Tanah Lot Banglo untuk Dijual - Sg Merab, Selangor
Nizam 62 - Tue 9/Nov/2010 12:03pm [Last Comment]
Tanah Lot Banglow untuk Dijual, Leasehold, Malay Reserved, Sg Merab, Selangor
-tanah lot banglow
-sg.merab luar
-keluasan 4028(58X70) s/f
-Harga RM110,000.00
-saya direct owner
-hanya serius buyer akan dilayan....
-tawaran hanya untuk sapa cepat dia dapat
-kawasan memang sesuai untuk private house....
-ok papahal email e ok
-tq...............

Niche: Tanah Untuk Dijual | Rumah Untuk Dijual
 
1. Braemgany - Thu 11/Nov/2010, 12:29am
Salam En Nizam....sg merab luar ni kat mana ya. Adakah kat Kg. Abu Bakar Baginda? Bole emailkan detail kat saya braemgany@gmail.com
Tq.  
2. Nizam 62 - Thu 11/Nov/2010, 11:38am
Salam,
Ia Berhmpiran MPI.
Kalau dari sony (Bangi) lalu bawah jambatan dan terus dan nampak menara tangki air. Simpang traficfic ligh tu kekiri dan terus menghala ke Dengkil/Putrajaya. Terus jalan, turun bukit nampak kubur tepi jalan dan depan ada simpang ke taman Pesona Mekar. Tanah tu tepi rumah taman pesona mekar bpagar hijau.  
3. Azli 8 - Fri 12/Nov/2010, 1:44pm
saya berminat dengan harganya. Ada info kawasan ini?rinser@eudoramail.com  
4. Eyecads - Thu 18/Nov/2010, 12:48pm
saya foziah macam mana nak contak abg pasal tanah  
5. Nizam 62 - Thu 18/Nov/2010, 3:03pm
berminat call saya 0169007078 atau email :
kesangresources@gmail.com  
6. Rsr - Fri 19/Nov/2010, 11:19am
Salam,
Ada yang ingin membina rumah Bungalow?

Kami berpengalaman di dalam Design&Build.
Perkhidmatan yang disediakan:
1.Reka & Bina
2.Pelan untuk Kelulusan
3.Perkhidmatan Arkitek,Jurutera,QS
****Design ikut budget!Tidak semestinya mahal itu menarik!****
Contact saya :017-2833283
Email:gabunganrekabina@gmail.com  
7. Remy 16 - Tue 7/Dec/2010, 6:10pm
Dah ada orang beli ke tanah lot ni?  
8. Nizam 62 - Fri 10/Dec/2010, 7:10am
Lot ini dah juaL. Minat beli di rembAU, CALL SAYA 0169007078  
9. Faznawi - Sun 9/Jan/2011, 10:10pm
salam encik nizam. tolong check my advert and comment.  
10. Rosleda Aziz - Wed 9/Nov/2011, 10:24am
En Nizam saya berminat call 0173034246  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..