Tawaran Kerja Pembalakan di Gua Musang
Abby880 - Wed 8/Feb/2012 9:43am [Last Comment]
Salam & Selamat Sejahtera.

Anggaran 1000 ekar akan dijalankan untuk tujuan pembalakan di Gau Musang,Kelantan.Kepada pengusaha ladang yang berminat untuk menjalankan kerja pembalakan,500 ekar akan dimulakan dahulu.Tanah mempunyai Geran.

Kelebihan untuk anda adalah banyak projek lagi akan dijalankan & keutamaan kepada pengusaha yang telah berurusan dengan pihak kami.

Bincang Harga tawaran & Ada Documentation & Agreement lengkap & lawatan tapak.Segala pertanyaan boleh berhubung terus dengan saya.

Shah
012-3046418
012-3056481

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Budin - Wed 8/Feb/2012, 4:02pm
nama kawasan?
budin_5245@yahoo.com  
2. Rosiani Jaafar 3 - Fri 10/Feb/2012, 8:59am
Kalau perlukan kayu cengal boleh msg saya ilhamkarisma@gmail.com  
3. Abby880 - Fri 10/Feb/2012, 9:18am
Budin: Gua Musang,Siap segala Doc.  
4. Dennis 3 - Fri 10/Feb/2012, 4:29pm
perlu cari jentera berat? saya menjual jentera berat seperti Hyundai dan JCB
email saya jika anda perlu .redknapp_13@hotmail.com  
5. Ewan 13 - Fri 10/Feb/2012, 5:23pm
..salam..tender utk kawasan ini masih dibuka ke?..blh sy dptkn details.email sy ewanrocco@yahoo.com  
6. Sw Bina - Mon 13/Feb/2012, 3:35pm
sy berminat nak potong balak nie. Kawasan tu dah dpt permit ke belum utk dipotong? emailkan pelan kawasan tanah dan document sokongan ke azizul99@yahoo.com  
7. Prasarana Raya Sdn Bhd - Tue 21/Feb/2012, 5:34pm
Kami boleh membekal diesel industri dengan
harga yang kompetitif. Sesiapa yang berminat sila email
kepada prasaranaraya@gmail.com. Intoducer/broker dialu-alukan.
Komision lumayan menanti anda.  
8. Itqan08 - Wed 22/Feb/2012, 9:55pm
Assalam, saya perlukan panduan untuk tebang balak2 di tanah saya di Kuala Kangsar.

Apa yang saya perlu buat untuk tebang balak2 ni? Siapa yang patut saya hubungi sebagai permulaan?

Perlu ke saya dapatkan kelulusan sesiapa untuk tebang balak di tanah saya?

Rizab jalan ada, tapi takde jalan masuk ke tanah saya. Masih dipenuhi pokok2 hutan. Perlu ke saya dapatkan kelulusan untuk ratakan tanah rizab jalan untuk masuk ke tanah saya?

Keluasan tanah saya lebih kurang 10 ekar.

Mohon bantuan sesiapa yang di bidang ini. Boleh CALL/ SMS 0175850525 atau email saya di itqan08@yahoo.com.

Terima kasih banyak2..  
9. Anep 2 - Tue 28/Feb/2012, 1:31am
bg details plis :
system_2701@yahoo.com  
10. Saidi 5 - Fri 13/Apr/2012, 12:43am
salam,
saya ada kawsan balak tapi kecil aje.
ada 3 kawasan.170 ekar,240 ekar dan 420 ekar.

lokasi dabong,kuala krai dan musang.
status HSK.
Syarat penebangan 30.1 cm daimeter paras dada dan ke atas.

nak jual murah je rm 300000 ke bawah.

berminat call 0166614662  
11. Rohmat Hebat Sdn Bhd - Sat 16/Dec/2017, 8:08pm
kawasan balak di kuala krai dan ulu temiang untuk di jual
luas - 7000 ekar
pajakkan negeri 50thn + 40 Thn= 99tahun
luas ikut selera - antara 200 hek hingga 800 hek
Kebenaran PTG - Cuci mangkuk dan tanam sawit
minat wassup dan email saya  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..