Taska untuk Dijual - KL
Kikisara - Fri 30/Sep/2011 12:36pm [Last Comment]
Taska di Kuala Lumpur untuk dijual. Lengkap peralatan. Sedia dengan staf dan kanak2. Hendak dijual dengan segera kerana masalah kekangan masa. Berminat boleh sms untuk temujanji. 019241139

Niche: Pusat Tadika Dan Taska | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Norizan Binti Wariman - Fri 30/Sep/2011, 12:52pm
taska ni di mana  
2. Rosmidar - Fri 30/Sep/2011, 2:50pm
harga berapa..kanak2 ada berapa org?  
3. Itachikun - Fri 30/Sep/2011, 3:43pm
kalo kekangan masa bole lantik pengurus utk uruskn...tp kalo da x berminat, atau tmpt x strategik...ckp je la jujur  
4. Ross3201 - Fri 30/Sep/2011, 4:20pm
Taska tu kat mana,bagi tau laa detail sikit..
Betul kata Itachikun tu..tak salah kalau cakap jujur.Kalau bisness tu tak memberangsangkan just tell the truth-mungkin rakan2 lain ada idea macamna nak kasi bisness tu ok balik.  
5. Kikisara - Sat 1/Oct/2011, 9:40am
saya bekerja dan belajar dihujung minggu jd mmg jarang ada kesempatan untuk taska. bdk2 ada 30 org, demand masih ada infact oktober nie ada new registration.  
6. Kartini 11 - Sat 1/Oct/2011, 3:47pm
kiki...tel no u tu x betul...krg 1 no....blh sms saya 0199822953  
7. Nornie 2 - Sun 2/Oct/2011, 4:28pm
blh bg detail harga,tempat .email nornieisma@gmail.com  
8. Norasiah Binti Yusuf - Mon 3/Oct/2011, 12:09pm
berminat tlg email me detail no phone ucoz i nak tel u no phone tak cukup i no nornorasiah@hotmail.com tq..  
9. Jamilah 6 - Mon 3/Oct/2011, 2:32pm
berminat tapi macam mana nak call.....pls bg nombor yg lengkap.tq  
10. Noraida - Mon 3/Oct/2011, 2:36pm
pada saya ada btul nye jugak reason kikisara tu nak jual taska... masa adalah perkara penting dalam handle taska lagi2 melibatkan nyawa kanak2 yang mana telah dipertanggungjawabkan untuk kite.

situasi kiki sama spt saya bezanya saya ada masa hujung minggu... tu pon tak terkejar2 dengan ragam pekerja, ragam ibu bapa, ragam kanak2 jgn cerita la... nak lantik pengurus memang senang... tapi nak dapatkan pengurus yang nak handle taska seperti owner handle tersangat la susah... maybe sebelum apa terjadi tu yang cik kiki jual kot...  
11. Azza 9 - Mon 3/Oct/2011, 2:57pm
Betul ckp Noraida tu... masa adalah perkara yg penting... Kalau kita tak dpt luangkan masa utk handle taska tu, mesti akan byk issue yg timbul nnt... so, better jual drpd hire pengurus....  
12. Ahmad Farhan - Mon 3/Oct/2011, 4:55pm
Tlg sms di 0143361305-serious buyer  
13. Razali Bin Saleh - Wed 5/Oct/2011, 12:36pm
saya sedang mencari taska untuk di jual sekitar shah alam dan kota damansara.  
14. Kikisara - Thu 6/Oct/2011, 4:42pm
tq aida. mmg itu masalah yang saya hadapi sekarang. penting bagi owner taska kalau dapat face-to-face dgn staf atau parent dari hanya bercakap melalui phone. maaf buat semua no phone tu 0192441139  
15. Nurul 280 - Sun 22/Jan/2012, 12:28am
saya berminat still available ke?? nak nego dgn hrga brape?boleh email dekat saya x norolzaiti@yahoo.com sya berminat nak bukak taska  
16. Afiza 9 - Wed 25/Apr/2012, 1:50pm
saya owner tadika di jenjarom selangor..wpun tadika tp sya ada daycare sampai 6pm.sangat sibuk wpun ada 4 org kakitangan.klu tak sabar elok jer jual, saya masih sabar sebab saya minat.kepada sesiapa yg menuduh kikisara salah lokasi etc, anda tak masuk dalam bidang ni anda tak akan tahu betapa sibuknya kami...:) peace...  
17. Natasha Erina 2 - Mon 25/Jun/2012, 6:29pm
salam nak tnye apa kelayakan nk buka taska ni? saya masih belia tetapi berminat. nak cuba dalam bidang ni, mintak ada tips or info untuk di share. bole email jugak erinebonz.image@gmail.com  
18. Intan Kelly - Sun 23/Sep/2012, 4:19pm
mmg betul.masalah masa menyebabkan sy juga nk cari org untuk ambil alih tadika sy.setakat nk menggajikan pekerja tak mencukupi jika kita sendiri tak de masa nk luangkan untuk pengurusan.nak buka taska senang je.u pergi ke jkm untuk pendaftaran  
19. Gamblerz - Sat 30/Jun/2018, 12:42am
Salam semua.Ada Taska untuk dilepaskan segera.Lokasi Putra Heights.Kanak2 ada dalam 30 orang.Nak jual 55k(Boleh nego lagi). Jika berminat, boleh hubungi 011-64007785(Marsidah).  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..