Terminal Bayaran Pelbagai Guna (Top - Up, Bill (Astro, Tnb, Syabas, Dll), Online Shopping, Dll)
Npsb - Wed 9/Jan/2013 11:24am [Last Comment]
Jadikan kedai anda sebagai ONE STOP CENTRE sekarang!

Terminal yang pertama di Malaysia yang mengandungi pelbagai kemudahan seperti:

1) Pembayaran & Pembelian produk,
2) Loyalty System, isu & tebus point (eg. Bonuslink),
3) Pembayaran bill Elektrik, Air, Telco (TNB, SES, SESCO, Syabas, JBAK, Maxis, Digi, Celcom, TM dll),
4) Prepaid & Pulsa (Maxis, Celcom, Digi, TuneTalk, UMobile, dll)
5) Online shopping,
6) BSN (transfer money account, deposit, kiriman wang ke luar, dll)
7) Pembelian Off Gamers,

Dapatkan Terminal ini jika anda mengidamkan customer datang bertalu-talu ke kedai anda 24JAM!! Keuntungan kedai pun memuaskan!

Apa tunggu lagi!

P/s: dapatkan fixed line wireless business anda secara percuma! Terhad kepada yang TERAWAL sahaja!

Email: aiman.npsb@gmail.com, 016-9502927

Niche: Mesin Terminal Bayaran
 
1. Farid 115 - Wed 9/Jan/2013, 11:55am
plz send detail asap or col 0102918801.
very interested. fawana_aku@yahoo.com  
2. Aiman 172 - Wed 9/Jan/2013, 12:21pm
Alhamdulillah banyak sambutan! Buat pengetahuan Tuan/Puan, Terminal ini adalah plug and play dan boleh bawa machine ini ke mana sahaja seluruh Malaysia! Cost untuk Terminal ini adalah adalah paling murah di Malaysia! CONFIRM! Tq majalah.com  
3. Npsb - Wed 9/Jan/2013, 2:35pm
Ok, Terminal EzeeLink ni tak perlu guna Streamyx atau Unifi. So, cost untuk maintainance kedai pun dah save + dapat banyak benefit + customer yang tak putus-putus.  
4. Npsb - Thu 10/Jan/2013, 11:02am
Dapatkan handphone CDMA (Code Division Multiple Access) anda secara percuma! Dengan adanya CDMA, segala urusan luar pejabat anda menjadi mudah tanpa sebarang masalah! CEPAT apa tunggu lagi!!  
5. Froz - Sat 12/Jan/2013, 3:15am
send to my email fahd@agotake.com very intrested 0105878889  
6. Saifulrizal - Sat 12/Jan/2013, 2:14pm
send detail. ...jan_vulcn5@yahoo.com.my  
7. Npsb - Mon 14/Jan/2013, 2:59am
Terima kasih atas feedback anda. Untuk pengetahuan Tuan/Puan, produk ini adalah keluaran yang pertama + MURAH + MAMPU MILIK di Malaysia di mana ia mengandungi segala aspek/system yang memenuhi keperluan pelanggan. APA TUNGGU LAGIIII. Jadikan kedai anda sebagai TUMPUAN ORANG RAMAI sekarang!  
8. Npsb - Tue 15/Jan/2013, 3:39pm
Terima kasih sekali lagi kepada yang sudi atau BERANI untuk memajukan perniagaan anda! Tidak kira anda berada di kawasan atau daerah mana, kami sedia membantu anda! Jangan risau dan jangan putus asa!

Prinsip perniagaan sehingga kiamat adalah sama dan tidak akan berubah.

Perniagaan adalah:

"Menyelesaikan masalah yang dihadapi
oleh pasaran tertentu, dengan mengenakan caj-caj yang tertentu."

Jadi apa tunggu lagi! Jadikan kedai anda berbeza seperti kedai-kedai yang lain SEKARANG!  
9. Npsb - Thu 17/Jan/2013, 4:23pm
wakil/Pengedar/Agent bagi setiap negeri di perlukan segera! Bagi mana-mana yang nak buat part-time dan yang nak komisyen setinggi RM1500-RM5000 boleh hubungi saya segera. Tq  
10. Armania - Mon 21/Jan/2013, 7:51pm
Sila email sy maklumat lanjut ke armania.collections@gmail.com..tQ  
11. Npsb - Wed 23/Jan/2013, 12:49am
Armania

Dah email.. tq :)  
12. Npsb - Tue 29/Jan/2013, 6:11am
Khas untuk warga KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA!

Anda kini boleh memiliki satu TERMINAL machine dengan hanya RM500 sahaja!!

Promosi sehingga 31 MARCH 2013 SAHAJA!!!

HARAP MAKLUM..  
13. Enal Klang - Wed 30/Jan/2013, 3:45pm
please e-mail details to comander_84@yahoo.com.my  
14. Npsb - Thu 31/Jan/2013, 4:29am
Enal Klang - Dah email TQ.  
15. Zul 12474 12523 - Mon 4/Feb/2013, 11:51pm
Halo bro,berminat nk pasang satu di kedai sy, emailkan ke jepoons@gmail.com  
16. Npsb - Tue 5/Feb/2013, 8:39pm
Zul: saya dah email..TQ  
17. Amir 303 - Wed 6/Feb/2013, 1:17pm
salam.blh tlg emelkan detail harga dan komisyen yang dpt utk stiap tranksasksi x..emelkan ke amir15.05.88@gmail.com  
18. Riang Ria Trading - Thu 7/Feb/2013, 3:37am
salam.blh tlg emelkan detail harga dan komisyen yang dpt utk stiap tranksasksi x..emelkan ke riangriatrading@gmail.com  
19. Aref - Thu 7/Feb/2013, 1:48pm
pls email me aref2112@gmail.com  
20. Npsb - Fri 8/Feb/2013, 2:44am
Riang Ria Trading, Aref: Check inbox.. Tq  
21. Andy 40 - Sat 16/Feb/2013, 2:40pm
Saya dari Kedah...berminat tentang apa yg tertulis diatas. Sila email saya mengenai caj alat dan komision setiap transaksi.  
22. Npsb - Sun 17/Feb/2013, 1:39am
andy: boleh tinggalkan email tuan? sy email segera  
23. Zamad - Mon 11/Mar/2013, 11:46pm
emel zamad65@yahoo.com  
24. Npsb - Tue 19/Mar/2013, 3:00am
zamad: dah email detail. tq  
25. Mazlaniklan - Tue 11/Jun/2013, 10:10am
Salam.blh tlg emelkan detail harga dan komisyen yang dpt utk stiap tranksasksi x..emelkan ke tigafartrading@yahoo.com  
26. Fazz Mohammad - Tue 18/Jun/2013, 6:14pm
emailkn detail..
fazzmohammad@gmail.com  
27. Burn - Wed 26/Jun/2013, 6:34pm
me to..burn.brn@gmail.com  
28. Mohamad Nizar 2 - Wed 31/Jul/2013, 4:04pm
email pada saya
nizar_16388@yahoo.com.my  
29. Jutabiz - Sat 12/Oct/2013, 11:44pm
saya berminat...  
30. Jutabiz - Sat 12/Oct/2013, 11:45pm
jutabiz871@yahoo.com  
31. Fazri Bin Fauzi - Wed 8/Apr/2015, 11:09am
Salam.saya dari kota bahru blh tlg emelkan detail harga dan komisyen yang dpt utk stiap tranksasksi x..emelkan ke fazrifauzi86@gmail.com  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..