Tapak Car Wash Untuk di Sewa
Samsudin 11 - Thu 30/May/2013 9:29am [Last Comment]
Salam dan sejahtera semua ;
Saya berminat untuk membuka perkhidmatan Cuci kereta di kawasan sekitar Gombak/Greenwood/Selayang
sedang mencari lokasi atau tapak yg bersesuaian di kawasan yg tertera ..Jika ada sesiapa yg mempunyai tapak/lokasi yg sesuai bole berhubung dengan sya dgn kadar segera ... sya dan rakan bisnes sya akan segera ke lokasi untuk membuat penilaian dan memberi kata putus
Bole Call/SMS/Whatsapp :
018 235 6310 - Sam
Fusion Art Resources Berhad

Niche: Bisnes Cuci Kereta | Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Zarul 20 - Sat 1/Jun/2013, 2:35am
laa ingtkn nk sewakn tapak..ropenye mencari tapak utk disewa  
2. Aslia Haris Abdullah - Mon 3/Jun/2013, 8:22pm
carwash untuk dijual ada bro... tp area ampang... taman bukit teratai. berminat boleh email sy aslia_haris@yahoo.com  
3. Zila 26 - Tue 4/Jun/2013, 12:02pm
aslia haris abdullah - nape nak di jual? ada pekerja brapa orang?  
4. Manxwing - Mon 10/Jun/2013, 6:34pm
Saya mempunyai diploma kejuruteraan mekanikal berminat menjadi pemandu bas persiaran atau bas ekspress boleh hubungi 0124489519 bagi menawar pekerjaan tersebut  
5. Hafiz 559 - Wed 12/Jun/2013, 11:21am
saye pon mencai tapak di area nilai dan shah alam..  
6. Subhadra - Wed 12/Jun/2013, 12:28pm
Hi En.Sam saya ada 1 tapak car wash/cucu kereta dekat dengan Jalan PWTC/Chow Kit (Kuala LUmpur) untuk disewa termasuk barangan sekali bersebelahan dengan car parking. Rm1000 sebulan...Kalau berminat call 017-6833 127...Terima Kasih  
7. Harie12 - Wed 12/Jun/2013, 9:41pm
aslia..sy berminat. ada pekerja x? email details harie12@yahoo.com  
8. Nitaery - Sun 14/Jul/2013, 11:22pm
saya pun tengah mncari tapak untk disewa..kalo ada sape2 nk sewa kan tapak area k.l boleh email sy eryariel@yahoo.com  
9. Syed 154 - Thu 12/Sep/2013, 11:36pm
salam aslia haris carwash di bukit teratai ampang tu ada lagi ke? jika ada sila email ke nssagro@yahoo.com.my  
10. Firz 4 - Sun 20/Oct/2013, 6:50pm
mencari tapak car wash d shah alm n sg bulo 0162179646  
11. Shafirul - Mon 21/Oct/2013, 8:07pm
Tanah kosong untuk disewa di taman seri segambut ..lokasi tepi jln besar menuju ker jinjang
Hubungi saya ..terus untuk temujanji dan melihat tapak ..lokasi berdekatan kedai dan kawasan perumahan ... good location untuk bisnes carwash r used car ..
0126819879 :azmi  
12. Nazem - Tue 22/Oct/2013, 5:05pm
taqpak carwash utk di sewa


kemasukkan segera
rm1300/bulan3+1
ade bilik pekerja
api air sedia ada
lokasi sg buloh,sel

tel 012 332 5194 nazem

maaf sms tidak di layan.  
13. Z Saipull - Sun 27/Oct/2013, 5:11pm
Sy mencari tapak carwash utk disewa brdekatan puchong, sri kembangan, shah alam@ sg.buloh..klau ade blh hubungi sy 0183909625  
14. Wan Mohd Fikri - Sun 10/Nov/2013, 12:46am
Sy mencari tapak carwash utk disewa di area ampang.bolehubungi sy.+01994134116 ,+0173249065 atau email one.affa@gmail.com atau oneaffa@gmail.com. terima kasih..  
15. Aboy 10 - Thu 28/Nov/2013, 2:35pm
carwsah utk di sewa
tapak sahaja
tapak sangat strategik tepi jalan besar
jalan lama kajang seremban
lokasi beranang
berdekatan taman perumahan
berdekatan kawasan kilang
dikelilingi kedai makan
minat call owner terus
0136603837  
16. Kirana Matli - Sun 5/Jan/2014, 3:55pm
saya nak sewa rapak car wash kl area masej kirana ia 0105104880  
17. Harun54 - Mon 6/Jan/2014, 2:42pm
Carwash untuk disewa di Rawang
Lokasi sangat strategik dalam shoplot
Sewaan termasuk bekalan bahan cucian diberi setiap bulan secara percuma.

Berminat hubungi saya
0134305058 en.harun
Atau emel harunyus54@yahoo.com  
18. Izzati11 2 - Tue 25/Feb/2014, 2:19pm
saya berminat nak cari tapak tuk sewa buat car wash area sg.buloh. kalau sape2 nak sewa kan tapak boleh email kt saya muhammadimanqusyairi@yahoo.com  
19. Sulaiman Bin Said - Thu 27/Feb/2014, 10:42am
Assalammualaikum.. saya mencari tapak carwash area kota damansara or kepong, kalau ade boleh call call saya 012-8149182  
20. Hisham84 2 - Sat 8/Mar/2014, 11:08pm
salam saya mencari tapak yang sesuai untuk disewa di area penang untuk business car wash..kalau ada sesiapa yang nak bagi sewa sila call saya 012-4177391...sham  
21. Adam 352 - Tue 29/Apr/2014, 7:17pm
Salam. Saya mencari tapak car wash untuk disewa area puchong dan sekitar. Kalau ada boleh call/sms/whatsapp saya di 0183840844 Adam.  
22. Sara 201 - Sat 19/Jul/2014, 12:29pm
Saya mencari tapak car wash untuk disewa area kuala lumpur.kalau ada boleh call/sms/whatsapp say 0102732653 sara.  
23. Mohd Iqbal Bin Mojahid - Tue 18/Nov/2014, 11:08pm
saya ada tapak untuk disewa di meru klang depan sek men meru.tapak luas..hubungi saya 0182055358
sapo copat dio dapot  
24. Nureezatun - Thu 1/Mar/2018, 11:53am
Saya mencari tapak car wash untuk disewa area kuala lumpur atau are berdekatan gombak hingga taman melawati.. minta tolong kalau abang2 atau kakak2 kite semua ada yang tau berkenaan dengan tapak kosong atau untuk disewa sila hubungi 0166918596 (nureez) dengan segera ye.. tq  
25. Mohd Ismatuffley Bin Ismail - Tue 21/Aug/2018, 3:46pm
Tumpang iklan

*I & M global service enterprise*

#Mencari pekerja lelaki 2 ORANG sahaja yang
profesional dalam bidang cuci kereta( carwash).
#mahir dalam pekerjaan (carwash)
#pengalaman bekerja selama 3 atau 4 tahun
#seorang yang jujur,amanah dan bertanggungjawab.
#tiada rekod jenayah
#gaji bermula rm1500-rm2+++
#tempat tinggal disediakan
#makan dan minum disediakan

##START ONDUTY TARIKH 1 SEPTEMBER 2018
##MASA 09.00 AM - 09.00 PM
##BATU 5 JALAN GOMBAK KUALA
LUMPUR.BERSEBELAHAN PETROL PAM
PETRONAS.

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi di talian 011-11659640 tuffley..  
26. Mazly 2 - Mon 10/Jun/2019, 10:29am
Tumpang iklan..

Saya ada tapak utk disewakan di PINTU GERBANG KG BARU KL.. Di sekilingi kedai makan.. Klau berminat hubungi sy..

0123934471 - mazly  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..