Tanah 1 Ekar Dicari Bagi Petrol Pump
Mohd Fareez 2 - Thu 3/Jan/2013 10:10am [Last Comment]
kepada rakan2 majalah.com

minta bantuan sekiranya anda mempunyai tanah 1 ekar or lebih sesuai bagi pembinaan petrol pump sekitar kawasan selatan (N9, MELAKA & JOHOR) boleh hubungi saya segera

saya memerlukan 100 lokasi bagi pembinaan pertol pump area selatan.

hubungi saya di 019-7608445 atau email saya di mohd.fareez1987@gmail.com

Niche: Tanah Untuk Dijual | Tanah Sewa | Bisnes Stesen Minyak
 
1. Hasyam - Thu 3/Jan/2013, 10:20am
saya ada tanah d n9 sempadan melaka..tanah d tepi jalan besar area port dickson..hubungi saya d no 0183558602..hisham  
2. Zai0711 - Thu 3/Jan/2013, 7:13pm
saya ada tanah yg telah diluluskan utk membuat stesyen minyak dkt selangor klu berminat sila call 0193646265 zaini  
3. Ramachandran Nair - Fri 4/Jan/2013, 8:51pm
ada tanah di kulai. berminat call 010-8202427  
4. Johan 57 - Sat 5/Jan/2013, 11:55am
Tumpang. Tanah utk disewa di bestari jaya. 15min dr shah alam.Tepi jln utama. Ade air api. Hubungi johan 0196960016  
5. Amin 202 - Mon 7/Jan/2013, 8:43pm
ad tanah lot petrolpum di johor.
6ekar.. hrg 55 per kps.
area kulai jaya
rm 15.18j.
hubungi saya di talian 010 7060762
sy jarang online. tq. salam  
6. Api 5 - Sun 13/Jan/2013, 12:49am
Hi Farez, i saya ada sedia investor minat untuk melabur budget USD 100 mil kalau minat tolong msg saya urpropertiesmy@gmail.com 0176734144  
7. Mohd Azizan Bin Zainal 2 - Thu 7/Feb/2013, 9:56am
Salam, en Api5 saya ada tanah 15 ekar di kawasan Ayer Hitam Johor, untuk di bangunkan. Kawasan tanah di kelilingi dengan perumahan. Kalu ada investor boleh la melabur untuk majukan tanah tersebut. Harga tanah rm 8.5 juta sahaja.  
8. Serijaya Bin Samad - Sun 7/Apr/2013, 11:44pm
slm tuan? saya ada tanah 2 1/2 ekat tepi h'way bentong call sy:013-9515153-seri-  
9. Sabihuddin Abu Bakar - Thu 5/Sep/2013, 3:10pm
Saya ada tanah di daerah Sabak Bernam, Keluasan 1 ekar, sesuai untuk petrol station. Hubungi saya: 016-2945844  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..