Tawaran Menjadi Ejen Dropship Felinna dan Sne. Komisyen RM10 - RM30 untuk Jualan Setiap Produk
Kjbeauthealth @ Kj Beauthealth
Thu 7/Mar/2013 1:49pm [Last Comment]
kepada pljr IPT,suri rumah or lain2x..yang xcukup modal untuk memulakan bisnes tetapi ingin menambah pendapatan J0M JD DROPSHIP KAMI MUDAH SAHAJA..

keistimewaan dropship:
1.xperlu modal
2.xperlu pos(pihak kami akan urus pos a-z)
3.hanya perlu KERAJINAN shj..cepat2x

produk dropship kami:
Felinna Inchloss
Felinna Vitamin C
Beutskin Essense
Excel Tea
SNE Capsule
Figure Up
Nano Perak Pad Ortotik Kaki
Fluffy
Milky Collagen
Milky G
Aura White 400000mg
Myracle Beauty
Cocoa Collagen Power Plus
Maixara C Sential Vitamin C
Nour Ain Beauty
Rumpai laut gred AA dan AAA
Vitamin C 500mg Pharma Pahang
Vitamin C 1000mg Pharma Pahang

(cuma perlu lakukan promosi sama ada dalam fb /blog/twitter dan sbgnya dan anda akan terima komisyen "atas angin " sebanyak RM 10 - RM30 untuk setiap produk yang anda jual...Penghantaran akan dilakukan oleh pihak kami kepada pelanggan.

Berminat??
sms 01116501890
emeil kjbeauthealth@ymail.com

*noted :

Felinna Inchloss adalah produk pelangsingan badan (losyen) terbaru keluaran bumiputera yang semakin mendapat tempat di hati pelanggan..ramai pelanggan yang telah mencubanya dan amat berpuas hati dengan hasilnya...Dalam masa hanya sebulan selepas produk dikeluarkan,kini pengasasnya mempunyai 160 Stokis di seluruh malaysia.(tidak termasuk dealer dan agen dropship).

anda sendiri pasti berasa teruja dengan produk ini.Jadi apa tunggu lagi??jadilah sebahagian daripada kami untuk mengambil peluang ini bagi menambahkan pendapatan keluarga.

sms 01116501890
emeil kjbeauthealth@ymail.com

Niche: Program Dropship | Butik Kecantikan
 
1. Norzaimah - Fri 8/Mar/2013, 2:45pm
Salam, bagaimana untuk jd ejen dropship?  
2. Kjbeauthealth - Fri 8/Mar/2013, 9:35pm
emeil kjbeauthealth@ymail.com, kami akan reply detail mengenai ejen dropship...tq  
3. Yushermi - Sun 10/Mar/2013, 7:10am
Like fb chantek4u. Produk kecantikan. Agen dropship dicari  
4. Shariza 14 - Tue 12/Mar/2013, 12:32pm
email sy shazariza82@gmail.com  
5. Alyn - Wed 13/Mar/2013, 10:47am
berminat.....alyn79@gmail.com  
6. Nor Atiqah Binti Md Aini - Wed 13/Mar/2013, 2:20pm
detail please..puankaka@yahoo.com  
7. Nurul Atikah 10 - Sat 16/Mar/2013, 4:31pm
berminat
nurulatikah1791@gmail.com  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..