Tips Mudah Hamil Bagi Pasangan Yang Sukar Dapat Anak
Hasiah Ahmad - Fri 14/Dec/2012 2:58pm [Last Comment]
Dewasa ini ramai pasangan yang berkahwin sukar mendapatkan cahaya mata. Adanya sudah lebih 15 tahun berkahwin baru berjaya mendapatkan anak. D sini saya sertakan tips yang sangat mudah bagi mana -mana pasangan yang hingga ketika ini belum lagi berjaya mendapatkan baby. Tips ini saya sudah berikan kepada beberapa pasangan yg sukar dapat anak dan ternyata berjaya..

Langkah-Langkah Untuk Cepat & Mudah Hamil
klik sini utk cerita lanjut..

http://panjisemarang.blogspot.com/2012/10/cara-dapatkan-zuriat-cara-alami.html

Niche: Blog
 
1. Buzz Style - Fri 14/Dec/2012, 4:07pm
Pregnancu Test hanya RM2.40 sekeping*
Jom cuba Set kesuburan SK AL KHISHBUN (susu kambing dengan campuran habbatus sauda, debunga kurma serta herba2 dari tanah Arab)
www.kedaibuzzstyle.blogspot.com
boleh beli secara online atau beli terus di AMPANG / WANGSA MAJU  
2. Biz On Air - Fri 14/Dec/2012, 6:03pm
Ada produk/tips untuk hamil dlm blog ni..
http://kedaiprodukanda.blogspot.com/  
3. Lynneryl - Fri 14/Dec/2012, 6:04pm
Berminat...sila emelkn pd lynn_harun@yahoo.com  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..