Tawaran Kepada Agent Penghantaran (Kurier).
Orang 4 - Tue 11/Jun/2013 11:50am [Last Comment]
Tawaran Kepada Agent Penghantaran (Kurier) - Lokasi Klang, Puchong, Petaling Jaya, Shah Alam, Subang Jaya, KL, Putrajaya, Kajang, / Lembah Klang.

Saya sedang mencari agent penghantaran di kawasan yang dinyatakan diatas. Berminat sila hubungi saya segera..

email bdtqbm@ gmail.com

Niche: Bisnes Kurier Dan Logistik
 
1. Nanie 55 - Tue 11/Jun/2013, 4:51pm
saya berminat tapi barangan apa yg nak dihantar boleh bagi email. perempuan boleh keee..  
2. Mariani Binti Che Man - Thu 13/Jun/2013, 6:59pm
boleh sayatau barang apa yang nak dihantar  
3. Razali Kapai - Fri 14/Jun/2013, 9:22am
Anda boleh menghubungi Shah ditalian 0193551239 jika memerlukan lori sewa 1, 3, 5 & 10 tonne.  
4. Az 17 - Sat 15/Jun/2013, 9:56pm
Sewa Lori 1,3,5,tan Dari Selangor ke seluruh Malaysia.Kelantan,terengganu,Pahang,Kedah,Penang,Perak Dan ke mana saja. Call 0122240951.  
5. Dnq Utama Enterprise - Tue 18/Jun/2013, 5:53am
sape
nk tmpang brang dari s.petani, penang, perak ke k.l hr ni call sy. lori
blik k.l kosng. harga tentu murah pasal tmpang. brang apa pun bleh.
ikmal 0195166649  
6. Hanif 90 - Thu 20/Jun/2013, 12:17pm
curtain sider 40' diperlukan sewa 6bulan dulu mgkin hingga 4 tahun, dapat job urgent
hanifah313@gmail.com  
7. Kedai 24jam - Wed 10/Jul/2013, 6:04am
sapa ada nak hantar barang dari kl ke johor bharu....sy nak tumpang barang ...
tolong saya...
sms 0193754900  
8. Btw 2 - Mon 29/Jul/2013, 12:56pm
kami ada agent local kat selangor, base dekat subang. kami ada 5 biji lori untuk seluruh selangor dan kuala lumpur.

2 days delivery service

email ke : btwservices69@gmail.com  
9. Miming - Tue 30/Jul/2013, 11:11am
berminat untuk meluaskan service kurier ke Kota Kinabalu, Sabah? Hubungi saya di miming.3003@gmail.com atau flexi.obs@gmail.com atau call terus ke 0168355545  
10. Farrez 3 - Tue 20/Aug/2013, 10:55am
Sy rider motor... Jika ade item yg penting dan untuk penghantaran cepat sila fon sy... 0102936415
Outstation..  
11. Adib 56 - Fri 23/Aug/2013, 1:04am
Saya ada 1 lori 3tan 17kaki canvas. Saya mencari mana2 syarikat yang ingin bagi saya contract hari2 jalan. Target sebulan minimum kasar boleh dapat 9k. ni nombor saya 0136421727 Adib  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..