Tidak Perlu Pengesahan Majikan - Pembiayaan Peribadi Islamic (Pinjaman Bank) - Kadar Tetap 3.88% - Payout 98% - CCRIS/CTOS/Blacklisted - Layak Mohon
Pembiayaan Peribadi Islamic @ Pembiayaan Peribadi Bank
Thu 14/Oct/2021 4:39pm [Last Comment]
Kepada kakitangan yang susah mendapat pengesahan majikan di masa PKP ini, mohonlah sekarang sementara promosi tanpa pengesahan majikan masih ada. Dokumen yang perlu hanya slip gaji dan salinan mykad sahaja.

** Khas untuk GURU-GURU Sekolah/ Staf Kem. Kesihatan/ PDRM/ Staf Kej Persekutuan/ Kej. negeri/ badan berkanun/universiti awam/ institut awam/majlis perbandaran/lembaga/felcra /risda/ glc terpilih dan lain-lain agensi kerajaan seluruh malaysia berjawatan tetap ** (swasta dan tentera tak boleh mohon)

http://romzi.wasap.my (sila klik link ini untuk terus whatsapp)

KEISTIMEWAAN:
- TAK PERLU COP DAN SIGN MAJIKAN (Kami permudahkan pelanggan di waktu PKP ini)
- Dokumen yang perlu hanya slip gaji dan salinan mykad sahaja
- Kadar Tetap serendah 3.88% / Payout 98%
- Potongan yang sudah lebih 60% - Masih layak mohon 35k
- Potongan dah cecah 60% @ High komitmen - Boleh overlap (Tidak perlu ambil Full Settlement lain2 bank)
- Menyediakan program penstrukturan semula hutang daripada bank lain - (Tidak perlu ambil full settlement)
- Semua jenis elaun diambik kira
- CTOS/ CCRIS/ SAA/ blacklist/AKPK– layak mohon
- Produk pinjaman ini dapat membersihkan rekod anda drp masalah tunggakan ccris/ctos dan blacklist bank
- Gaji Rm1500 ke atas dan bekerja 3 bulan - Layak mohon
- Maximum loan 400k - Tanpa penjamin
- Pembiayaan dilindungi Takaful/Insuran
- Tidak ada caj perkhidmatan/ Tidak dibenarkan sama sekali
- Tiada yuran ahli
- Pengurusan yang mesra pelanggan - Cepat dan pantas
- Senang lulus

** DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 1 salinan ic
- 1 salinan slip gaji terbaru - 3 bulan terkini sahaja
- 1 salinan mana-mana akaun bank

** UNTUK SEMAK KELAYAKAN- Sila Whatsapp atau sms - Slip Gaji

http://romzi.wasap.my (sila klik link ini untuk terus whatsapp)

En. Romzi Abidin
H/P: 019-2033725
UNIT PEMASARAN PEMBIAYAAN PERIBADI ISLAMIC

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Pembiayaan Peribadi Islamic - Thu 14/Oct/2021, 4:40pm
Pendaftaran Sebagai AGENT PEMBIAYAAN PERIBADI ISLAMIC. Pembiayaan daripada Bank.
Kami sedang mencari Ejen pembiayaan peribadi samada Ejen sepenuh masa atau sambilan (part time) -dari seluruh Malaysia

*** SYARAT MEMOHON SEBAGAI EJEN***
- Peniaga online, kakitangan kerajaan, suri rumah dialu-alukan
- Tunjuk ajar akan diberikan kepada yang tiada pengalaman
- Boleh dilakukan daripada rumah seluruh Malaysia
- Upfront/caj customer - tidak dibenarkan sama sekali
- Komisyen ejen akan di bayar oleh pihak Bank selepas loan customer disbursed

KELEBIHAN PRODUK PEMBIAYAAN INI:
- Kadar tetap 3.99% , Payout 98%
- Tanpa pengesahan majikan di negeri yang terlibat PKPB
- Menyediakan program penstrukturan semula hutang
- Pinjaman Khas untuk semua kakitangan kerajaan
- CTOS/ CCRIS/ SAA/ blacklisted - Layak Mohon
- Potongan gaji melalui biro angkasa
- Maximum loan 200k

Jika berminat, sila whatsapp nama , daerah/negeri
H/P: 019-2033725 - En. Romzi  
2. Mr Benson - Fri 3/Dec/2021, 9:42am
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..