Tawaran Kopiah Secara Borong Sempena Bulan Ramadhan.
Rusydi 8 @ Jubah Manik Murah
Fri 31/May/2013 2:22pm [Last Comment]
Salam.Kami dari kilng pmbuat kopiah menwarkan kopiah hrga scra borong bermula dri hrga RM 8.00 sehingga RM 12.00 mengikut jumlah kuantiti.untuk melihat sample gambar boleh melhatnya melalui FB jubah manik murah.Barangan amat berkualiti kerana pernah mnerima temphan untuk TV al hijrah dan dipkai semasa tayangan.Untuk sebarang pertnyaan boleh tel/sms no berikut.013-4022635.Penghantran seluruh malaysia.penghantran percuma untuk 1rbu bji keatas.

Niche: Pemborong Telekung Dan Songkok
 
1. Pelangi 5 - Fri 31/May/2013, 2:36pm
gambar + harga, pjc.majalah@yahoo.com
TK  
2. Asikim - Mon 3/Jun/2013, 8:28am
BORONG TELEKUNG SULAM VIETNAM UTK HR RAYA
Min borong 5 psg rm43
borong 10 psg rm41
borong 50 psg rm40..

katalog boleh lihat kat fb page telekung sulam vietnam termurah

utk temphn boleh sms/call 0149293142
area klia  
3. Mohdhasrol 2 - Mon 10/Jun/2013, 4:24pm
salam hantar gambar dan harga setiap kopiah..sy berminat untuk menjadi pemborong...mohdhasrolmohdsuffi@yahoo.com  
4. Adi 127 - Tue 11/Jun/2013, 1:20pm
sy pembekal/pembuat songkok jenama al-amin utk kanak2 dan dewasa pelbagai size.sudah pun berada di pasaran/pasaraya terpilih.harga dari rm 7.50-9.00 mengikut kuantiti.berminat sila hubungi en zahari 0199467220-kilang adalah di pekan pahang dan machang kelantan.  
5. Mohd Azmi 18 - Wed 26/Feb/2014, 1:39am
saya pembekal/pemborong Kopiah jenama al-firdaus direct dari kilang. Boleh tempah kopiah berlogo sendiri. tengak katalog di https://www.facebook.com/alfirdauskopiahmoden/photos_albums  
6. Ahmad Salihin - Wed 3/Sep/2014, 9:25am
Saya pembekal dan pemborong Kopiah berlogo, Kami buat kopiah untuk Maahad Tahfiz, PAS, Tabung Haji dan berbagai badan Kerajaan serta Swasta, Harga Borong Kopiah berlogo kami hanya RM8 seunit, Paling murah dipasaran. Layari laman rasmi kami www.srisaadongbatik.blogspot.com atau call, sms, whatsapp 0129653400 @ 0199142385 (sri saadong enterprise)  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..