Tawaran Pelaburan (Investment) Hebat 2013
Project2013 - Thu 10/Jan/2013 9:39am [Last Comment]
Salam,saya MOHD HELMI dari Tri Budiman Resources(TBR) sedang mengusahakan 1 internet cafe hasil kerjasama dengan TOL Enterprise.

Internet cafe yang di maksudkan adalah CHAMPIONS Internet Cafe yang berada di Bentong,Pahang Darul Makmur.Ia mula beroperasi pada sekitar tahun 2008 dan bsines semakin maju % berjaya.

Setelah dimuktamadkan beberapa bulan lepas,kami bersepakat untuk mengembangkan lagi bisnes ini serta mengukuhkan jenama CHAMPION sebagai salah satu internet cafe yang berpengaruh,kukuh serta hebat di Malaysia.

Di sini kami sudi membuka tawaran pelaburan kepada sesiapa yang sesuai dan berminat untuk menjadi pelabur bisnes ini untuk cawangan yang ke-2 dan seterusnya.Cadangan kami adalah untuk bertapak di KL & Selangor bermula pada tahun 2013 ini.

Sehubungan dengan itu,saya mengalu-alukan sesiapa yang berminat melabur dalam bisnes ini,di bawah adalah maklumat ringkas untuk pelaburan :

PELABURAN 1
JUMLAH PELABURAN :RM 30,000.00
PULANGAN BULANAN :RM 1,350.00
JUMLAH KESELURUHAN :RM 48,600.00
TEMPOH PELABURAN :36 BULAN

PELABURAN 2
JUMLAH PELABURAN :RM 40,000.00
PULANGAN BULANAN :RM 1,850.00
JUMLAH KESELURUHAN :RM 66,600.00
TEMPOH PELABURAN :36 BULAN

PELABURAN 3
JUMLAH PELABURAN :RM 50,000.00
PULANGAN BULANAN :RM 2,350.00
JUMLAH KESELURUHAN :RM 84,600.00
TEMPOH PELABURAN :36 BULAN

Sekiranya berminat untuk tahu lebih lanjut sila hubungi saya terus di talian 012-9761614 atau email saya helmi_dazone@yahoo.com.my/mybudget2013@gmail.com

PERINGATAN : Saya tidak pernah melantik sesiapa pun melainkan diri saya sahaja atas sebarang urusan.

Sekian t/kasih

Helmi Alizan.

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Mencari Pelabur
 
1. Syedabdullah 4 - Tue 15/Jan/2013, 10:20am
assalamualaikum encik helmi.

Saya berminat utk tahu lbh lanjut,biz cc nie memang menguntungkan buktinya cc spt ORANGE,SURVIVOR,TIBAN,MEKONG semua berjaya.Kawan saya ada juga invest dlm biz cc nie memang untung dan selamat.

*Sila email ke syedabdullah630@yahoo.com thx  
2. Ishak 17 - Tue 15/Jan/2013, 10:34am
Salam encik helmi,sila email details ke ishak_r@ymail.com.

Saya amat berminat dgn tawaran invest mcm nie,tp semua ada aggrement ye??bisnes nie memang ada potensi kwn saya ada jalankannya di ampang.Sila email ke saya details.  
3. Helmi Alizan - Tue 15/Jan/2013, 10:38am
Terima kasih di atas minat anda semua,saya akan sent details secepay yg mungkin serta memaklumkannya kpd anda semua.

Tawaran Pelaburan masih di buka

*Ishak 17,saya sediakan aggrement lengkap dan sah kpd semua yg berminat,kita boleh berunding apa2 sahaja kemungkinan.  
4. Zizan 9 - Fri 1/Feb/2013, 9:46pm
send details ke azizankadir4444@gmail.com ..tq saudara  
5. Project2013 - Sun 3/Feb/2013, 12:59pm
Salam,terima kasih kpd semua yg berminat yang menghubungi sy melalui h/p ataupun email.

Untuk makluman semua tawaran ini masih lagi di buka kepada mana-mana pihak yang berminat untuk melabur (menjadi pelabur).

*Zizan 9 saya akan sent esok jam 2pm ye,sila semak kemudian.

Sekian.  
6. Mael 12 - Mon 4/Feb/2013, 2:45pm
salam...email maelghostraider@yahoo.com  
7. Project2013 - Tue 5/Feb/2013, 9:17am
Salam,

@Zizan 9 dan Mael 12 saya sudah sent ke email saudara t/kasih.  
8. Asmar 4 - Fri 8/Feb/2013, 12:03am
salam...boleh PM kepada saya details nya tuan...terima kasih asmaralif@gmail.com  
9. Project2013 - Sun 10/Feb/2013, 9:39am
Salam semua & Gong Xi Fa Cai bg yg berbangsa cina.

Asmar 4 sy akan sent ke email saudara jam 1pm ye (10/feb/2013).

Kepada yg masih berminat sy masih buka tawaran ini kerana masih menilai & meneliti segala tawaran & aspek.

sekian t/kasih semua.  
10. Zul Afiq Zaim - Wed 13/Feb/2013, 10:41pm
salam.klo tawaran nie msih terbuka,bley x antar full detail kat Taqip@yahoo.com.my?  
11. Millionaire87 2 - Mon 18/Feb/2013, 10:26am
Salam semua.

Kepada sesiapa shj tawaram msh di buka dan di lanjutkan sehingga pertengahan bulan mac ini.

@Zul Afiq Zaim,sy akan sent detail secepat mungkin ya t/kasih.  
12. Icam8x - Tue 5/Mar/2013, 8:19pm
Salam tuan, bole hantar detail kat saya? masih dalam keadaan blur tentang pelaburan ni..

streetofuptown@gmail.com  
13. Iskandar 27 - Thu 14/Mar/2013, 12:48pm
detail bos please..iskandarbasiruddin@gmail.com  
14. Project2013 - Mon 1/Apr/2013, 11:29am
Salam saya sudah sent sila semak tq semua  
15. Kamaruzzaman 2 - Tue 2/Apr/2013, 11:45am
Salam...
Saya turut mencari pelabur yang berminat.. Pulangan keuntungan amat2 menguntungkan...

Bayaran balik pelaburan setiap bulan sehingga 48 bulan  
16. Zam 83 - Sun 8/Dec/2013, 8:02pm
Saya berminat utk tahu lebih lanjut. Sila email ke zamrohm@yahoo.com  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..