Tingkatkan Jualan Dengan Menjana Beribu-Ribu Trafik ke Website Perniagaan, Blog dan Sebagainya Serendah RM50
Lot Prosperity - Sun 20/Nov/2011 2:58pm [Last Comment]
Anda mahu blog anda dikunjungi oleh orang ramai? kami ada caranya. kami akan promosikan link laman website anda, di rangkaian Facebook dan Twitter kami dan anda akan perolehi minimum 500++ visitors dalam masa SEHARI. Antara pakej yang ditawarkan adalah seperti berikut:

50++ visitors = PERCUMA (untuk percubaan)
500++ visitors = RM50
1000++ visitors = RM100
1500++ visitors = RM150
3000++ visitors = RM260

Setiap link anda, kami akan rekodkan di http://bitly.com. Jadi anda boleh lihat berapa banyak visitors ke website anda. Full report juga berada di sana.

Kami hanya membantu anda menambah pendapatan. Lebih ramai visitors, lebih ramai membeli. Jika tidak pun, mereka akan tahu "KEWUJUDAN" perniagaan anda. Tak kisah la kalau anda nak promosi website, blog, link affiliate anda dan apa saja. asalkan, ianya membawa keuntungan pada anda :)

Untuk percubaan dan tempahan, sila email kepada lot898@gmail.com

*kami mengalu-alukan percubaan anda. :)

Niche: Servis
     
  1. S A R A H 21 - Sun 20/Nov/2011, 6:51pm
    sy dh emel  
  2. Lot Prosperity - Sun 20/Nov/2011, 8:36pm
    SENARAI REPORT INDIVIDU YANG BARU MENCUBA TADI:

    1. https://bitly.com/uYJbEK+
    2. https://bitly.com/ugaymd+
    3. https://bitly.com/sv3B9d+
    4. https://bitly.com/vgqJ7x+
    5. https://bitly.com/ulpNXX+
    6. https://bitly.com/viYSCR+

    saja share disini.. :)  
  3. Azmancc - Sun 20/Nov/2011, 10:23pm
    blog saya : http://restoran-yati.blogspot.com/  
  4. Azmancc - Sun 20/Nov/2011, 10:26pm
    sila hantar detail ke azmancc@hotmail.com  
  5. Lot Prosperity - Sun 20/Nov/2011, 10:39pm
    S A R A H 21 - dah email dan dah cuba kan. nanti dah bank in, email saya ya. :)

    Azmancc - dah email :)  
  6. Sri Saadong Batik - Sun 20/Nov/2011, 10:52pm
    sila hantar detail ke srisaadongbatik@gmail.com  
  7. Lot Prosperity - Sun 20/Nov/2011, 10:55pm
    dah send..  
  8. Sham 57 - Sun 20/Nov/2011, 11:02pm
    email pd sya..iconformula@mail.com  
  9. Lot Prosperity - Sun 20/Nov/2011, 11:06pm
    setiap link yang akan dipromosi akan diberikan report.

    *report detailed pengunjung dari mana, pukul berapa mereka masuk, DETAILED.
    *semua visitors adalah dari Malaysia, Singapura dan Brunai.
    *selalu competitors saya murah sebab visitors entah datang dari negara mana, so macam mana dorang nak beli. bahasa Melayu pun tak paham. hehe.  
  10. Mohamad 49 - Sun 20/Nov/2011, 11:19pm
    email ke x7millionclub@gmail.com  
  11. Lot Prosperity - Sun 20/Nov/2011, 11:33pm
    dah email kepada semua.. :)  
  12. Pojie 7 - Sun 20/Nov/2011, 11:48pm
    sila hantar detail ke pojie5778@yahoo.com


    http://www.myr10.com/?id=7799  
  13. Dropshipdealer Com - Mon 21/Nov/2011, 12:35am
    interested with 50++ visitors = PERCUMA (untuk percubaan)


    Website : dropshipdealer.com

    Malaysia's Newest FREE Dropship & Wholesale Directory Network.  
  14. Lot Prosperity - Mon 21/Nov/2011, 12:43am
    Dropshipdealer Com - mintak email :)  
  15. Asrie - Mon 21/Nov/2011, 12:58am
    sy bermint.tlg email kpd asrie1978@yahoo.com.terima kasih..  
  16. Hanim 17 - Mon 21/Nov/2011, 1:00am
    Sila email ke hanim_2888@yahoo.com.my  
  17. Lot Prosperity - Mon 21/Nov/2011, 1:12am
    dah email! terima kasih :)  
  18. Sahabat2011 - Mon 21/Nov/2011, 7:17am
    sila email ke saya..
    pelepah_hectic@yahoo.com  
  19. Mailah Classifieds - Mon 21/Nov/2011, 8:50am
    Promosi bisnes, website, servis. Cari agent, downline, dealer.

    www.mailah.com

    PERCUMA!  
  20. Aszat Asmadi - Mon 21/Nov/2011, 10:01am
    sy dah emailkan kepada tuan, sila semak dan balas sgera..tq  
  21. Roslan 46 - Mon 21/Nov/2011, 2:37pm
    tuan emailkan detailnya kpd saya
    rmdsaman@gmail.com

    tq  
  22. Khairul 242 - Mon 21/Nov/2011, 7:13pm
    pm me detail

    khairul_dhamiri@yahoo.com  
  23. D shoppe - Mon 21/Nov/2011, 10:09pm
    nak try dulu utk : http://kesihatan-monavie.blogspot.com  
  24. Lot Prosperity - Tue 22/Nov/2011, 1:50pm
    dah email semua.

    D shoppe - sila email saya okay.  
  25. Aa Collection 2 - Tue 29/Nov/2011, 4:45pm
    berminat sgt......
    email detail utusansehari2011@gmail.com


    my blog : utusansehari.blogspot.com  
  26. Ziana 11 - Wed 9/May/2012, 5:14pm
    ade lg ke tawaran ni?
    kalo boleh emel kt sy zie_ana87@yahoo.com  
  27. Muhammad Muizzuddin - Fri 17/May/2013, 3:25pm
    masih valid ke???
    saya berminat ini email saya muiz_ezzy@yahoo.com  
  28. Mohd Zaini 4 - Sun 14/Feb/2016, 7:47am
    MAAF SAYA TERSILAP...  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.