Tapak Lot Bazar Ramadan & Aidilfitri Terbaru di Shah Alam
Nasrizal @ Sty Lo Production - Sun 28/May/2017 11:57am [Last Comment]
Assallamualaikum...

BESTRAYA FESTIVAL
Lokasi : Tapak letak kereta, Kompleks PKNS, Shah Alam, Selangor
Tarikh : Sepanjang Ramadan

Mengalu-alukan penyertaan daripada vendor-vendor untuk mengisi lot-lot BAZAR AIDILFITRI.
Bazar ini berada bersama-sama BAZAR RAMADAN yang menjual juadah berbuka puasa pada petang hari.

KEISTIMEWAAN / KEMUDAHAN
- 8 Khemah makan lengkap untuk pengunjung berbuka puasa atau bersahur
- Elektrik & Air 24 Jam
- Paip Air di sekeliling tapak
- Surau Muslimin & Muslimat
- Berhampiran pejabat-pejabat kerajaan & swasta
- Berhampiran kampus UiTM

Lokasi bazar ini sangat sesuai untuk menjadi persinggahan pelajar² UiTM Shah Alam, pekerja² kerajaan dan swasta di Kompleks PKNS, SACC Mall, Plaza Alam Sentral dan banyak lagi.

Sekiranya anda adalah peniaga kelengkapan raya seperti
1- JUBAH,KURTA, BAJU MELAYU, BAJU RAYA
2- BAJU KURUNG, BAJU RAYA WANITA
3- INNER, TUDUNG, AKSESORI WANI
4- MINYAK WANGI, MINYAK ATTAR
5- BUTANG BAJU MELAYU, SONGKOK
6- KUIH RAYA, KUIH TRADITIONAL
7- CAPAL, SANDAL, KASUT
8- BAJU & PERSIAPAN RAYA KANAK-KANAK
9- KARPET, LANGSIR, CADAR
10- PINGGAN MANGKUK, BEKAS KUIH
11- AKSESORI TELEFON BIMBIT
12- BUAH KURMA. KISMIS
13- LAIN-LAIN
anda dijemput untuk menyertai kami

Kami juga alu-alukan penyertaan dari sebarang jualan / perkhidmatan seperti jualan Kereta/motorsikal, penapis air, komunikasi, gajet, kosmetik dan lain-lain.

Lot 10x10 - RM2,000
Lot 10x20 - RM2,600

Waktu perniagaan 24 jam atau mengikut kesesuaian.

Apa anda dapat?
- 2 kerusi
- 1 meja
- Lampu
- Plugpoint
- Kipas angin berkongsi
- Banner Signboard
- Tshirt
- Marketing PERCUMA untuk produk anda oleh DJ, Media sosial & elektronik

TAPAK SANGAT TERHAD. KAMI MENERIMA PANGGILAN SETIAP HARI UNTUK MENGISI RUANG YANG KOSONG.

UNTUK BAZAR RAMADAN
Lot 10x10 (Tapak kosong) - RM1,100
Lot 10x20 - FULL

HUBUNGI SEKARANG
013-513 1531
013-513 1531
013-513 1531

atau klik wasap.my/60135131531/

----------------------------------------------

PENAJA DICARI
Untuk mengisi ruang iklan di Pelapik Meja yang akan dipasang di meja makan di BestRaya Festival sepanjang Ramadhan. Meja bersaiz 4x4 yang boleh memuatkan sehingga 8-10 orang pada satu2 masa.

100 pelapik meja akan digunakan untuk 100 meja yang mana akan digunapakai oleh pengunjung2 Bazar Ramadhan untuk berbuka puasa serta pengunjung2 Bazar Aidilfitri yang menjamu selera.

Kami juga sudah sediakan aktiviti berbuka puasa di Lokasi BestRaya Festival. Dengan itu pelapik meja ini akan memberi info dan iklan anda kepada ramai pengunjung.

Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut
013-513 1531 - Nas

Terima kasih

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Nasrizal - Mon 15/May/2017, 10:51am
MAKLUMAN

Baki tapak dan update harga terkini..

BAZAR AIDILFITRI
10''X10'' (TAPAK SAHAJA) - RM1,600
10''X10'' (CANOPY) - RM2,000
10''X20'' (CANOPY) - RM3,600

BAZAR RAMADHAN
10''X10'' (TAPAK SAHAJA) - RM1,100
10''X20'' (CANOPY) - RM2,600 (BAKI 2 LOT)

Hubungi kami sekarang tau.. kalau nak ke tapak terus pun boleh.
Bila-bila masa tapak boleh penuh.

0135131531  
2. Zai 172 - Tue 16/May/2017, 11:34am
sila hubungi saya 011-28526370  
3. Nasrizal - Tue 16/May/2017, 1:43pm
ok tuan... sudah hubungi...

BAKI LOT

BAZAR AIDILFITRI
10X10 - 13 LOT
10X20 - 8 LOT

BAZAR RAMADAN
10X10 - 13
10X20 - FULL

Call atau whatsapp segera
013-513 1531  
4. Nasrizal - Thu 18/May/2017, 9:42pm
Assallamualaikum...

Nak bagitau ni...
BAKI LOT TERKINI

BAZAR AIDILFITRI
10X10 - 5 LOT (*RM2,000)
10X20 - 7 LOT (*RM3,600)
Tawaran harga MALAM INI sahaja - 18/05/2017
Apa anda dapat?
- Canopy
- Kerusi & Meja
- Lampu
- Kipas
- Banner Signboard
- T-Shirt

LOT TAMBAHAN 10X10 - RM1,100 (TAPAK SAHAJA)
- Berniaga malam sahaja
- Tidak boleh tinggal barang
- Plugpoint ada, bawak cable saja (tak perlu generator)
------------------------------------------------------------------------------------------
BAZAR RAMADHAN
10X10 - RM1,100 (TAPAK SAHAJA) - 5 LOT
10X20 - RM2,600 (FULL)

LOT TAMBAHAN UNTUK MAKANAN KERING
10X20 - *RM2,600 - 4 LOT
- Canopy
- Kerusi & Meja
- Lampu
- Kipas
- Paip air di belakang lot anda
- Banner Signboard
- T-Shirt

Siapa cepat dia dapat...
Hubungi saya hari ini juga.. kalau jam 12 malam pun takper... saya tunggu... demi untuk membantu peniaga-peniaga kita.
013-513 1531
013-513 1531
atau whatsapp dengan klik link berikut
http://wasap.my/60135131531/

Kelebihan lain BestRaya Festival ini akan saya ceritakan kalau anda hubungi saya...
Jom hubungi SEKARANG!!  
5. Salimi 5 - Sun 21/May/2017, 3:44pm
salam warga majalah
tapak niaga ramadan di masjid india dan lorong tar
berminat boleh hubungi saya 0149896215 whatsapp  
6. Azreen Arzri - Sun 21/May/2017, 8:41pm
Masih ada lagi ke  
7. Nasrizal - Mon 22/May/2017, 8:20am
Azreen.. Masih ada utk bazar Aidilfitri.. Utk bazar Ramadhan tinggal 4 lot lagi saja. Tinggalkan number telefon untuk saya hubungi atau boleh whatsapp sy di 0135131531  
8. Lily Fadeeya - Tue 23/May/2017, 8:15am
Ada sesiapa nak share tapak di Putrajaya bln puasa ni, Klau ada WhatsApp no 018-9089126.  
9. Nasrizal - Sat 27/May/2017, 1:02pm
Info terkini BestRaya Festival

TAPAK LOT BAZAR RAMADHAN untuk jualan Juadah berbuka puasa sudah penuh. Terima kasih kepada semua Vendor kerana memberi kepercayaan kepada kami.

TAPAK LOT BAZAR Aidilfitri masih ada berbaki beberapa lot. Sila hubungi kami segera untuk merebut peluang terakhir berniaga di Bazar Aidilfitri terbaru dan terkini di Shah Alam.

Hubungi saya
0135131531 - Nas  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..