Tiga Hari Makan Sudah Nampak Kesan. Kecantikan Buat Semua
Emas969 @ produk dan herba cinta - Wed 9/Mar/2016 4:40pm
'' TIGA HARI MAKAN SUDAH NAMPAK KESAN ''

Terkini retis2 kesayangan korang kat mesia pun dah ramai yang makan PERLAKIG dalam diam.. Hehe.. Mesti lah..
'' PERLAKING KAN BEST ''

>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464
>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464

Dalam beberapa hari ajee kulit sudah nampak semakin cerah, makin GLOW GLOW SHINE! lebam bawah mata hilang, pori-pori di hidung hilang, tiada lagi kulit kering, malah Jerawat pun dah tersipu2 malu nak singgah.. Jeragat nak datang tapi flight delay....

ini lah RAHSIA nya..

''KULIT DAH GEBU GEBAS TANPA MEKAP! Glow glow shine uolsss''

''Sis produk ni mmg ajaib lah! Jerawat,parut semua da hilang. Keluar rumah tak pakai mekap pun tapi semua tegur kulit gebu gebas! Macam tak percaya je bole dpt kulit melepak macam ni.Thanks PERLAKING!''
-Cik Salina,Perak.

Tu la, kan dah cakap benda ini memang ada penunggu..

ada orang cakap PERLAKING ni mmg berhantu!Tak perlu bayar mahal utk dapatkan kulit idaman uolss kerana kesannya mmg gempak setanding injection! Yang nak cantik WAJIB order! Alah RM4 sehari sahaja untuk anda kekal cantik!

Nak Harga Diskaun???

>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464
>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464

Anda PASTI puas hati, dari membeli produk mahal tetapi tiada kesan.

PERLAKING membantu anda mendapatkan kulit idaman! Suami dan rakan-rakan pasti puji anda setiap hari! Makan cuma 1 sachet sebelum sarapan dan terus dimakan tanpa perlu dibancuh.

3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :-

1. Serbuk Mutiara Filipina

- Lebih ringan , berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi

- Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit

- Bersifat antiradikal bebas . Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya . Hasilnya kulit yg cantik , gebu tanpa cela dihasilkan

- Mengecutkan jerawat

2. Kolagen Ikan Salmon

- tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa

- Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina , Korea dan Jepun

- Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru

- Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan

- Memudarkan parut dan menggebukan kulit

3. Acid Hyaluronik Gred A

- Lebih halus dan bermineral

- Merangsang penghasilan kolagen dalam badan

- Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan

- Melembapkan kulit

Bahan lain : Vitamin E & Grapeseed Extract sebagai antioksidan , dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan

>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464
>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464

=============================

KELEBIHAN

** Melembapkan kulit dalam masa 24 jam

** Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup lagi

** Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat

** Jeragat semakin pudar seawal pengambilan

** Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang

** Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang

** Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead

** Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain

** Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan

** Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464
>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464

KEHEBATAN :-

** 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap

** 3 hari untuk lihat jerawat kecut

** 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri

** 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu

** 28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh badan

KEBAIKAN :-

- Mencerahkan dan menggebukan kulit

- Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri

- Melembapkan kulit dalam masa 24 jam

- Menghilangkan kesan parut dan jerawat

- Mengurangkan masalah jeragat

- Kulit nampak lebih anjal dan awet muda

>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464
>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464

FAQ Perlaking :

1) Berapa lama masa yang diambil untuk produk ni menampakkan keberkesanannya?

1-3 hari. Ada yg ambik masa sehingga 1-2 minggu . Ia bergantung kepada sistem metabolisme badan masing2 . Jgn risau PERLAKING mempunyai dos dan khasiat yg cukup tau untuk beri kesan paling cepat !

2) Ibu mengandung / menyusu boleh ambil produk ni?

Boleh . Kami ada testimoni ibu menyusu anak menjadi makin putih masa makan PERLAKING .

3) Saya ada alahan dengan seafood, boleh ke ambil produk ni?

Boleh . Kerana PERLAKING tak mengandungi kolagen ikan tilapia . Kami cuma menggunakan Ovari Ikan Salmon sahaja . Tahu tak ikan Salmon diperkaya Omega 3 yg mampu merawat alahan dan pelbagai masalah kesihatan lain ??

4) Kulit saya naik jerawat / parut / rashes yang teruk akibat salah ambil produk, bolehkah produk ini menghilangkan kesan tersebut?

Boleh . Berikan masa selama 1-2 minggu kepada PERLAKING untuk bertindak . Sebagusnya sebulan tau ! Lagi bagus 3 bulan dimakan tanpa stop untuk kesan wow wow wow :heart::heart::heart:

5) Saya ada masalah kulit kering / menggelupas / ekzema, adakah produk ini berkesan?

Berkesan . Itu lah kehebatan kolagen ikan salmon yg mampu merawat masalah mcm di atas . Kami ada testimoni yg kata ekzema mereka hilang lepas makan PERLAKING

6) Ada kesan sampingan ke makan produk ni?

100% tak ada . Produk dihasilkan oleh kilang GMP yg dipantau KKM . Kami bukan produk import Cina mahupun repacking Thailand !

7) perlaking Boleh menggemukkan macam produk lain ke??

Confirm tak ! Sebabnya kami guna kolagen Ikan Salmon . Malah boleh menguruskan badan dan beri berat badan ideal . Kalau dh kurus tu takkan kurus dah . Testimoni kami kata makan PERLAKING makin kurus . Pembuangan najis juga lawas tiada masalah pencernaan . Lg hebat ?? PERLAKING kami membuang toksin sebab tu boleh kurus !

9)Boleh ke campur dg supplement lain??

Boleh tak ada masalah . Tidak perlu jarakkan pon tak apa . Jika suplemen yg anda makan diambil pada waktu pg , anda boleh makan PERLAKING pada waktu malam .

10) Kalau ada ambil ubat-ubatan / jamu, boleh ke ambil produk ni? Kalau boleh, berapa lama perlu jarakkan masa?

Jamu dan ubat perlu dijarakkan 30minit atau 2 jam sebelum pengambilan PERLAKING . Sebab tu produk kami berbentuk sachet dan kecil sebab senang dibawa kemana mana untuk diambil selepas gape masa yg diberitahu .

tawaran ISTIMEWA, produk ini mampu milik buat semua, TETAPI saya ada cara ianya cik boleh dapatkan PERCUMA..

Mai tinggalkan no phone atau whatsapp KOD ke 0123802464

layanan mesra dari saya menanti cik dan cik puan semua..

>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464
>>>Whatsapp 'P 11' ke 0123802464

Niche: Pengedar Produk Kecantikan
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.