Tawaran Sambung Belajar
Tawaransambungbelajar - Sat 23/Jun/2012 2:37pm [Last Comment]
Tidak dapat ke IPTA??Temuduga terbuka sudah bermula unt0k Intake bulan 7 bagi yang berminat dalam DIPLOMA BUSINESS MANAGEMENT KOLEJ ASTIN kerjasama dengan UNIVERSITI SAINS MALAYSIA. Tempoh belajar 2taun setengah dengan 3kredit anda sudah layak untuk buat DIPLOMA dan terus buat DEGREE di USM dan UNITEN.Berminat b0leh c0l untuk tahu lebih lanjut dan beritahu maklumat diri semasa nak hadir di k0lej astin n0 101-105 jalan kenari 23 bandar puch0ng jaya 47100 puch0ng tarikh mendaftar 25/6/12 hingga 28/6/12.TIADA YURAN PENDAFTARAN hanya bayar duit rumah tiap2 bulan 130 saja.Jika berminat balas mesej ini nama penuh dan tarikh datang di no 010 225 4504

Niche: Pusat Pendidikan Tinggi
 
1. Tawaransambungbelajar - Sat 23/Jun/2012, 2:40pm
jika tidak dapat hubungi no di atas boleh tinggalkan pesanan di tawaransambungbelajar@yahoo.com  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..