Tolong Saya Dapatkan Income Lebih.
Azeme - Thu 4/Dec/2014 2:58pm [Last Comment]
tahun demi tahun, nilai ringgit kita makin tiada nilainya. sebagai contoh jika kita bawa RM50 ke pasar malam pd 10 tahun yg lepas, gerenti banyak barang boleh di beli. tetapi pada tahun 2014, nilai 50 ringgit setakat seekor ayam dan buah buahan je dpt beli. begitulah dgn gaji saya ditambahi kos sara hidup yg kian meningkat. harap sesiapa warga majalah.com dapat memberi bisnes sampingan yang mashuuk buat saya sekeluarga. terima kasih

Niche: Iklan Terbuka | Ingin Berniaga
 
1. Bozz - Thu 4/Dec/2014, 3:21pm
buatla bisnes fizikal spt jual air jambu batu ke,nasi lemak ke,ice blended ke,satay ke

join jer pasar malam ke,uptown ke atau tepi2 jalan jer sabtu n ahad jer maybe boleh gak tarik rm300 hingga 550 dlm 2 hari tu try '_'

simple murah dan mampu milik  
2. Yantie 14 - Thu 4/Dec/2014, 3:24pm
Sesapa nak keje CUSTOMER SERVICE dekat ASTRO sila wassap saya 011-2636 8759.. bagi nama penuh & no phone.. ada org dalam bole bantu... coz department baru dah bukak, perlu ramai cust serv..

Gaji RM2000++
Ada Shift
umo max 35 thn
ble ckp simple english

Yang serius shj.. kena bg commitment.. bkn setakat keje nk cari pengalaman shj pastu 3 bln brenti plak..

ASTRO ada Department baru utk CUSTOMER SERVICE di jalan tun razak (dpn tabung haji) & bangsar ...  
3. Mohd Azmi 15 - Thu 4/Dec/2014, 3:50pm
Program Bantuan Usahawan Clixster Ameen RM2000 modal di sediakan...
Saya ulang modal di sediakan...
Hanya bayar pendaftaran RM20 sahaja...
Anda dapat samsung tab 3 / lenovo / huawei honor 3C
Anda mampu dapat rm450 sehari
Anda dapat 10 simkad clixster
Anda dapat RM300 Mobile topup
Anda dpt income pasif Ameen setiap bulan..
Dan banyak lagi..

Info lanjut boleh baca di sini dulu :
http://www.hebat2u.com/dana.htm

TQ  
4. Fieyza09 2 - Thu 4/Dec/2014, 3:56pm
Jom berbisnes dengan saya kalau ada modal 5k. Kurang sebulan profit melebihi modal saya kembalikan. Hubungi saya 0102343426 (Ghaffar)  
5. Aini Bt Jaafar - Thu 4/Dec/2014, 4:00pm
join lah tunetalk,,modal 90,bkn income dpt skli je tapi berkali2.x perlu jual produk

kita guna kita dpt
org lain guna pn kita dapat$$$$

berminat whapp 0132333048  
6. Siti Norsila Bt Muslim - Thu 4/Dec/2014, 4:08pm
berminat nak jd agen menjual sabun basuh jasmin7 email saya untuk maklumat lanjut norsila_muslim@yahoo.com  
7. Adam Richqy - Thu 4/Dec/2014, 4:26pm
sy ada 2 options
1. modal rm55, kerja kena rajin online..pulangan bole ribu2an
2. modal minima rm1000, tak perlu buat apa2, setiap minggu dpt rm150 selama 15 minggu...kalau modal lebih dptla lebih, kalau rajin menaja lagila lebih
bminat...0193062757  
8. Anas 71 - Thu 4/Dec/2014, 4:48pm
Kalau berminat dengan Online Marketing, saya boleh tolong. Yang penting ade komputer & internet.

Modal rendah. Mentor disediakan PERCUMA.
Income boleh cecah 5 angka sebulan.
Boleh servey di web kami & register untuk preview online atau WhatsApp saya di 012-2552567.

Tempat TERHAD. Bertindak SEKARANG.

http://bitly.com/LGMsystem  
9. Shaik 4 - Thu 4/Dec/2014, 6:31pm
Income sampingan..cuma rm10. Copy dan paste. Baru 3 hari join, dpt rm80 sehari. Bila check akaun dh ada RM 100..... bestnya...
Just copy, paste n post dgn modal rm 10...
X perlu nak buat networking...jus kena rajin sikit ..
Bagi yg berminat pm saya....nTak payah jual brg atau jumpa org. minat email sy : jazas61@gmail.com  
10. Riemacbp - Thu 4/Dec/2014, 9:31pm
ANDA MENCARI PELUANG PERNIAGAAN??

Bayangkan dengan taraf hidup yang semakin tingggi, gaji yang ada pun tidak mencukupi. ditambah pula tahun depan nak mengadap GST.. perghh.. Pening.

Apa yang saya tawarkan ini adalah peluang perniagaan. Bukan skim cepat kaya.. duduk jea dapat duit. Jika anda benar-benar ingin mengubah hidup anda, ubah sikap anda sekarang juga.
Berhenti dari mencari bisnes 4D (Duduk Diam Dapat Duit). Jom bersama kami buat REAL BISNES yang memang terbukti, selamat dan saya JAMIN tiada sebarang risiko .
Bekerjasama dengan No 1 BEST Malaysian company dan No 50 worldwide. Di beri latihan intensif dan page PERCUMA!!. MODAL pun di sediakan.

[+] Anda tidak perlu pening kepala memikirkan tentang stok barang
[+] Anda tidak perlu memikirkan tentang gaji pekerja
[+] Anda tidak perlu memikirkan sewa kedai, bil elektrik
[+] Anda hanya perlu mempromosikan perniagaan Anda sahaja.

Mudah bukan?? Jangan terus mencari peluang, sedangkan peluang dah ada didepan mata. Tunggu apa lagi. Jomm.. join group saya.

Kenapa anda PERLU buat business ini bersama group saya?

- * Kerana group saya menjalankan bisnes ini secara online dengan menggunakan :

[*] Landing page. (Untuk menangkap data prospek)
[*] Sistem Autoresponder. (Sistem Followup atau sistem pemujuk)
[*] FBAds untuk pengiklanan yang betul-betul berkesan.

Tunggu apa lagi jomm...klik jea di sini ---- http://bit.ly/10l8kyZ

sms/watsapp - 0129434995  
11. Nasi Kerabu Omma - Thu 4/Dec/2014, 10:19pm
Nasi Kerabu Omma adalah pengeluar Nasi Kerabu Delivery untuk warga Klang Valley. Nasi Kerabu resepi turun temurun original dari Pantai Timur.

Kami sedang mencari agent marketing & distribution untuk produk makanan kami !!

Peluang perniagaan hujung minggu yang sangat MUDAH !! boleh dapat RM 200 - 300 satu pagi sahaja, BERSIH !!

Company: Nasi Kerabu Omma
Produk : Nasi Kerabu Ayam Madu / Ikan Celup Tepung

Mencari agen untuk setiap kawasan. Contoh: Gombak, Shah Alam, Ampang , etc.

Boleh segera whatsapp 018-9534880. Atau dropkan email or phone no. supaya senang kami contact.

Untuk lebih kenal dengan produk kami boleh like kami di,

Instagram: @nasikerabuomma
Facebook: Nasi Kerabu Omma  
12. Saiful Rizam - Thu 4/Dec/2014, 10:29pm
Assalamualaikum....
Boleh contact saya.....in sha Allah boleh bantu.... 011-28872702  
13. Gilang - Thu 4/Dec/2014, 10:43pm
Salam..

berminat jadi agent clone smartphone high grade? boleh promot online atau offline terserah..

komisyen RM50 / unit.. kalau dapat banyak oder ada lg komisyen untuk anda..

berminat call/whatsapp 012-3094135 zam  
14. Info Wealth - Thu 4/Dec/2014, 11:45pm
Tuan Azeme,
Saya ada 2 peluang utk tuan:
1. Generate income sambilan dgn modal RM15 shj.
2. Generate income sambilan dgn modal RM90 shj.

Kedua-duanya boleh mendapat hasil lumayan jika tuan bersungguh-sungguh.

Tuan berminat utk bermula? SMS/Whatapps ke 013-4853500..

(terbuka juga kpd yg lain yg ingin income tambahan setiap bulan)  
15. Iman 6 - Fri 5/Dec/2014, 12:30am
extra income....free register

http://peruserpaid.com/?ref=70725  
16. Eilla Dinie 85 - Fri 5/Dec/2014, 1:10am
Masih mencari ?
Jom jana pendapatan melalui MYKAD anda..dijamin LEGAL, SECURE, SIMPLE AND LONG TERM ! Modal hanya sekali..lain dari yang lain..projek mega peringkat ASEAN...saya sudi berkongsi jika tuan/puan betul2 serius nak..wasap saya 0182067699..  
17. Kayjue92 - Fri 5/Dec/2014, 2:43am
saiful rizam bole bgtau detail?

anyway saya pun sama mcm tuan topik. saya mahu keje freelance dgn hasil titik peluh saya sndri. xnk mlm, affiliate, forex, taja menaja, on9 marketing, melabur then dduk snyp, dropship semua. saya prefer kerja menjadi tutor utk kelas private tuisyen utk upsr, pt3. data entry, buat translation, grammar checker etc. kalau ada job tersebut, bole whatsapp saya jue 0133797321. iklan merepek2 saya x layan. tq  
18. Azhari Arifin - Fri 5/Dec/2014, 3:54am
Berniaga fizikal spt nasihat komen yg pertama diatas...itu lebih baik  
19. Rahim28 2 - Fri 5/Dec/2014, 8:29am
Berminat tambah pendapatan
Terbuka Untuk :-
$$ Surirumah yg nak buat income dari rumah jer
$$ Pelajar atau lepasan pelajar
$$ Suka buat part time
$$ Bosan dengan keja yg ada sekarang
$$ Join macam2 Biznes tapi kena tipu..
$$ Ada smartfon tapi tak boleh buat duit
$$ Duit gaji asyik kena seduttt Bank jerrr..

- Perniagaan yg menguntungkan
- Tak perlu susah2 menjual produk
- Modal yg mampu milik
- Tunjuk ajar d beri

''JAMINAN PERUBAHAN KEPADA POKET ANDA''
Jom jana pendapatan anda bersama..
whatsapp 01119739366  
20. Zack 511 - Fri 5/Dec/2014, 11:10am
CHECK EMEL ANDA ...Saya dah hantar satu peluang keemasan pada anda..  
21. Asmar 11 - Mon 8/Dec/2014, 3:14am
SALAM, SHARING PROFIT BUSINESS FOREX,HARTANAH,EMAS DAN TIMAH!!!DUDUK DIAM TANPA MENAJA!!!
MIN INCOME:RM900
MAX INCOME:RM180,000
MODAL SERENDAH RM380 DAN ANDA BERPELUANG MENJANA INCOME LUMAYAN HARIAN TANPA MENAJA.

KALAU BERMINAT HUBUNGI SAYA DI 0129121544 (faris)  
22. Amin 50 - Mon 8/Dec/2014, 11:48am
Jom buat dropship emas....pm/call/sms/whatsapp...0111-5794174....ejen seluruh dunia diperlukan  
23. Rivelz Fashion Enterprise - Mon 8/Dec/2014, 1:30pm
Siapa nak lebih income sehari untung Rm 800. Pm wechat id joseph984  
24. Sifutopup - Mon 8/Dec/2014, 5:25pm
Buat bisnes topup, jadi dealer Rm50 boleh jadi Rm6,000

http://sifutopup.blogspot.com  
25. Pija 18 - Tue 9/Dec/2014, 3:27pm
Assalamu'alaikum.

Nak tak meniaga emas?
Nak tahu macam mana...

# Berniaga EMAS yang menguntungkan dengan MODAL YG KECIL?
#Belajar tentang EMAS dan bagaimana ia menguntungkan?
# Dapatkan emas bar 999.9, dinar emas & barang kemas 916 dengan harga yg lebih rendah?
# Mula meniaga di samping menyimpan emas untuk masa depan

Jika NAK, whatsapp saya 019-2607987. Saya akan kongsikan bagaimana mempelajari tentang emas, perniagaan emas & cara menyimpan emas untuk masa depan.

Saya pun buat sampingan je.
Sama-sama tingkatkan ekonomi keluarga!  
26. Wan Fendi Wan Hassan - Tue 9/Dec/2014, 8:14pm
Join produk duta rozita cekwan... rm290 sahaja... berbaloi2...

Whatsapp saya... 0179430069. ..  
27. Wan Safwan Akmal - Fri 12/Dec/2014, 2:25am
Cari lah income yang menjual produk fizikal Google ape yang paling laris sekarang.

Kalau berminat sy ada sesuatu yang hebat dan masyuk untuk anda

Whatsapp 0123707738 ina  
28. Hafizz 7 - Fri 12/Dec/2014, 2:28am
jom meniaga Batu Amber . Jualan boleh pergi minimum usd80 max usd40000 .

whatsapp 01123718588  
29. Mirna 2 - Fri 12/Dec/2014, 11:11pm
Assalamualaikum..nak jual brooch modal rendah boleh pm sy ye..sy boleh supply stock secara berterusan +919902173677  
30. Mimi 110 - Mon 15/Dec/2014, 4:07pm
salam. sape nak?

1. smartphone
2. nilai topup rm300
3. insurans
4. khairat kematian
5. data plan
6. 10 simkad
7.my kifayah

dengan bayaran rm20. sila pm/whatsapp 0179881323 atau email mimizalman86@gmail.com  
31. Amyz 3 - Mon 15/Dec/2014, 4:37pm
Assalamualaikum,

Puan-puan yang ingin menambah pendapatan secara online, buat business online, di rumah, di pejabat - mahu bantu suami, mahu bekerja di rumah, secara online melalui fb, blog, ig, whatsapp - mahu jadi working at home mom, mahu berhenti kerja dan menjaga anak di rumah tetapi masih ada pendapatan sendiri,

jom join saya. whatsapp 013 713 0042 atau email amizuraida@gmail.com  
32. Zulkamal 6 - Thu 18/Dec/2014, 7:09am
Blh pm sy atau whatsapp
0176913739 kamal
Insyaallah saya blh bantu  
33. Izah Mansor - Thu 18/Dec/2014, 1:37pm
Assalammualaikum..

kami merupakan pengedar terus dari kilang produk makanan sambal goreng kentang bilis kacang. Jika berminat utk menjadi agen boleh wassap sy 013-2014231.  
34. Reena 40 - Thu 18/Dec/2014, 1:50pm
Assalamu Alaikum.
JOM JANA PENDAPATAN SAMPINGAN dengan internet...Boleh jana RM100-RM300 sehari atau lebih ikut usaha anda.

Wang masuk terus akaun ANDA!!!
Bolih start kerja hari ini, wang masuk hari juga.

Cuma RM20..

Klik : http://www.rm20segera.com/?r=jasmine24

Lps daftar, email/whatsap saya untuk bimbing anda.

Email : jazas61@gmail.com  
35. Nur Kareem - Thu 18/Dec/2014, 8:41pm
SHARING IS CARING
Saya berminat mencari bisnes partner yang :
~Ingin Bebas Hutang dlm 6 bulan
~Ingin Mempunyai Aset Hartanah
~Ingin Hidup Bebas Masa & Kewangan
~Inginkan Wang Bekerja utk Kita walaupun Tidak Bekerja
~ ''PASIF INCOME '' berterusan Seumur Hidup & Boleh Diwarisi Waris Keturunan Anda

Wassap: 014-2069522
Email: nash_gal@yahoo.com  
36. Muhd Akid - Fri 19/Dec/2014, 7:11pm
nak jual topup reload ?pm no. whatsapp sye 0172351104  
37. Kayjue92 - Sun 21/Dec/2014, 9:06pm
amyz pls whatsapp saya ttg info. 013 3797321. tq  
38. Rizqiterkini123 - Mon 22/Dec/2014, 4:13pm
Ada 15 Perniagaan yang modalnya bawah RM5 ribu!! Apakah perniagaan2 itu? Bukan Forex, Bukan MLM! Ketahui lebih lanjut.
Layarilah http://wp.me/p2aRzg-3  
39. Mohdhasrul 5 - Mon 29/Dec/2014, 4:26pm
pasal tu kene melabur di luar negara. melabur di www.myfarm.nz dengan www.sijjlivestock.com.  
40. Miracle4faith - Wed 31/Dec/2014, 11:39pm
Saya mempunyai 2 peluang perniagaan yang berdaya maju di Shah Alam. Saya ingin menawarkan milikan perniagaan dari serendah RM10k.

Sila hubungi 0146464626 untuk pembentangan plan perniagaan.  
41. Juliana Binti Taib - Thu 1/Jan/2015, 10:39pm
Buatla dropship.tambah income jgk.kalau bekerje blh jual brg dkt member2. Lg senang xpyh kuar modal,xpyh pos cari pembeli je.mudah kan?  
42. Fafa 10 - Sat 10/Jan/2015, 10:05pm
saya menawarkan satu projek yang berstatus MSC.. dan sekarang memerlukan business partner..
insyaAllah saya akan membantu encik untuk ubah masa depan encik sekeluarga..
*projek longterm+secure+boleh diwarisi
*bukan Multilevel Marketing
contact saya for more details 0134757012  
43. Atikahmior - Mon 19/Jan/2015, 3:12pm
Peluang pelajar / surirumah utk menjana side income ;

Kami Kuntum Blosssom,

Pembekal brownies, congo bar, puding kastad dan puding sedut .

Sesuai untuk cafe2 dan butik2 vendor serta pelajar ipta/ipts


WSAPP :
+6010-2942399 / +6019-6463026

iNSTAGRAM : KUNTUM BLOSSOM  
44. Amirah Mohsen - Tue 20/Jan/2015, 11:31pm
salam
sy boleh coaching platform business apa yang encik boleh jalankan.

call or whatsapp sy:010-7607646  
45. Hot Takoyaki - Mon 16/Mar/2015, 1:50pm
Pengedar frozen takoyaki diperlukan.

Sila hubungi saya utk keterangan lanjut

0176200059  
46. Vending Mesin Air Nano - Sat 4/Apr/2015, 2:00am
siapa nak berniaga vending mesin air tin atau mesin air nano blh cll sye 0173450323 harga terus kilang  

Page 1   (Total 47 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..