Tawaran Pinjaman Perniagaan 250k - 1juta & Personal Loan Max 50k
Bankloan 3 - Wed 30/Apr/2014 12:51pm [Last Comment]
Salam Semua Warga Majalah

Kepada usahawan/peniaga di luar yang berminat untuk mencari modal pusingan niaga, ingin menyelesaikan hutang yang tertunggak, mencari modal untuk membuka perniagaan baru. Boleh buat pinjaman dengan pihak kami.

- Pinjaman melalui conventional bank yang berdaftar
- Percentage LULUS 100%
- PROSES 35 hari paling cepat dan 45 hari paling lewat
- Selepas lulus, bank akan caj 10% dari jumlah kelulusan.
- Semua Golongan layak asalkan TIDAK BANKRAP

*Bukti loan lulus dah ada.

Jika Berminat Sila Email Dokumen

- Kad Pengenalan
- SSM Valid Setahun
- Akaun Syarikat (jika ada) (atau Akaun Simpanan)
- CCRIS Report (jika ada komitmen)

Jika ada sesiapa yang ingin buat personal loan, saya hanya boleh bantu pinjaman hingga 50k sahaja

Dokumen

- Kad pengenalan
- Statement bank/buku bank
- Alamat terkini (jika berbeza dengan kad pengenalan)
- Nombor telefon untuk berurusan

--->ADA CAJ YER

EMAIL KEPADA : bankloan2014@gmail.com

Niche: Pinjaman Perniagaan
 
1. Kicci - Wed 30/Apr/2014, 12:56pm
email krishkicci@yahoo.com  
2. Ali B 2 - Fri 2/May/2014, 2:48am
kalau ccris & ctos boleh pinjam ke?  
3. Putat76 - Fri 2/May/2014, 4:31am
saya memerlukan pinjaman perniagaan
sesiapa yang boleh bantu
0133585411  
4. Kewangan555 - Fri 2/May/2014, 11:12am
Kami boleh membantu anda menyelesai masalah kewangan !
Memohon keluaran wang EPF

*Cepat & Mudah
*100% lulus
*Tiada upfront

SILA SMS/EMAIL KE
013-3360513 / mykewangan@gmail.com  
5. Khairulj - Fri 2/May/2014, 4:56pm
nk buat loan perniagaan...
emailkan...
khairullj@yahoo.com  
6. Chejas - Fri 2/May/2014, 8:04pm
Tuan, utk personal loan caj dikenakan selepas @ sebelum loan lulus?? brapa % caj?? Tq  
7. Nur 411 2 - Sun 4/May/2014, 12:52pm
Sy pnah bt loan dlm jangka msa mcm ni 4-5 minggu dr letspinjam@gmail tp last2 apa pn takde.  
8. Sarah 45 - Mon 5/May/2014, 8:42am
Personal loan dia fees 500
Biz 2k.

Nak jumpa xmau.main bank in je..sbb da byk kali kes2 serupa jd fikir2kn.sape dh dpt loan share2lah maaf kalu ada menyinggung dan terkasar bahasa  
9. Seri 44 - Mon 5/May/2014, 12:50pm
sarah 45: yeke?kat sy dia mtk 400.biz 2500.hmmm...tipu la ni ye  
10. Sarah 45 - Mon 5/May/2014, 1:38pm
Ya.sy xtipu ada email beliau..pyh la mcm ni..ambil kesempatan pd yg memerlukan..yg lain ada terima reply beliau.juz share  
11. Azila Hashim - Wed 7/May/2014, 11:21am
saya pun dah beberapa kali terkene. katanye document mudah. saya dah byk habis duit utk dptkan loan. sblm dpt fees email dn sms tak berhenti..bila dah bank in fees...apa pun tak da...email dn sms tak reply...bila saya nak jumpa n bayar cash fees...pelbagai alasan kata diluar daerah la...so hati2 la wahai kwn2 smua...  
12. Kerol 25 - Thu 8/May/2014, 1:52pm
Ini semua PENIPU HARAM JADAH....jgn mudah percaya dan terpedaya. No tel pun tak de..klu ada pun da masuk duit call xdpt, xjwb...ni semua PENIPU....PENIPU SEMATA2 UTK MENIPU...BKN MUDAH MCM DIA MENIPU DLM MUDAH.COM... BUNUH JE MANUSIA MCM BINATANG NI.... BANGSA SNDRI PN NAK KHIANAT  
13. Eira 46 - Thu 8/May/2014, 11:36pm
kat sy dia minta personal rm400..biz rm1500..bile x bls,tnya balik berminat ke x..nasib baik x buat..  
14. Mohd Azmil Shaharuddin - Fri 9/May/2014, 10:35pm
salam semua saya memerlukan rm100k dalam masa terdekat...pulangan balik dalam masa 4 hari rm115k..saya cagar kereta dan kedai sy...hubungi saya atau whats app 0195570706  
15. Mnaizat - Thu 15/May/2014, 12:02am
Saya nyaris terkena.. siap datang rumah.. ambil docu.. ptg cakap loan approve 20k je.. tapi syarat kena upfront 3 kali rm1000.. cash dapat dlm 2 minggu.. dah la kita ni susah.. nak pakai duit.. lagi kena cari duit bagi dia.. nasib tak pinjam adik beradik..kalau tak mau bergaduh..  
16. Ahmadfadz - Sat 17/May/2014, 8:19am
Sy da email  
17. Mohamad Nahar 3 - Sat 17/May/2014, 1:43pm
Rakan Kongsi Niaga d perlukan segera. Modal share RM2030, potensi pendapatan RM4000 Tiap2 Hari!!! Pinjaman Modal Niaga d uruskan kpd yg layak. Berminat sms/wassap/wechat 0124464641 - En Azhar  
18. Che Ali - Mon 19/May/2014, 11:01am
TT emel details : chealibaba@yahoo.com  
19. Mqa Rich Group - Wed 21/May/2014, 8:58am
Assalam..

Tumpang share ya..

bagi yg dah lulus pinjaman tu apa kata anda buat biz ni..

***SEMUA tersedia secara PERCUMA***

Tiap2 bulan kita pikir apa yang perlu dibayar..apa yg nk dibeli..dan byk lg yg perlu diselesaikn..smua perlukan duit?? ianya membuatkn kita sentiasa berpikir dan berpikir untuk mencari duit lebih...JOM sama2 kita tambah duit..JOM KENALI bagaimana cara kami menjana $$$ dengan P.I.M???

Ingin tahu bagaimana???
- jgn pikir negatif dlu tentang kami..kenali dlu cara perniagaan kami sbelum anda membuat andaian..
- kami yakin anda juga bakal menjadi rakan niaga kami

whatsapp emma utk temujanji anda 0177023769
https://www.facebook.com/kedaiserbanekaemma  
20. Sarah 45 - Thu 22/May/2014, 7:37am
Harap siasat dlu ya rakan2 , kesian tengok ramai mangsa...ni ada info...

Juz share yg benar2 layak jika berminat :
- loan bank (bkn along/money lender)
- nama CLEAN (no ccris/ctos)
- ada 1 loan bayaran on time (loan rumah.asb.kereta.aeon dll)
- jika dokumen xckup boleh di uruskan ..
- NO UPFRONT
- Proses mudah, cepat & selamat

Berminat terus hubungi dengan detail anda ke :
Whatsapp 01122053789
Sms 0104254587  
21. Sasha Sam - Mon 26/May/2014, 12:36pm
business loan up to 700k

* NO UPFRONT FEES
* APPOINTMENT CALL & FACE TO FACE DOCUMENTATION

pls call 0136088449  
22. Ismail 17 - Thu 29/May/2014, 10:41am
sasha sam

saya perlukan loan 700k..boleh bagi detail syarat-syarat pinjaman kpd sahabi_jay@yahoo.com  
23. Sasha Sam - Mon 2/Jun/2014, 5:50pm
ISMAIL 17 EMAIL FAIL. PLS SMS ME, I WILL CALL U. TQ  
24. Che Ali - Sat 7/Jun/2014, 3:47pm
MEMANG CONFIRM TT NI PENIPU BESAR!!  
25. Ain 527 - Sat 27/Jun/2015, 8:51am
Kalau saya nak jual NOTE 100K ,CIEN MIL INTIS ,peru/amerika latin ,pada harga RM250K .anda terima??
harga pasaran mencecah RM1 juta ke atas ..***URGENT***
Email :alwaysbemind@gmail.com  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..