Terbaru Dipasaran - Kerepek Beramboi
Siti 256 - Mon 18/Jul/2011 2:33pm [Last Comment]
Sejenis makanan ringan diperbuat daripada campuran sambal tempe, soon, pisang muda dan kacang tanah yg digoreng kering. Sangat sesuai sbg kudap-kudapan (snek), makan bersama nasi, dihidangkn untuk tetamu Aidilfitri ini dan sebarang majlis.. Hanya RM10 sebalang/50bj.. Sila hubungi 017-750 6101..
(jgn tinggalkan email disini)
REBUTLAH PELUANG UNTUK MENJADI PENGEDAR TERAWAL (sample RM15 termasuk kos poslaju)
individu juga dialu2kn.
Tempahan sebelum 7hb ogos..
Tkasih

Niche: Pembekal Kerepek
     
  1. Mohamad Ezuan - Mon 18/Jul/2011, 2:47pm
    macam sedap je...
    leh tahu kat area mana?  
  2. Eija 11 - Mon 18/Jul/2011, 2:51pm
    mcm mana nk contact?  
  3. Suri 11 - Mon 18/Jul/2011, 2:55pm
    kerepek ni macamane, Rm 10 sebalang/50 biji tuh macamane pulak cik siti  
  4. Siti 256 - Mon 18/Jul/2011, 3:06pm
    Hubungi sy 0177506101 sy kt kluang johor. RM 10 sebalang/50bj (dlm papercup)  
  5. Siti Sabriah Noor Bte Bahar - Wed 20/Jul/2011, 10:17am
    sesiapa berminat membeli amplang sabah di kl dan selangor bolehlah menghubungi saya.03-89268961 (puan siti)  
  6. Amyra 3 - Wed 20/Jul/2011, 5:10pm
    tumpang iklan
    pelbagai jenis kuih raya boleh ditempah dengan harga yang berpatutan(bahulu,cookies coklat,almond london,kuih goreng2 dan dll)
    sekiranya anda berminat, boleh email saya atau call(017-6613437)mira cheras  
  7. Asmadi 3 - Fri 22/Jul/2011, 4:01pm
    tumpang lalu..
    saya pengeluar kueh tradisional baulu dodol rempeyek berminat hubungi 0124817157  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)