Tinggal 20 Slot Tapak Niaga Saja untuk Galaraya X Vendofest Seksyen 7, Shah Alam
Vendofest 2 - Thu 16/May/2019 10:10am
Lekaih... lekaih... lekaihhhhh
Pendaftaran dah nak tutup ni!

Hanya 20 slots saja yang tinggal... sewa termurah tapi setanding event kelas aaa tapi sewa termurah!
Tahun lepas di stadium malawati shah alam, dengar2 seksyen 7 mantoppppp jadi tahun ni kami cuba di sini pula

Kawasan berdekatan dengan uitm, unisel, jakel & kawasan perumahan
Parking yang luas

Billboard pun telah dinaikkan di perkarangan stadium malawati, aeon shah alam & msu college... traffic menggila petang2 kat situ!!!

Semua product boleh join kecuali memasak tak dibenarkan..
Last call shopping raya!!!

Amyza aznan yang akan hoskan galaraya x vendofest bersama rakan-rakan artis yang berniaga bersama-sama usahawan yang lain

Artis yang turut sertai kami

1- dato fazley
2- elizad
3- anis al idrus
4- qazem nor
5- dazrin
6- putra amaris
7- mona allen
8- shiela mambo
9- bienda
10- anita baharom
11- imam muda hassan
12- faizal ismail (fbi)

Untuk tahu lebih detail dan layout tekini whatsaap terus 0123876980
Ingat hanya 20 slots saja yang tinggal!!!

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)