Tanah untuk Dijual - Langkawi
Nuramni 3 - Thu 27/Nov/2014 2:24pm [Last Comment]
Lokasi : Langkawi (banyak tempat)

Jenis : Pelbagai

Harga : Boleh dirunding

Call : Ayie (019-348 1879)

Niche: Tanah Untuk Dijual | Bisnes Hotel Dan Resort
 
1. Nur Azuana - Wed 3/Dec/2014, 5:19pm
Email saya jap.. nak tau harga tanah yang hendak dijual.. nurazuanahabibur@gmail.com  
2. Husin B Mohamad Zaini - Sat 6/Dec/2014, 8:18pm
Salam tumpang ...saya juga nak jual tanah dekat Kg Batu Ara Jln Pantai Kok.. keluasan 28,492 k/p dgn harga RM 10 k/p. berminat sms atau whatsapp 019 2243835 atau e mail husinza@yahoo.com.my
Maaf Terima kasih  
3. Mohd 743 - Mon 8/Dec/2014, 2:49am
nak tanya, ade ke Tanah di Pantai Cenang utk dijual. Kalau ade boleh email ke sazztech@yahoo.co.uk  
4. Business Advisor - Tue 9/Dec/2014, 11:16am
mohon email detail ke businessadvisor14@gmail.com
keluasan & harga.
tq  
5. Husin B Mohamad Zaini - Tue 9/Dec/2014, 10:23pm
Tanah kat Cenang mahal harganya tak mampu nak beli  
6. Azura 248 - Thu 18/Dec/2014, 11:07am
email saya boleh..untuk tahu lebih detail ttg tanah yg hendak d jual

syazuraexora@gmail.com  
7. Nuramni 3 - Mon 22/Dec/2014, 11:24am
sila call no di atas  
8. Khairul Nadia Bt Meor Aziz - Wed 31/Dec/2014, 1:01pm
sy ada tanah di langkawi untuk dijual..
untuk detail mohon emel saya ke dyasrimansang@gmail.com
serious buyer  
9. Khairul Nadia Bt Meor Aziz - Wed 31/Dec/2014, 1:03pm
nur azuana boleh emel saya ke dyasrimansang@gmail.com untuk detail tanah yg ingin di jual..
trma ksih..
geran dan peta sy akn attache di emel jika berminat  
10. Ahmad Mujahid Mohd Asri - Tue 6/Jan/2015, 9:49am
Emel details ke mujahidceo88@hotmail.com
017-3505750  
11. Nazaruddin Othman 2 - Tue 17/Mar/2015, 5:56pm
Salam Semua,

Kepada tuan tanah yang ada modal atau ingin memohon pinjaman dari bank atau pelabur.

Ingin membuka resort, hotel, bed & breakfast, guesthouse dan homestay tapi tiada kepakaran dalam penyediaan 'Business Plan', pengurusan, pemasaran dan semua sudut pengurusan resort atau hotel bolehlah mendapatkan perkhidmatan kami. Kami telah membina 7 hotel badget, bed & breakfast, guesthouse, homestay dan cafe. Dan telah dianugerahkan sijil ' The Fastest Growth Hostel in Asia 2003'. Berminat boleh hubungi kami melalui email nazaruddin.tijarah@gmail.com atau telefon 01132005200

tkasih  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..