Tambah Pendapatan
Syazwanie 3 - Thu 16/Nov/2017 3:00pm
Adakah anda antara yang di bawah ? ????

?Siapa kat sini surirumah? Nak bantu tingkatkan kewangan keluarga tapi tak tau caranya?

?Nak business tapi tak tau macam mana nak mula?

?Nak business tapi takde ilmu?takut rugi?

?Nak business tapi takde modal?

?Anda bekerja tapi macam mana nak buat business? macam mana nak dapat income lebih?

?Fresh graduate susah nak dapat kerja?

?Anda student? Perlukan income untuk biayai pembelajaran?

Jika anda termasuk dalam salah satu category di atas, saya nak tawarkan diri untuk GUIDE anda untuk buat bussiness TANPA MODAL.

?Anda tak perlu pegang stok
?Anda tak perlu pos barang

Anda hanya perlu FOLLOW APA yang saya GUIDE anda ????

BERMINAT? Klik link di bawah ????
0145273287

Jom WhatsApp saya.
https://chat.whatsapp.com/FjRju5PNaEo4RbSFifKngl

Niche: Iklan Terbuka
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Servisiklanjimat3 - Thu 16/Nov/2017, 3:14pm
    Iklan kurang memberansangkan?

    Kami bantu anda buat iklan yang berkualiti melalui medium FB Ads dengan kos yang rendah. Lebih 5 tahun pengalaman dalam FB Ads menjadikan kami sangat matang dengan algorithm fb utk tarik lead berkualiti.

    Kami juga boleh buat grafik menarik utk iklan anda.
    Ayat copywriting yang menjerat pelanggan anda
    Setting iklan yang paling latest terbukti berkesan

    Boleh terus whatsapp kami  
  2. Azeme - Thu 16/Nov/2017, 4:31pm
    berminat, lebih maklumat pd saya. handsetman@gmail.com  
  3. Nasrul 68 - Thu 16/Nov/2017, 9:40pm
    perfume jenama sendiri / produk OEM
    murah je rm 200 dah dpt
    www.patiperfumemalaysia.blogspot.my
    01111266082  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.