Tanah Dikehendaki untuk Joint Venture/Dijual - Lembah Kelang
Www Hartanahpilihan Com 2 - Sat 14/Nov/2015 2:56pm [Last Comment]
Kami mewakili Konsultant Hartanah beroperasi di Lembah Klang sedang bergerak aktif mencari tanah samada secara usahasama (joint ventures) atau untuk dijual daripada tuan tanah, pemegang opsyen (option holder) ataupun agen hartanah. Kami berpengalaman luas selama berurusan dengan pemaju perumahan yang terkenal dan berwibawa. Tanah yang kami kehendaki adalah seperti berikut:-

- Pembangunan tanah untuk bangunan bertingkat samada kondominium ataupun servis apartment dan lot komersial.
- Pembangunan tanah untuk kediaman bertanah.
- Pembangunan tanah untuk tujuan komersial yang mengandungi unit kedai atau perkilangan.

Spefikasi tanah yang dikehendaki:-
- Sekitar Lembah Klang ? Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya dan Cyberjaya. Cadangan tanah di kawasan lain juga akan dipertimbangkan.
- Status tanah samada freehold ataupun leasehold berdekatan dengan kawasan pusat bandar. Status tanah freehold terletak di kawasan pinggiran bandar.
- Tanah berstatus rizab melayu juga dialu-alukan.
- Lokasi tanah berdekatan dengan akses utama seperti jalan besar, kemudahan awam dan yang lebih penting tanah yang dicadangkan mempunyai potensi besar untuk lain-lain projek pembangunan masa akan datang.
- Tanah mestilah memenuhi kriteria untuk tujuan pembangunan seperti yang telah digazetkan atau mengikut draf rancangan tempatan oleh Majlis Daerah/Bandaraya/Perbandaran.
- Tanah sudah ditukar kepada status bangunan dan sudah mempunyai DO (Development Order) lebih diutamakan ataupun masih berstatus pertanian.

Butir-butiran tanah yang kami kehendaki:-
- Lokasi
- Plan susun atur
- Saiz
- Tujuan penggunaan tanah
- Jumlah nilai hartanah yang diminta (asking price) untuk tujuan penilaian awal kami
- Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan, menghantar kertas cadangan atau membuat temujanji awal bersama-sama kami.

Hubungi
===========
En Mohd Zulfahimin Bin Mahadzir
Sales Manager

Website : http://www.hartanahpilihan.com/land-for-joint-venture

FB : https://www.facebook.com/fahim.procons

H/P: +6019-223 3574

Niche: Tanah Untuk Dijual | Agen Hartanah
 
1. Solihin 3 - Sun 15/Nov/2015, 6:40pm
klau ade serius buyer nk cari tnh area bnting, Cyberjaya, sepang n.klia, sila bgtau.. hnya jika ade buyer shj  
2. Mas 275 - Mon 16/Nov/2015, 8:02am
Tanah untuk di jual Banting (Kg.Sg.Buaya tepi jalan besar cadangan highway) 2lot, a).2ekar suku,tepi jln besar -harga 1.5juta. b).4ekar, lapis kedua-harga 2juta.tanah reserve melayu. beminat whatup 0193537234  
3. Mohd Heezrin - Mon 16/Nov/2015, 11:37am
ade email x...sy boleh foward proposal tanah untuk dijual  
4. Santy Rahayu Iksan - Tue 17/Nov/2015, 1:09pm
Ksemua ciri yg diperlukan ade. Tanah berkluasan 40 ek, freehold.. Utk dijual sahj.. Cme status msih pertanian.tanah sudah dikosongkn, dulunye sawit tua. Kawsn atas bukit, dlm kwsn taman prumahan. Terdapat pekan,bank,kuari, simpang kluar dr lokasi kekiri dan kekanan bole trus hgwy(tidak mlebihi 10 minit).terdapat jg kwsn2 kmpung, taman prumahan,kwsn industri dan pam minyak yg bdekatan.kwsn area disini tgh mmbngun. Klau utk dirikn uma flet atau uma prima mmg cukup sesuai. Area kulaijaya johor, utk gmbr dan plan bole wasao sy di 0137076703(fauzi).. Owner mmg nk jual segera.hrge rm12psf. Sy direct trus dgn owner tanpe ade org lai  
5. Fadzy Collection - Thu 19/Nov/2015, 12:11pm
Salam, saya ada tanah untuk dijual di Sungai Ramal, Kajang...berdekatan dengan Sg Chua Industrial Park yang sedang dibina..sesuai bagi mana-mana individu atau syarikat yang sedang mencari tanah untuk dibangunkan atau pelaburan jangka panjang..Harga jualan RM 1,000,000.00 tapi boleh runding sampai jadi..tidak berminat untuk JV tapi cenderung untuk dijual...leasehold dgn tempoh lagi 57 tahun dan bumiputera lot... sekiranya berminat boleh hubungi Fauzi 0122685362/ Zy 0123061860  
6. Mxt Utara - Wed 21/Jun/2017, 8:07am
Sy ade sebidang tanah di mergong a star.. berdekatan bandar.
Sesiapa yg berminat joint venture bina bungalow or rumah sewa bleh contact terus sy.
Sms/whatsapp 019 518 0003 baba  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..