Tambah Pendapatan
Syazwanie 3 - Thu 16/Nov/2017 3:00pm
Adakah anda antara yang di bawah ? ????

?Siapa kat sini surirumah? Nak bantu tingkatkan kewangan keluarga tapi tak tau caranya?

?Nak business tapi tak tau macam mana nak mula?

?Nak business tapi takde ilmu?takut rugi?

?Nak business tapi takde modal?

?Anda bekerja tapi macam mana nak buat business? macam mana nak dapat income lebih?

?Fresh graduate susah nak dapat kerja?

?Anda student? Perlukan income untuk biayai pembelajaran?

Jika anda termasuk dalam salah satu category di atas, saya nak tawarkan diri untuk GUIDE anda untuk buat bussiness TANPA MODAL.

?Anda tak perlu pegang stok
?Anda tak perlu pos barang

Anda hanya perlu FOLLOW APA yang saya GUIDE anda ????

BERMINAT? Klik link di bawah ????
0145273287

Jom WhatsApp saya.
https://chat.whatsapp.com/FjRju5PNaEo4RbSFifKngl

Niche: Iklan Terbuka
     
  1. Servisiklanjimat3 - Thu 16/Nov/2017, 3:14pm
    Iklan kurang memberansangkan?

    Kami bantu anda buat iklan yang berkualiti melalui medium FB Ads dengan kos yang rendah. Lebih 5 tahun pengalaman dalam FB Ads menjadikan kami sangat matang dengan algorithm fb utk tarik lead berkualiti.

    Kami juga boleh buat grafik menarik utk iklan anda.
    Ayat copywriting yang menjerat pelanggan anda
    Setting iklan yang paling latest terbukti berkesan

    Boleh terus whatsapp kami  
  2. Azeme - Thu 16/Nov/2017, 4:31pm
    berminat, lebih maklumat pd saya. handsetman@gmail.com  
  3. Nasrul 68 - Thu 16/Nov/2017, 9:40pm
    perfume jenama sendiri / produk OEM
    murah je rm 200 dah dpt
    www.patiperfumemalaysia.blogspot.my
    01111266082  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.