Tempahan Katering Aiskrim Masih Dibuka untuk Individu Mahupun Syarikat Korporat, GLC dan Pihak Kerajaan Bagi Meraikan Majlis Rumah Terbuka Sempena Hari Raya, Ce
Ohsemm Group - Fri 8/Jun/2018 2:39pm
Assalamualaikum warga mc..

Bagaimana hari anda hari ini? pastinya diharapkan agar semua berada dalam keadaan sejahtera hendaknya :) ,raya bakal menjelma tak lama lagi ni..booking cepat yer sebelum penuh.. di sini ingin saya war-war kan bahawa pihak kami ada menyediakan pakej tempahan untuk pelbagai majlis termasuk majlis kahwin, majlis rumah terbuka, majlis harijadi, hari sukan sekolah, hari kantin sekolah dan sebagainya.

Antara kelebihan kami:
>>Mendapat tempahan oleh syarikat-syarikat korporat seperti petronas, telekom, bank rakyat, kuwait finance house, Prolintas highway, Kolej Polytech MARA, Uitm Shah Alam untuk majlis rumah terbuka.
>>Terbaru Sunway Velocity dan IOI Group bekerjasama dengan kami dalam pelancaran bangunan baru mereka.
>>UOB Bank dan Julies juga merupakan rakan strategik kami dalam melancarkan produk terbaru mereka.
>>Mendapat liputan berita RTM, utusan Malaysia, Kosmo dan Harian Metro pada pelancaran baru2 ini.

Semua syarikat-syarikat korporat yang tempah, mesti MAHAL NI KAN???

hehe..sabar yer ;)

>>Tempahan adalah serendah RM1 per kon!
>>Flavor yang diminati ramai
>>Kenikmatan aiskrim yang tak terhingga sehingga nenek pun tak tahan nak beratur sekali bila tengok cucu makan :)

Boleh dapatkan promosi khas kami diskaun sebanyak 10% jika anda mendaftar melaui laman web kami:
www.aiskrimohsemm.com.my/baucer

Link Iklan maxis:
https://www.youtube.com/watch?v=ocrdMANzRL4

Link Laporan Khas RTM:
https://www.youtube.com/watch?v=Vkmk8S3aq9I&t=82s

Link Laporan Varia Akhbar Kosmo:
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2016&dt=1115&pub=Kosmo&sec=Varia&pg=va_01.htm

Link Laporan Akhbar Harian Metro:
http://www.hmetro.com.my/node/219630

Jangan malu jangan segan, segeralah dapatkan khidmat kami, kesudian anda mengundang kami ke majlis anda diucapkan jutaan terima kasih.

Anda boleh hubungi/whatsapp:

0196031650 (encik syakir)
0196031650 (encik syakir)
0196031650 (encik syakir)

atau email untuk urusan sebutharga:

ohsemmicecream@gmail.com

atau layari fb dan laman web kami:

FB: ohsemm soft ice cream - HQ
Instagram: ohsemm_soft_ice_cream
web: www.aiskrimohsemm.com.my

Selamat menjalani ibadah puasa! :)

#katering
#kateringaiskrim
#ohsemmicecream
#ohsemmsofticecream
#softicecream
#aiskrimohsemm
#majlisrumahterbuka
#openhouseraya
#selamathariraya

Niche: Tempahan Katering | Bisnes Ais Krim
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.