Telur Ayam Gred AAA RM 5.90 Sekotak!
Miss Sue - Mon 8/Aug/2011 11:36am [Last Comment]
Perniagaan kami yang terletak di seluruh bandar besar mengadakan jualan borong telur ayam gred AAA sempena Raya 2011. . Di jamin berkualiti tinggi
Belian minimum 5 kotak. Penghantaran percuma di lingkungan 10 batu pusat pengedaran kami.

Untuk tempahan , sila sms kawasan anda dan jumlah tempahan. Kami akan menghubungi anda tentang masa dan tarikh penghantaran.

0148533362

Niche: Pembekal Telur | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Mohd Azrol - Mon 8/Aug/2011, 12:10pm
    Miss Sue,

    Telor sekotak ke sepapan? Kalau sekotak brapa biji ada dalam kotak tu? kalau sepapan saya tau la ada 30 biji.

    Tanjung malim, perak boleh hantar ke? Kira camne lak harga?

    qaid_ahmadinejad@yahoo.com  
  2. Miss Sue - Mon 8/Aug/2011, 3:17pm
    TELUR GRED 3A 30 BIJI SEKOTAK !!!
    SEGAR DAN BERKHASIAT.  
  3. Sagitt73 - Tue 9/Aug/2011, 4:08pm
    boleh tahan berapa lama kalo beli 5 kotak?  
  4. Linda Tali - Tue 23/Aug/2011, 5:01pm
    di sabah ada ke?email sya ke lindatali65@yahoo.com  
  5. Www Espokadboutiquerestaurant Blogspot Com - Mon 12/Sep/2011, 2:15am
    sila emailkn info ke Espokadboutiquerestaurant@ymail.com  
  6. Faizal 162 - Thu 15/Sep/2011, 10:47pm
    nak tanya, sekarang ni, raya da lepas...so ada lagi x?maksud saya promosi telur ni??????  
  7. Azlina Salim - Fri 16/Sep/2011, 11:58am
    emmm...miss sue..kat sabah ada ka... my email lyn2010@live.com  
  8. Misshikin - Sun 18/Sep/2011, 12:03am
    saya nak 5kotak seminggu. melaka ada?  
  9. Thiban 2 - Sat 24/Sep/2011, 1:01am
    Hi miss sue, kami dari JPTF express boleh membantu cik sue untuk tujuan delivery sekitar lembah klang dalam harga yang murah dan berpatutan.

    burn
    0149692847
    www.jptdexpress.com
    burn_unic@yahoo.com  
  10. Halim Skb - Fri 30/Sep/2011, 9:21am
    Miss Sue, kat area mana ni?  
  11. Roza 4 - Fri 7/Oct/2011, 11:01am
    Kalo nak 10 kotak seminggu, blh hantar ke? Area seri kembangan.  
  12. Pame - Fri 7/Oct/2011, 5:26pm
    Salam, saya perlukan average dalam 50 kotak seminggu,sila email pd saya quotation >> senang74@yahoo.com  
  13. Sabut - Sat 15/Oct/2011, 10:40pm
    email details - sabut.sabut@yahoo.com  
  14. Azly 8 - Tue 25/Oct/2011, 8:03pm
    saya berminat coll 0177211025  
  15. Mohamad Farid Helmi Bin Ahmad - Tue 25/Oct/2011, 11:20pm
    tlg send sebut harga... sy di k.l...
    yedzer_09@yahoo.com.my  
  16. Abdul Hamid 3 - Sun 30/Oct/2011, 2:42am
    ayah pengusaha restoran di sungai way kami perlu telur hari2 boleh supply ke kedai kami di sungai way petaling jaya beri kami term 10 hari kami order tiap 2 hari maknanya tiap 2 hari anda ada check kami. hamid 0173009396  
  17. Mohd Shakri Abdullah - Tue 15/Nov/2011, 10:56am
    berapa harga sekarang. wadimarketing@gmail.com  
  18. Ami Wan - Thu 24/Nov/2011, 5:52pm
    salam,
    saya pembekal telur ayam gred D.
    Rm 9.10 spapan.
    loc: klang,puchong

    012 6199357
    elwan.mus@gmail.com  
  19. Ami Wan - Sat 26/Nov/2011, 2:55pm
    salam,
    telur ayam mix gred A, B : RM 9.70 SEPAPAN.
    minimum order 10 papan
    (kami ambil stok direct dr kilang, bkn dr pemborong)

    elwan.mus@gmail.com
    012 6199357  
  20. Dayana 2 - Mon 28/Nov/2011, 3:41pm
    Hai...skg masih lagi ada promosi ke kalau harga bukan promosi brape sekotak?nak mbik dalam 100 kotak seminggu area puchong....ASAP emel kat vie_808@yahoo.com  
  21. Ami Wan - Tue 29/Nov/2011, 8:28pm
    telur ayam mix gred D & E : rm 8.30 sepapan.
    note: semua gred harga telur ayam jatuh 30 sen mggu ni.

    012 6199357 amiwan
    loc: klang/puchong  
  22. Ashraf 29 - Sat 10/Dec/2011, 4:46am
    hi salam sejahtera,tolong emelkan kepada saya harga semasa telur gred a,b,c.Loc ipoh.
    manage_aqualand@yahoo.com  
  23. Che Man Che Cob - Sun 1/Jan/2012, 3:34pm
    TOLONG EMAIL QUOTATION
    MINIMUM ORDER?
    DELIVERY COST?
    SY KAT KELANTAN.  
  24. Joe 104 - Wed 4/Jan/2012, 7:30pm
    saya ada di shah alam.. kalau saya nak 500 papan boleh deliver ker? call saya 0122793430  
  25. Shila Rasib - Wed 11/Jan/2012, 10:44am
    gred c sepapan bape? emailkan : shila_maxis@yahoo.com  
  26. Khairul 294 - Thu 12/Jan/2012, 11:24pm
    di bandar besar K.terengganu ada x ?
    tolong emailkan pada saya quotition harga telur.hakimin2010@yahoo.com dan juga alamat kedai puan.tq  
  27. Din 137 - Thu 19/Jan/2012, 2:51pm
    ada lagi ke promosi ni?? tuan telur, sila jawab !!! hehehe  
  28. Rizal Isa - Sat 21/Jan/2012, 2:52pm
    Salam, sila emailkan quotation dan servis penghantaran. rizal.ther@gmail.com  
  29. Nazrin 18 - Sun 18/Mar/2012, 10:25pm
    murah
    RM6.00 per tray GRED E
    kaw shah alam dan klang
    Pn nurul@lina
    TEL:0102571229  
  30. Naja Rembau - Tue 20/Mar/2012, 4:49pm
    Rm7.80 gred mix b and c /tray
    rm7.00 gred mix small size d
    0126093943
    0172938747
    Area seremban and rembau  
  31. Zns Egg Fresh - Sun 5/Aug/2012, 12:03am
    SALAM 1 MALAYSIA. KAMI MEMBEKAL TELUR AYAM DENGAN HARGA YANG MURAH.TELUR SEGAR DARI LADANG. SESUAI UNTUK KENDURI DAN SESIAPA YANG MENJALANKAN BISNES MAKANAN.

    - KAMI MENAWARKAN PENGHANTARAN TELUR TERUS KE TEMPAT ANDA. (MIN 25 TRAY) DESTINASI NEGERI SEMBILAN, KL, SELANGOR DAN PERAK.


    grade b : RM 6.50/30 biji
    grade c : RM 6.00/30 biji
    grade d : RM 5.80/30 biji

    JUMBO : RM 9.00 /30 biji


    -SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH HUBUNGI TERUS ZUL 0196405219  
  32. Muhammad Adam 4 - Thu 23/Aug/2012, 11:16pm
    Salam seMalaysia, tolong send quotation for penang island area at adam.razali007@gmail.com...txs  
  33. Siti Zubaidah 11 - Tue 28/Aug/2012, 11:59am
    tlg email sebut harga. area b.pahat jhr, ada hantar ke?  
  34. Zulfaka - Tue 25/Sep/2012, 9:51am
    Tolong emailkan senarai sebut harga
    minimum order berapa
    kos penghantaran macam mana
    sy kat p mas kelantan nie. serious ni .  
  35. Amirul 152 - Wed 14/Nov/2012, 12:21pm
    Salam, kmi di png ,blh anta? ,tlg anta hrga smua gred telur , hrga borong n quotation skali , ini email sya muffin_fiqooz@yahoo.com  
  36. Zamri 150 - Tue 23/Jul/2013, 7:05am
    salam..hrga telur skrg brpa?semua gred.perlu dlm jumlah yg bnyk..area kltan.zamrikemeja@gmail.com  
  37. Shahru Haslan - Mon 29/Jul/2013, 10:36pm
    Salam,saya mencari pembekal telur ayam untuk biz pemborong telur ayam di kelantan.

    Sila sms/call/whatapps saya di 016-9779010 supaya kita boleh berbincang lebih lanjut. Terima kasih.  
  38. Krisyaa Abdullah - Wed 28/Aug/2013, 4:22am
    bole emailkan sy semua senarai harga telur?sy perlukan jumlah y byk
    krisyaa@hotmail.com  
  39. Mohd Erwa - Thu 14/May/2015, 4:42pm
    Membekal Telur Ayam area Klang/Shah Alam
    Gred AA - RM10.50
    Gred A - RM10.20
    Gred B - RM9.60
    Gred C - RM8.70
    Gred D - RM8.10
    Gred E - RM7.20
    Hubungi 017 223 7469  
  40. Mohd Erwa - Thu 14/May/2015, 6:47pm
    Email : wan_protrack@yahoo.com.my  
Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)