Tambahkan Kekayaan Anda Dengan Pelaburan Terjamin.
Bhaskar - Wed 26/Sep/2012 12:05pm [Last Comment]
Nama saya ialah Encik Bhaskar daripada Tokio Marine Life, Johor Bharu. Untuk makluman tuan/puan, Tokio Marine Life adalah salah satu syarikat insurans yang terbesar di Malaysia dan telah bertapak lebih dari 50 tahun yang lalu di negara kita. Saya adalah seorang penasihat kewangan.

Untuk mengalakkan rakyat Malaysia menyimpan wang untuk masa depan dan untuk memberi pulangan yang tinggi ke atas pelaburan, Tokio Marine Life telah memperkenalkan suatu pelan pelaburan untuk golongan yang berpendapatan sederhana dan tinggi. Premium yang dikumpulkan melalui pelan ini akan dilaburkan ke dalam pelbagai sektor ekonomi untuk menjana pendapatan yang stabil dan tinggi. Pelaburan minima sebulan ialah hanya RM 200 sebulan. Anda mempunyai pilihan untuk melabur selama 15 atau 20 tahun. Pelan ini juga, memberi kelonggaran untuk mengeluarkan pelaburan dari masa ke semasa mengikut keperluan anda. Jadi, pelan ini adalah lebih fleksibel daripada pelan simpanan tetap kerana pengeluran wang pelaburan boleh dibuat pada bila-bila masa.

Dengan melabur di dalam pelan ini, kami dapat menjamin yang anda akan mempunyai wang bagi masa tua anda. Di samping itu, pelaburan di dalam pelan ini memberi pulangan yang agak menarik dan di jamin oleh syarikat kami. Untuk pengetahuan anda, semua pelaburan di dalam pelan ini adalah di bawah kawalan Bank Negara Malaysia.

Sila hubungi saya, Encik Bhaskar jika anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang pelan ini. Saya akan menunjukkan kepada tuan/puan tentang bagaimana Tokio Marine Life dapat menambahkan kekayaan anda dengan pelan pelaburan yang terjamin. Terima kasih.

H/P: 016-7734 140

Email: bhas444@yahoo.com

Laman blog, http://www.blogster.com/bhaskar7

Niche: Insurans Dan Takaful
   
 1. Gali Ibtizam - Sun 30/Sep/2012, 10:56am
  gali.ibtizam@gmail.com  
 2. Azhar 272 - Mon 1/Oct/2012, 10:20am
  red_hijackers@yahoo.com  
 3. Tengku Fayzall - Tue 2/Oct/2012, 11:51am
  Bole email kat saya jale765@yahoo.com  
 4. Mohd Noor Bin Hj Nawi - Wed 3/Oct/2012, 1:03pm
  ics.jhr.mdnoor@gmail.com  
 5. Joe Gem7904 - Tue 6/Nov/2012, 11:27pm
  joe_gem7904@yahoo.com  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)