Tawaran Memulakan Perniagaan Runcit Kepada Belia
Tukangiklan86 - Tue 5/Aug/2014 10:48am [Last Comment]
Syarat-syarat:-

*Warganegara Malaysia
*Umur 18-40 thn
*Sijil/Diploma/Ijazah dalam bidang perniagaan/keusahawanan/Peruncitan atau mempunyai sijil kursus dalam bidang diatas

*PEMBIAYAAN SEHINGGA 80K

Hubungi kami:
03-42511797/4673
013-3744877

Niche: Pinjaman Perniagaan | Kedai Runcit Dan Serbaneka
 
1. Naza 69 - Tue 5/Aug/2014, 10:54am
Salam.lain2 syarat  
2. Rayza 3 - Tue 5/Aug/2014, 10:58am
sy ade ijazah tp bukan seperti yg dinyatakan......akan tetapi sy berminat dgn bidang perniagaan runcit ni....sy layak tak?  
3. Tukangiklan86 - Tue 5/Aug/2014, 11:27am
Tuan Naza 69 .Syarat utama adalah seperti dinyatakan. hubungi kami utk maklumat lebih terperinci  
4. Tukangiklan86 - Tue 5/Aug/2014, 11:32am
Tuan Rayza 3. Tuan juga layak memohon tetapi wajib menghadiri kursus dalam bidang peruncitan terlebih dahulu yang dianjurkan oleh Jabatan atau Agensi yang diiktiraf.  
5. Zuzdean - Tue 5/Aug/2014, 7:28pm
Email please.saya telah menghadiri kursus.  
6. Izan 63 - Wed 6/Aug/2014, 12:38am
Assalam..Sy ada sijil perhotelan saja dan skrg masih berniaga kecil2 lan bersama isteri adakah sy layak tuan..email sy izansuzy@yahoo.com  
7. Tukangiklan86 - Wed 6/Aug/2014, 9:15am
Tuan Zuzdean. Boleh hubungi kami utk maklumat lebih terperinci.

Tuan Izan 63. Sila rujuk maklum balas kami di no.4 @ hubungi kami utk keterangan selanjutnya.  
8. Bisness 2 - Sat 9/Aug/2014, 4:36am
Saya berminat u join program ni, tapi perlu hadir kursus dulu, sesiapa yang berminat nak ikut saya pergi kursus rancangan perniagaan dibawah kementarian belia dan sukan pada 14-18 ogos ini boleh hantar detail ke email saya, saya dh daftar, dan kursus ni percuma saja.. Xde geng nk join.. Lagi ramai lagi bagus, boleh tukar2 pendapat. U pengatahuan semua kursus di selangor dan kl buat masa ni diholdkan..atas alasan2 yg boleh diterima. So saya cari kursus2 yg ditawarkan oleh kerajaan,so ini sajalah yg ada u tahun ini. Lokasi di batu gajah perak, akademi pembangunan belia malaysia. Siapa yg berminat boleh bagi detail di e.mail saya k. pnzskynet@gmail.com  
9. Nurul 1638 - Thu 14/Aug/2014, 11:27am
tlg whataps saya - nutrul 0195595573  
10. M Hallil - Tue 19/Aug/2014, 11:22pm
Perhatian... Syarikat Kami GoldenLightingTrading and importers adalah pengimport dan Pemborong bumiputera untuk barangan lighting seperti wall light,ceiling light,chandelier light,stand light,table light dll mempelawa kepada mana mana pihak yang berminat untuk membuka perniagaan kedai lampu atau menjadi dealer . Kami menggalakkan bumiputera sahaja untuk memajukan perniagaan berasama kami dan memberi bantuan dari segi pemasaran,jualan dan kredit yang ditetapkan dan display lampu di premis mengikut had yang ditetapkan. Sila hubungi Pengurus Pemasaran Semenanjung kami di talian 0109397986. GoldenLightingTrading and Importers..  
11. Sri Megalaa - Tue 26/Aug/2014, 5:50pm
Salam,
Tuan/Puan

Saya menjalankan perniagaan ini selama 2tahun,tetapi saya memerlukan modal untuk ''rolling'' perniagaan saya disebabkan oleh persaingan saya sudah bertambah...Layak ke saya ?  
12. Mohd Alias 7 - Thu 28/Aug/2014, 6:59am
Assalam,
saya ada jual mesin terminal 1malaysia untk diletak dikedai anda
syaratx2 untk nak beli mesin terminal ini
-nak kena ada ssm
-penyata akaun bank sykt or peribadi
-salinan ic
harga mesin terminal rm1000
yuran untk internet setiap bulan rm30
mesin terminal ni bleh jual topup smua telco
bleh buat pembayaran bilx2
bleh buat kiriman wang keindonesia
waranty selama mana gunapakai

saya juga tgah melantik sapex2 yg berminat nak jd dealer jual topup melalui hp
dealer topup diperlukan dngan segera
Yuran hanya rm60 seumur hdup
Keuntgan tertinggi
Celcom 5.5%,maxis 4%,digi 4%,umobile 6.5%,tunetalk 6.5%,xox 6.5%,indo flexi 48%,merchantrade 3%,digiidd 3%,italk 10%.altel 1%.dll
call me or whatsapp 01122002171 or email alias.mdyusof@yahoo.com  
13. Tukangiklan86 - Fri 29/Aug/2014, 12:40pm
Puan Sri Megalaa, Sila hubungi kami atau tinggalkan no hp puan disini untuk kami hubungi.tk  
14. Sifutopup - Wed 7/Jan/2015, 11:42am
Jual topup reload sms daftar agen dengan percuma di sifutopup.blogspot.com  
15. Nor Aniza 8 - Sun 10/May/2015, 11:06am
Terbuka lg ke?sy bermnat n menepati semua syrat2 di atas..  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..