 30/Jun/2012, 2:03pm
Salam..sy da emel..tp tiada respon..adakah tuan dpt emel sy..  
17. Impiangemilang99 - Sun 1/Jul/2012, 12:17am
insyaALLAH tuan Apendz bolh emailkan kembali kpd sy gloryforextrade@gmail.com atau YM kayangan_mimpi , krn rasenye sume email sy dah jawap.  
18. Mizal - Sun 1/Jul/2012, 11:12am
Salam trader amaljariah..
boleh tahu en guna indicator or manual trade?
Boleh email saya mizal5634@yahoo.com.
Saya berminat nak serius dlm forex..  
19. Rosmah Amat - Sun 1/Jul/2012, 12:41pm
nak ceburi trade forex tapi tak tau lansung knowledge zero camne ye boleh bantu saya email rosmah_amat@yahoo.com  
20. Rizal 197 - Sun 1/Jul/2012, 8:35pm
Salam, kalau begini semua sikap melayu, alhamdulilah.... Apa pun kalau sudi membantu sy juga boleh la emailkan di rizal@lumutport.com  
21. Salmi 2 - Mon 2/Jul/2012, 2:36am
salam.saya berminat & nk info lbih lanjut.email saya di mlmoneylove@gmail.com  
22. Mamat Permai - Mon 2/Jul/2012, 5:58am
assalam..tn email details
aboimaa@yahoo.com  
23. Impiangemilang99 - Mon 2/Jul/2012, 7:04am
jazakallah di atas sgl komen2 tuan2, maaf jika sy terlewat bls emel atau komen2 tuan2, sy agak sibuk sedikit.. utk tuan mizal, sy ada tknik yg guna indicatr n tnpa indctrpun ada... just prkiraan yg sngt simple. utk puan rosmah,insyaALLAH sy akan cuba mbntu sedya upaya dngn izin ALLAH swt, tuan rizal,salmi dan mamat, insyaALLAH sy akan emelkan...  
24. Impiangemilang99 - Mon 2/Jul/2012, 7:18am
Utk puan liza 259, maaf sy gagal utk sent eml kp puan, blh puan emelkn sy di gloryforextrade@gmail.com atau add YM sy di kayangan_mimpi  
25. Hasrol - Mon 2/Jul/2012, 12:51pm
tuan impiangemilang99, sy juga berminat.. bleh email pd sy..
hasrol05@gmail.com  
26. Minz - Mon 2/Jul/2012, 1:32pm
Salam,

boleh tlg emailkan maklumat lanjut - minz1318@gmail.com , t/kasih wassalam  
27. Apendz - Mon 2/Jul/2012, 1:48pm
Salam.. Tolong emelkan ke 'apend_123@yahoo.com'  
28. Forex Trader 5 - Mon 2/Jul/2012, 2:45pm
alhamdullillah sy dah emelkn kpd tuan hasrol,minz dan apendz  
29. Angah Jebat - Tue 3/Jul/2012, 12:22am
Salam, tlg emailkan maklumat lanjut
angah_hogan@yahoo.com  
30. Bagong69 - Tue 3/Jul/2012, 4:17am
Salam..2x send email, x dpt reply
aizalmn@yahoo.com  
31. Impiangemilang99 - Tue 3/Jul/2012, 9:57am
alhamdullillah sy dah emel kpd angah jebat dan tuan bagong69..  
32. Sakor - Tue 3/Jul/2012, 10:14am
sye asikrugi je; sakorihsan@gmail.com  
33. Peluangniaga 4 - Tue 3/Jul/2012, 2:51pm
Bleh email lanjut fatrade2u@gmail.com

Tks  
34. Nizam 51 - Tue 3/Jul/2012, 6:02pm
Assallamualaikum tuan, saya tk pernah beli forex tetapi beli saham tetapi tk menjadi selalu gagal. Andai saya beralih arah pd forex apa pendapat tuan? Saya ingin mendapat maklumat lanjut dari tuan. Email saya: nabdaziz@gmail.com  
35. Amiey 2 - Wed 4/Jul/2012, 12:32am
salam...saya berminat...email ke azliwati_h@yahoo.com  
36. Helmy 17 - Wed 4/Jul/2012, 1:32am
bole email lbh lanjut ke bobzulkafli@gmail.com.terima kasih  
37. Nurul Aini 2 - Wed 4/Jul/2012, 9:57am
salam... saya ada cuba tapi mcm susah cikit.. pls tlg saya.. saya ada testing tp rasa cam kurang keyakinan walaupun trade testing saya boleh dapat keuntungan,... email ainazideal@gmail.com  
38. Dotbiz - Thu 5/Jul/2012, 10:08am
Salam Tuan Trader,
bleh bg info & maklumat lanjut
info@dotbiz.tk
tq.  
39. Impiangemilang99 - Sat 7/Jul/2012, 4:08pm
alahamdullillah sy telah post2 signal sy ,insyaALLAH siapa yg nak mncuba boleh emailkan kpd sy, prcuma utk sebulan.. insyaALLAH nantikan post siganal sy brmula isnin depan..... mnggu ini GU buy 1.5663 t/p 1.5720 s/l 1.5998 sell 1.5998 t/p min100pip ...mnta maaf jika sy tak dpat upate2 signal2 sy, krn lesibukan masa sy sedikit.....  
40. Shima 65 - Thu 12/Jul/2012, 11:57am
tlg email kat sy
lailatulshima76@yahoo.com.my  
41. Arif 34 - Thu 19/Jul/2012, 7:56pm
link ni anda dapat $100.00 http://prelaunchx.com/x/trillion
CUBA LA.  
42. Man 96 - Sat 25/Aug/2012, 2:49pm
salam TT.sy dah emel dan add ym tuan.mnunggu respon dr pihak tuan.tq  
43. Mazda 324 - Sat 22/Sep/2012, 4:21pm
salam, sy sgt berminat nk bljr.bleh emel artline189@rocketmail.com  

Page 1   (Total 43 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..