Tapak Konvo UKM untuk Disewa (23,24,25 September)
Hadi 36 - Mon 19/Sep/2011 10:38am [Last Comment]
Sesiapa berminat dan serius untuk share tapak dgn saya, minta tinggalkan nama, no telefon dan email untuk saya hubungi.

Tapak 10x10 kaki (untuk dikongsi 2 orang since barang kami pun tidak byk)

Barangan kering sahaja

Bayaran rm350 untuk 3 hari

Prefer peniaga tudung atau peniaga yg tidak memelukan ruang yg besar.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. Ctfarhana - Mon 19/Sep/2011, 10:46am
    rm350 tu share 2org jugak ke? berminatla sbb brg saya pun tak banyak..  
  2. Hadi 36 - Mon 19/Sep/2011, 10:51am
    RM 350 tu seorang  
  3. Putera07 - Mon 19/Sep/2011, 11:00am
    Saya berminat, hibungi saya 0173558848  
  4. Ima 9 - Mon 19/Sep/2011, 11:11am
    waktu niaga dari pukul berapa ye  
  5. Nasriyyah - Mon 19/Sep/2011, 11:40am
    Salam,

    Sy tinggal di bndr br bangi...

    sy berminat...call sy 016 333 4812  
  6. Nabilah Rosli - Mon 19/Sep/2011, 12:31pm
    nama: nabila
    fon: 013-280 2880
    email: bella.rosli@yahoo.com

    barang jualan : Handbeg  
  7. Ima 9 - Mon 19/Sep/2011, 4:15pm
    nama : ima
    email : ima.rahaman@gmail.com
    no. telefon : 017-6502043 (sms sahaja)  
  8. Ctfarhana - Tue 20/Sep/2011, 6:15am
    nama:anna
    fon:017-2369750
    mail:cikanna@yahoo.com.my

    product:tudung/shawl/inner/

    tapak ni kena jaga sorang ke since dah share?  
  9. Seri Kain - Tue 20/Sep/2011, 9:26am
    saya berminat boleh call saya
    shasa 013-7870710
    nak niaga kain sarong, baju jubah.  
  10. Siti 289 - Tue 20/Sep/2011, 9:59am
    saya ada satu tapak niaga untuk disewa di downtown the mines..berminat sila hubungi saya di 013-4024928  
  11. Zazaharun - Tue 20/Sep/2011, 1:20pm
    salam hadi..saya berminat utk share..utk makluman sy jual shawls..jika masih kosong boleh call 017-6020931  
  12. Azlan Ghani - Tue 20/Sep/2011, 2:44pm
    azlan 0123211031
    Barang: aksesori handphone  
  13. Nurul Atikah 4 - Wed 21/Sep/2011, 2:35pm
    saya dah ada tapak ni, sesapa nak share RM350 3 hari, SMS saya..0142675805 ika..base on siapa cepat dia dapat..better sms sebab slalu bz ngan customer kat kedai..  
  14. Noor Asstifah - Thu 22/Sep/2011, 10:25pm
    saya nk!ad tmpt kosong lg x..kongsi pon xpe..0192580905=nor/0175345603=fizah  
  15. Aizat 21 - Fri 23/Sep/2011, 12:01am
    salam,
    say aizat merupakan pembekal buah strawberry. Saya amik terus dari
    cameron. quality dan harga yang berpatutan menjadi keutamaan saya.
    penghantaran boleh diuruskan. sesuai untuk menjalankan perniagaan, email sy untk maklumat lanjut: ezad88@gmail.com  
  16. Sue 64 - Fri 23/Sep/2011, 9:11am
    Salam saya juga merupakan pembekal choc moist,butter cake,cuppucino cheese,walnut cheese,choc cheese Dan macam2 lagi kek yang d jual mengikut pilihan anda..rasa nya pasti sedap dengan harga yg sangat murah boleh d dapt..sesuai untk niaga barangan kering dan boleh juga tempahan untuk kenduri makan2..rasa selalu pasti mau lgi..hubungi saya 012-6758446(suzi)  
  17. Noura 3 - Sat 24/Sep/2011, 8:42pm
    salam..saya ade tapak untuk di sewa di dataran nilai pd 6-9oct 2011 sempena konvensyen keusahawanan islam. pelbagai aktiviti akan diadakan pd hari tersebut. untuk mengetahui lbh lanjut, cntct sy a.s.a.p..tq..013-7064784  
  18. Zuber 3 - Sun 25/Sep/2011, 9:59pm
    kami pembekal al quran digital - hubungi utk dapatkan pada harga borong.
    contact: 0194134202 zuber.
    email: procash_venture@yahoo.com  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!