Tapak Niaga Menjelang Raya di Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7, Shah Alam
Rizq Dqevent - Tue 16/Apr/2019 7:55am
Nak berniaga tapi sewa mahal???
Jangan risau Galaraya X Vendofest kan ada...
Event kecil tapi setaraf kelas AAA...tak ramai peniaga tak banyak persaingan!!!

Date : 31 Mei, 1&2 Jun 2019 (3hari)
Lokasi : Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7, Shah Alam ( Depan sek men seksyen 7, Berdekatan UNISEL, UITM )
Masa : 10am - 10pm

Event setaraf event besar kelas AAA harga sewa termurah untuk 3hari

Menjelang Syawal..warga Shah Alam hebat bershopping nak cukupkan apa yg xde lagi..

Artis pun turut serta memeriahkan berniaga bersama anda!!!
Marketing setaraf event kelas AAA
- Billboard
- Bunting
- Radio Era
- iklan FB & IG ads
- Viral dari artis yg join
* Amyza Aznan
* Dato Fazley Yaacob
* Betty Rahmat (Sambal Gila)
* Mona Allen
* Putra Amaris
* Dazrin
* Qazem Not
* Anita Baharom
* Bienda
* Sheila Mambo
* Aida Rose

Untuk tempahan booth sila whatsaap
60123876980
60123876980
60123876980

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia