Tawaran Projek Balak di Perak.
Zairy Prk - Tue 17/Jan/2012 1:52pm [Last Comment]
tawaran kepada sesiapa yang berminat dengan projek balak di kawasan perak..tawaran ini dibuka di 5 kawasan diperak.sesiapa yang berminat sila emailkan saya..mas_4813@yahoo.com.

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu
 
1. Hujan - Sat 21/Jan/2012, 2:51am
Perak area mana? Emel detail

dahujan@gmail.com  
2. Peacock - Sun 22/Jan/2012, 11:56pm
peacock.paradise@yahoo.com  
3. Ridzuan Noordin - Sat 28/Jan/2012, 10:22am
Saya berminat tolong email detail
ridzuan2005@yahoo.com  
4. Habsah Abd Samad - Sun 29/Jan/2012, 3:07pm
Saya juga berminat bolih bagi kelulusan lengkap, emailkan habsah_1951@yahoo.com.my  
5. Zamutara - Tue 31/Jan/2012, 9:59am
SAYA BERMINAT,TOLONG DETAILKAN DALAM EMAIL SAYA (nikzam6550@yahoo.com)  
6. Mohd Asri Bin Mohd Thahir - Thu 2/Feb/2012, 1:25am
Saya berminat & toloneg emailkan details ke arishadinamik@gmail.com  
7. Pachinko - Fri 3/Feb/2012, 12:06am
SAYA BERMINAT,TOLONG DETAILKAN DALAM EMAIL SAYA  
8. Helmi 52 - Fri 10/Feb/2012, 3:55pm
Tolong emailkan detail pada saya tengkujuh85@yahoo.com  
9. Sw Bina - Mon 13/Feb/2012, 3:38pm
Sila email pelan kawasan dan permit kelulusan utk potong balak ke azizul99@yahoo.com  
10. Abu Bin Ahmad - Wed 15/Feb/2012, 9:39pm
saya berminat..sila e-melkan maklumat projek tersebut kepada saya..terima kasih  
11. Azhar 156 - Mon 20/Feb/2012, 10:10pm
saya berminat,azhar6524@yahoo.com  
12. Jon Clay - Wed 7/Mar/2012, 6:31pm
Kaw. balak utk djual...location Selama..email jon_clay@ymail.com  
13. Ashlee Yusoff - Thu 17/May/2012, 1:15pm
saya ada kenalan yang ingin menjual kawasan pembalakan di Kuala Kangsar , Perak jika berminat email saya di ashleeyusoff@yahoo.com  
14. Shah Jahan 3 - Mon 9/Jul/2012, 10:41pm
sesiapa ada modal dan nak jadi rakan tidur dan mahukan keuntungan rm 1000 sebulan,silalah join perniagaan peruncitan kami.datang dan lihat sendiri perniagaan yang sedang dijalankan area ipoh.modal diperlukan rm50.000 setahun ambil balik wang.siap hitam putih.lanjutan sila emailkan - saidramlan@rocketmail.com  
15. Apad - Tue 28/Aug/2012, 8:11pm
sesiapa yang berminat dengan kawasan balak di perak dan ada modal sekurang2 nya 1.2j, boleh hubungi saya bila2 masa.. ada bebarapa kawasan telah di luluskan kpd beberapa syarikat tertentu dan jika berminat nak beli dan mengusahakan nya sila bawa taukey segera...
tel: apad ipoh 0175988655  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..