Toyo Financial Capital Sdn Bhd
Michael Lim 7 @ M Loan Financial Global Resource Sdn Bhd
Wed 30/Jun/2021 12:40pm [Last Comment]
GOOD MORNING & GOOD AFTERNOON

Pihak kami ada menyediakan kemudahan pinjaman peribadi & perniagaan yang memerlukan aliran tunai dengan segera:-

1) Kemudahan Pinjaman Peribadi
๐Ÿ“Œ- Max sehingga rm 10,0000.00 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ“Œ- Nama ccris, ctos dan blacklist - Diluluskan dengan syarat ada jaminan / collateral dalam kontrak perjanjian.
๐Ÿ“Œ- Nama muflis / bankcrupcy - Rm 30k sahaja, dengan syarat ada 1 seorang penjamin dan jaminan / collateral dlm kontrak perjanjian.
๐Ÿ“Œ- Kakitangan kerajaan diluluskan sepenuhnya.

2) Kemudahan Pinjaman Perniagaan :

๐Ÿ“Œ- Max sehingga rm 50,0000.00 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ“Œ- Mempunyai rekod yang baik
๐Ÿ“Œ- Nama pemohon ada dlm ssm atau mna syarikat
๐Ÿ“Œ- Nama pemilik / director syarikat mesti clear - Cctos, blacklist dan muflis.
๐Ÿ“Œ- Project funder up to rm50,0000.00 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’– Tempoh pinjaman sehingga10 tahun
๐Ÿ’– Tidak perlukan penjamin
๐Ÿ’– Tidak perlu cagaran
๐Ÿ’– Tiada pembayaran wang pendahuluan (up front)
๐Ÿ’– Pinjaman di cover oleh insurans / takaful
๐Ÿ’– Pinjaman terus masuk ke akaun permohon

๐ŸŸก Blacklist / CTOS / CCRIS?? layak memohon
๐ŸŸก Ada Pinjaman di lain tempat?? syarikat kami boleh tolong settlekan

๐ŸšซNO DEPOSIT
๐ŸšซNO UPFRONT

Recommend customer have commission
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑContact : 012-228 7550 michael lim ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp : 012-228 7550 michael lim ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ
https://wa.me/60122287550

Niche: Pinjaman Peribadi
 
51. Upfront Resources Loan - Sun 11/Jul/2021, 9:32pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
๐ŸŒนTrusted โŒNo Deposit โŒ No Upfront
Hari ini Apply โœ”Hari ini proceedโœ” Hari ini dapat Cash ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
52. Upfront Resources Loan - Mon 12/Jul/2021, 12:35pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
๐ŸŒนTrusted โŒNo Deposit โŒ No Upfront
Hari ini Apply โœ”Hari ini proceedโœ” Hari ini dapat Cash ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
53. Kenny - Mon 12/Jul/2021, 1:43pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
54. Siti Syarah1221 - Mon 12/Jul/2021, 3:41pm
๐Ÿ’ฏSyarikat Pinjaman Wang Berlesen ๐Ÿ’ฏ
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN ๐Ÿ“MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
โœ”Sektor Kerajaan
โœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
โœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
โœ”Tanpa Penjamin
โœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
โœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
55. Nur Ida - Mon 12/Jul/2021, 3:42pm
SYARIKAT PINJAMAN WANG BERLESEN DAFTAR UNDER KPKT 100% BOLEH DIPERCAYAI !! Anda Berminat Buat Loan ?? Jum Semak Kelayakan Online Anda Sekarang !! Cover Area - Klang / Selangor / Kuala Lumpur !

Tanpa Pegang Kad ATM ( Bayaran Auto Debit )
โžกFaedah Serendah 1.5% Sebulan
โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 36BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete

Kerajaan / Swasta / Pesara / Pencen / Perkeso
socso / Perkerja Kilang / Zakat / Oku / Jkm ๐Ÿ“

Yns Resoutces Sdn Bhd ( Port Klang )
No 99 Tingkat 1 Persiaran
Raja Muda Musa 42000
Pelabuhan Klang , Selangor
No Office : 03 - 3163 0200
Website Link : http://www.ynsloan4u.com

Ingin Tahu Lebih Lanjut Boleh Hubungi Kami Segeraโ€ผ๏ธ
http://www.wasap.my/0166063644/tploanida
http://www.wasap.my/0166063644/tploanida
http://www.wasap.my/0166063644/tploanida  
56. Mr Jeff - Mon 12/Jul/2021, 5:00pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
57. Nur Ida - Tue 13/Jul/2021, 12:18pm
Menghadapi Masalah Kewangan ? Mencari Penyelesaikan Yang Mudah & Selamat ! Jangan Risau ! Syarikat Kami Menyedeiakan Pinjaman Peribadi Yang mudah & Selamat ! Cover Area - Klang / Selangor / Kl

๐Ÿ“Œ Tanpa Pegang Kad ATM {Bayaran Auto Debit}
๐Ÿ“Œ Tanpa Penjamin / Upfront / Deposit
๐Ÿ“Œ Zero Interest % Untuk Sebulan

โœ… Proses Dalam Masa 1 ~ 2 Jam sahaja
โœ… Semak Kelayakan Percuma Sahaja
โœ… Dokumen Sangat Ringkas
โœ… Maklumat Dirahsiakan

๐Ÿ“ Kerajaan / Swasta / Pesara / Pencen
๐Ÿ“ Perkeso / socso/ Perkerja Kilang
๐Ÿ“ Zakat / Oku / Jkm

Yns Resoutces Sdn Bhd ( Port Klang )
No Office โ˜Ž๏ธ 03 - 3163 0200
๐ŸŒ Website Link : http://www.ynsloan4u.com

Ingin Tahu Lebih Lanjut Boleh Hubungi Kami Segeraโ€ผ๏ธ
No Tel ๐Ÿ“ฒ 016 - 606 3644 Cik Ida { Wasap / Call / Telegram }
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida  
58. Kenny - Tue 13/Jul/2021, 2:16pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
59. Upfront Resources Loan - Tue 13/Jul/2021, 2:58pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
๐ŸŒนTrusted โŒNo Deposit โŒ No Upfront
Hari ini Apply โœ”Hari ini proceedโœ” Hari ini dapat Cash ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
60. Mr Jeff - Tue 13/Jul/2021, 11:04pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
61. Mr Jeff - Tue 13/Jul/2021, 11:06pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
62. Siti Syarah1221 - Wed 14/Jul/2021, 12:38pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN ๐Ÿ“MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ PERMOHONAN UTK ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
โœ” KAKI TANGAN KERAJAAN
โœ” PERKERJA SWASTA
โœ” PERKERJA KILANG
โœ” PENCEN
โœ” SOSCO

๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ DOKUMEN DIPERLUKAN ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
๐Ÿ‘‰ SLIP GAJI
๐Ÿ‘‰PENYATA BANK TERBARU

๐Ÿ“ฑ Whatsapp/SMS/Call
๐Ÿ“ฑ +60122373911
๐Ÿ“ฑ http://pecredit.wasap.my  
63. Kenny - Wed 14/Jul/2021, 1:07pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
64. Nur Ida - Wed 14/Jul/2021, 1:35pm
PINJAMAN SEMPENA PKP 3.0 ! ๐€๐ง๐๐š ๐ฆ๐š๐ฌ๐ข๐ก ๐š๐๐š ๐ฆ๐š๐ฌ๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ค๐ž๐ฐ๐š๐ง๐ ๐š๐ง ?? ๐‰๐š๐ง๐ ๐š๐ง ๐ซ๐ข๐ฌ๐š๐ฎ ! ๐Š๐š๐ฆ๐ข ๐›๐จ๐ฅ๐ž๐ก ๐›๐š๐ง๐ญ๐ฎ ๐š๐ง๐๐š ๐Ÿ˜Š . ๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€ โ€ผ๏ธ

โœ… HANYA PERLUKAN DOKUMEN RINGKAS
โœ… PROSES PINJAMAN CEPAT
โœ… TANPA PEGANG KAD ATM
โœ… COMPANY DAFTAR UNDER KPKT
โœ… MAKLUMAT DIRAHSIAKAN
โœ… TRUSTED COMPANY

SWASTA / KERAJAAN / PENCEN / SOCSO
PERKESO / PERKERJA KILANG / ZAKAT / OKU / JKM

BUKAN SCAMMER/AHLONG
TANPA WANG PENDAHULUAN
TANPA PENJAMIN / CAGARAN

Yns Resources Sdn Bhd ( Port Klang )
No Office โ˜Ž๏ธ 03 - 3163 0200
๐ŸŒWebsite Link : http://www.ynsloan4u.com

Boleh Hubungi Kami Segeraโ€ผ๏ธ
๐Ÿ“ฒ : 016 -606 3644 Cik Ida ( Wasap / Call / Telegram )
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida  
65. Nur Ida - Wed 14/Jul/2021, 1:36pm
PINJAMAN SEMPENA PKP 3.0 ! ๐€๐ง๐๐š ๐ฆ๐š๐ฌ๐ข๐ก ๐š๐๐š ๐ฆ๐š๐ฌ๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ค๐ž๐ฐ๐š๐ง๐ ๐š๐ง ?? ๐‰๐š๐ง๐ ๐š๐ง ๐ซ๐ข๐ฌ๐š๐ฎ ! ๐Š๐š๐ฆ๐ข ๐›๐จ๐ฅ๐ž๐ก ๐›๐š๐ง๐ญ๐ฎ ๐š๐ง๐๐š ๐Ÿ˜Š . ๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€ โ€ผ๏ธ

โœ… HANYA PERLUKAN DOKUMEN RINGKAS
โœ… PROSES PINJAMAN CEPAT
โœ… TANPA PEGANG KAD ATM
โœ… COMPANY DAFTAR UNDER KPKT
โœ… MAKLUMAT DIRAHSIAKAN
โœ… TRUSTED COMPANY

SWASTA / KERAJAAN / PENCEN / SOCSO
PERKESO / PERKERJA KILANG / ZAKAT / OKU / JKM

BUKAN SCAMMER/AHLONG
TANPA WANG PENDAHULUAN
TANPA PENJAMIN / CAGARAN

Yns Resources Sdn Bhd ( Port Klang )
No Office โ˜Ž๏ธ 03 - 3163 0200
๐ŸŒWebsite Link : http://www.ynsloan4u.com

Boleh Hubungi Kami Segeraโ€ผ๏ธ
๐Ÿ“ฒ : 016 -606 3644 Cik Ida ( Wasap / Call / Telegram )
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida  
66. Upfront Resources Loan - Wed 14/Jul/2021, 2:20pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
๐ŸŒนTrusted โŒNo Deposit โŒ No Upfront
Hari ini Apply โœ”Hari ini proceedโœ” Hari ini dapat Cash ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
67. Mr Jeff - Thu 15/Jul/2021, 4:56pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
68. Mr Jeff - Thu 15/Jul/2021, 4:57pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
69. Mr Jeff - Thu 15/Jul/2021, 4:57pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
70. Mr Jeff - Fri 16/Jul/2021, 5:32pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
71. Mr Jeff - Wed 21/Jul/2021, 4:38pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
72. Mr Jeff - Fri 23/Jul/2021, 11:42am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
73. Wang Maju Trading - Tue 27/Jul/2021, 11:01am
WANG MAJU TRADING
PINJAMAN WANG BERLESEN

๐Ÿ•ต๏ธ Kakitangan Kerajaan
๐Ÿ•ต๏ธ Pekerja Kilang
๐Ÿ•ต๏ธ Pekerja Swasta
๐Ÿ•ต๏ธ Perkeso
๐Ÿ•ต๏ธ Pencen
๐Ÿ•ต๏ธ Grab
๐Ÿ•ต๏ธ Foodpanda

๐Ÿ”’ Tiada Bayaran Pendahuluan
๐Ÿ”’ Tanpa penjamin
๐Ÿ”’ Blacklist Ctos /Ccris
๐Ÿ”’ Diluluskan Dalam 2 jam
๐Ÿ”’ Dokumen yang ringkas

AREA:
๐Ÿ“ KUALA LUMPUR
๐Ÿ“ SELANGOR

โœ…SYARIKAT KAMI BERDAFTARโœ…
โ—๏ธโ—๏ธKAMI BUKAN ALONG โ—๏ธโ—๏ธ

Whatsapp/call kami๐Ÿ“ž
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
74. Mr Jeff - Sat 31/Jul/2021, 2:41pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
75. Upfront Resources Loan - Sun 17/Oct/2021, 8:07pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
๐ŸŒนTrusted โŒNo Deposit โŒ No Upfront
Hari ini Apply โœ”Hari ini proceedโœ” Hari ini dapat Cash ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  

< Prev | Page 2 | End >                     (Total 75 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..