Tak Tahu nak Niaga Apa.
Syafika Ahmad - Mon 18/Jan/2016 2:37pm [Last Comment]
Assalamualaikum saya nak mintak pendapat.

Nak niaga ape ye (makanan) yang boleh dapat 100/day ke? Hm. Buntu kepala. Selain tu saya mencari pembekal kerepek-kerepek yang belom dipaket kire yang dari kilang. Ingat nak meniaga kerepek. Ok tak niaga kerepek? Nak niaga ape lagi ye? Kalau boleh nak yang boleh jual terus. Huhu. Hm. Harap2 ade yang sudi membantu.

#misikawen *

Niche: Pembekal Kerepek | Ingin Berniaga
 
1. Nik 190 - Mon 18/Jan/2016, 2:42pm
jual dadih boleh sis. kerepek pon boleh :)  
2. Asrul Hafiz - Mon 18/Jan/2016, 3:18pm
nak jd agen jus sarang burung walet call 012 3713730,,,,kalau rajin lebih dari seratus boeh dapat,,,  
3. Syafika Ahmad - Mon 18/Jan/2016, 3:19pm
Nik 190 tu lah ingat nak niaga kerepek tapi tak tahu mane nak beli borong yang terus dari kilang. Balik kite paket je kecik2 hihi  
4. Cari Kerja 27 - Mon 18/Jan/2016, 3:36pm
berniaga daun stevia(penganti gula). memang untung!!
Saya boleh jual harga agen.

Tel/sms: 012-2491560 PJ  
5. Nik Fatin Elina Nik Anuar - Mon 18/Jan/2016, 5:01pm
Sy mnjual dadih dgn hrga 50sen sbekas,
Feel free to contact me 0199276720  
6. Mzainodin 2 - Mon 18/Jan/2016, 5:06pm
Kami adalah pengeluar utama untuk produk perniagaan kebab seperti kebab daging, kebab ayam dan roti pitta atas jenama ''MALINJA DONER KEBAB''. Kami menyediakan pakej perniagaan kebab dengan modal permulaan yang sangat berpatutan. Pakej ini meliputi peralatan lengkap dan bahan mentah untuk permulaan perniagaan. Perniagaan ini memberi margin keuntungan yang sangat tinggi dan sangat sesuai dijalankan untuk menambah pendapatan terutamanya di bulan Ramadhan. Kami mempunyai rangkaian stokis hampir diseluruh bandar-bandar utama di Malaysia. Jika berminat sila hubungi;
013-7410396 - En Din
013-7087069 -En Hadri
atau email ke zainodin@malinja.com  
7. Zaha 122 - Mon 18/Jan/2016, 5:53pm
Jual goreng2,mcm grg pisang,keropok dan lain2,tambah juga minuman.  
8. Hasan 2 - Mon 18/Jan/2016, 8:03pm
My eiza recipe pengeluar n pembekal halal food industri
frozen foods n fresh Leh niaga pau kukus, ayaq cendol, goreng kepok 4 btg singit, goreng karipap / coq badak.... Leh niaga mcm mcm leh niaga... Kepok lekor sebatang boleh potong 14 ke 15 btg
Sebatang leh jual goreng rm3 ke 4 ringit
Modal sebatang rm 1.20 .. Klu malas nak potong leh beli siap potong sekilo rm9 ( 1 paket) cuba kira utg berapa % sebatang..
Pau kukus leh jual rm1.80 sebiji.. Modal sebiji rm1.16
Dan byk lagi product leh niaga....info la jut wasup je 01128397160
Area tmn seroja bdr baru salak tinggi  
9. Rizlan Dani - Mon 18/Jan/2016, 9:32pm
Meniaga produk ajaib..tiada saingan ..repeat order....

Sms atau whatsap 0169713924( Roslan)  
10. 29kitchen - Mon 18/Jan/2016, 9:42pm
Hubungi saya,saya ada jalannya 012 2061914  
11. Azrul 244 - Mon 18/Jan/2016, 10:16pm
Meniaga char kuey teow....
sy sedia memberi tjk ajar n bekalan sos....
Wasap sy jika berminat....
cikgu azrul 0199150323  
12. Ams Cookies - Mon 18/Jan/2016, 10:42pm
Kami pembekal biskut,kerepek dll.sila hubungi kami utk maklumat lanjut di :-
amscookies@gmail.com  
13. Madiha 4 - Tue 19/Jan/2016, 11:57am
Saya pun sama..baru nak berjinak-jinak dalam bidang perniagaan tapi samar2 lagi nak niaga apa. First step saya dah register ssm. Ada apa2 cadangan x? Boleh wasap saya 0179109210  
14. Nazman 7 - Tue 19/Jan/2016, 7:47pm
dengan modal bermula rm100 kita mapu bagi dari 5 ke 10% setiap minggu. berminat wasap 0189115358  
15. Saha 4 - Tue 19/Jan/2016, 11:26pm
saya menawarkan pakej kiosk keropok lekor ori terengganu dgn nilai pakej RM2000.00 . pakej termasuk kiosk, bekalan bahan mentah keropok lekor dan fryer.  
16. Mady Mau Dok Tau - Wed 20/Jan/2016, 12:04am
Panduan Jana Wang Di Rumah Untuk Wanita!  
17. Siti Norkhairunnisa - Wed 20/Jan/2016, 1:13am
saya sedang mencari agen pelbagai jenis roti..
gebu dan sedap... sy bg harga borong.. berminat..
whatsapp 0183990920  
18. Nini 74 - Wed 20/Jan/2016, 1:45am
Assalam.....
Kami di ninidelifoods ade produk seperti mini pizza, bun sosej, chicken floss, bun kacang merah, sandwich dan lain2. Jika berminat boleh jual produk2 tersebut di kedai2, kilang atau kantin sekolah.

Jika berminat boleh call/whatsapp 019-2116002 (nini)  
19. Sahir - Wed 20/Jan/2016, 12:09pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kami AAI Angsana Ent membekalkan pewangi kereta dengan harga terendah di pasaran.
Kualiti di jamin yg terbaik.

Harga :
50 pcs RM3.90/pc
150 pcs RM3.70/pc
300 pcs RM3.50/pc
500 pcs RM3.30/pc
1000 pcs RM3.10/pc

Terdapat dlm 15 pilihan :
* Sparkling lemon
* Vanilla
* Lavender
* Apple blossom
* Strawberry
* Ck air
* Esclade
* Tutti frutti
* Honey dew
* Grape
* Flora
* After tobacco
* Pandan
* Sakura
* Love spell

Market price car perfume :
RM10 - RM12 : Semenanjung
RM12 - RM15 : Sabah & Sarawak
Margin keuntungan yg besar (150% - 200%)

Sesuai utk mereka yg ingin memulakan perniagaan atau mereka yang ingin tambah produk perniagaan.

Boleh cod atau kami boleh pos terus kepada anda.
(Kos postage di tanggung oleh pembeli)

Hubungi kami utk mngetahui bagaimana anda boleh buat untung besar dengan cara mudah dengan letakkan car pfume di car wash atau kedai2.

Thanks Majalah.com

AAI Angsana Enterprise
3A-2 Jalan Excella 3,
Tmn.Ampang Hilir,
55100 KL.

WhatsApp di 019-3887635  
20. Rizlan Dani - Wed 20/Jan/2016, 4:19pm
Nak berniaga produk yang tiada saingan....Kompeni dapat hak jualan asia pasifik....1 produk utk pelbagai rawatan penyakit...kompeni melayu..ditwrajui oleh doktor melayu...jom pakat sokong.......

Jadi terawal lg........whatasap cepat2......kpd En Roslan 0169713924  
21. Ridzvarn - Wed 20/Jan/2016, 10:44pm
Assalam,

Boleh try buat bis buah potong, isi siap2 dalam plastik untuk RM 1, pastu cari client macam kedai2 makan kat kawasan rumah. hantar kat tempat2 projek buat bangunan pun boleh, buahan mmg orang sentiasa cari, modal pun kecik. :D

Boleh la kalau nk cuba.. Apapun, semoga berjaya  
22. Mohd Nazri Majid - Fri 22/Jan/2016, 10:24am
meniaga kuih kuih frozen. blh hubungi saya 0129442380  
23. Adzrul Adnan - Fri 22/Jan/2016, 11:47am
Saya Jual Simkad
Simkad Saya Harga
RM10 Sahaja

? Simkad Saya Highspeed Internet
? Simkad Saya Call Serendah 5?
? Simkad Saya Dapat kredit free( UGU )
? Simkad Saya tamat Tempoh 2tahun 4bulan
? Simkad Saya koman je
? Simkad saya tiada pay per use

SAYA JUGA CARI KAWAN YANG NAK JUAL SIMKAD RM10 MACAM SAYA...
( BERNIAGA SIMKAD RM10 Ler )

BERMINAT???
Cari Saya Sekarang!!!!
Whatsapp 👉 0172488332
Whatsapp 👉 0172488332
Call 👉 01113125564
Call 👉 01113125564

LIKE PAGE 👉 http://www.facebook.com/mummysuue

REBUT PELUANG INI SEBELUM TERLAMBAT

http://www.1xoxprepaid.com/mummysue
INOVASI PRABAYAR TERKINI.

TONTON ''ONEXOX Review'' 👉👉 https://youtu.be/Y6xaWHPw1Jo  
24. Hadi 12 - Fri 22/Jan/2016, 3:07pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera.
saya hadi
saya pembekal kerepek dari kilang di banting
hubungi saya untuk pertanyaan
Sms atau whatsap 0129231506  
25. Nazeerahmad 2 - Sat 23/Jan/2016, 6:10pm
MENCARI SIDE INCOME TAMBAHAN@BISNES TETAP....terlajak baik....
~ Boleh cuba menceburi perniagaan jual topup ~
★ Berminat nak jual topup ??
★ Anda ada telefon bimbit ??
★ Bisnes yang sangat mudah
★ Keuntungan yang berbaloi - baloi

IA BETUL SANGATA TIDAK MERUGIKAN ANDA !!
Apa yang ANDA DAPAT jika anda digelar AGENT TOPUP??
✔Boleh dapat 2 jenis KEUNTUNGAN
✔Boleh jual topup (dapat harga topup yg lebih rendah dari harga pasaran)
✔Sangat sesuai untuk suri rumah tangga,pelajar, orang yang ada kedai atau sesiapa sahaja.
Pendaftaran serendah RM30 seumur hidup
Modal topup ikut suka anda (serendah RM10)
SMS/WhatsApp:
0175290112
Bisnes_Modal_kecil
Bisnes_Tanpa_Kedai
Bisnes_Tanpa_Pekerja  
26. Ann Aziz - Sun 24/Jan/2016, 10:07pm
Boleh juga berniaga tanpa modal. Perlu kemahuan dan keberanian shj.
Boleh wasap 016 263 5437  
27. Hannoon Al Arab 2 - Sun 24/Jan/2016, 10:53pm
boleh jadi dropship kami. tak perlu simpan stok,tak perlu pos barang. HQ yang akan uruskan penghantaran

kelas online dan coaching diadakan dalam small group bisnes coaching

bonus setiap bulan untuk dropship yang aktif.

berminat whatsapp DROPSHIP ke 0102010706  
28. Mohd Hanizar - Sun 24/Jan/2016, 11:47pm
Sy mencari ejen segera!!! Memasarkan buku utk perpustakaan sekolah seluruh Malaysia.Modal minima je..sms/whatsap 012-2418082 Nizar  
29. Qaiezer - Mon 25/Jan/2016, 12:32pm
Sy pengilang kerepek. Wsp di 012-745 7675  
30. Abdur Rahman 2 - Mon 25/Jan/2016, 1:34pm
Nak cari peluang biz / tambah income?...
Join group fb Biz Sen2, Maju Bersama (modal kecil) atau
Join group Invest & Wasiat (kalau modal agak besar)

boleh whatsapp 0133842544 utk info lanjut  
31. Peroduaperfect - Tue 26/Jan/2016, 11:41am
INGIN MEMILIKI KERETA PERODUA ? SILA LAYARI PAGE PERODUA PERFECT!!!!  
32. Hanim 144 - Wed 27/Jan/2016, 10:11am
Nak berniaga kerepek??
Boleh contact sy. Sy ada bekalkan kerepek harga terus dr kilang.. 016-3380884 (lokasi :klang/shah alam/puchong)  
33. Anne 283 - Wed 27/Jan/2016, 4:00pm
blh niaga pes tom yam segera..product laku sebab sedap.

whatsapp 0179017161  
34. Hajijah 2 - Thu 28/Jan/2016, 10:46am
nak tambah income???
guna jari pon boleh...
kakak boleh ajarkan...
wasap jer akak 0137848023

nanti kak ajar sampai berjaya mcm kak jugak...

cepat rebut peluang!!!
('_')  
35. Rmy Biz - Thu 28/Jan/2016, 3:10pm
Ramai dah yg bermula dgn bisnes ini.
Modal permulaan RM30 je..
Daftar secara percuma.
Kalau rajin promosi web ini, keuntungan sehingga ke peringkat GLOBAL, akan kita nikmati.
Kerja senang je, sebarkan link ini dan akan dapat rangkaian automatik.
klik web ini:
http://jom-bisnes.com/1007
whatsapp: +6010-7716794  
36. Ahmad Rashidi 3 - Thu 28/Jan/2016, 4:55pm
Boleh whatsapp saya ada info mengenai pembekal kerepek tu. harga tak pasti. Boleh runding dengan orang tersebut.

Whatsapp: 0134117308  
37. Ira 214 - Thu 28/Jan/2016, 10:26pm
boleh berniaga bangkit.
kami ada menyediakan bangkit santan,bangkit cheese,bangkit gula melaka..
belian secara borong pasti murah! kuih bangkit yang sentiasa digemari setiap lapisan umur :)

harga pasaran bangkit cheese hampir rm20 sebotol.
tapi kami bagi harga murah khas untuk anda :)
bangkit cheese (40++ biji)
1 balang keatas - rm16 sebalang
10 balang keatas - rm15 sebalang
30 balang keatas - rm13.50 sebalang

bole lihat di http://www.bangkitborong.blogspot.com
terima kasih :)  
38. Khafiz Business Resources - Fri 29/Jan/2016, 3:33pm
Labur RM1500 dapat RM18120 dalam setahun...best tak..

KongsiMakan adalah suatu platform yang didukung oleh syarikat - syarikat pengilang dan pengeluar produk kesihatan dan kecantikan. Bagi melebarkan sayap jaringan, KongsiMakan juga membuka peluang kepada pengeluar - pengeluar lain unuk turut sama menyertai KongsiMakan sebagai Vendor / Merchant.

Sabtu, 16 Januari 2016

Konsep Kongsi Makan

MODAL: ? RM1500 ??



Ambil masa 3 minit baca perlahan-lahan dan faham..

# keterangan cukup jelas ..
Saya nak ajak kongsi rezeki Allah yg melimpah ini .. Hak Allah kita kongsi sama2

# JANGAN CARI ORANG
# JANGAN JUAL PRODUK
4D $ DUDUK DIAM DAPAT DUIT


PLAN SYSTEM :
Daftar rm1500 akan dapat produk bernilai rm600.
( KITA NAMAKAN 1 SET )

Bulan pertama sampai bulan ke tiga akan dapat produk bernilai rm600.
Jumlah produk ?yang di terima rm600 ? 4 : rm2400.

BULAN KE 4 akan di bayar rm 1510.00 + produk nilai rm 600 auto.
CONTOH PERKIRAAN :
jumlah bonos rm 2610.00
Tolak produk rm 600.00
Tabung re entry rm 500.00
Baki BONUS anda rm 1510.00

BULAN KE 5 anda akan di bayar rm 2110 + produk nilai rm600 BELIAN TUNAI.
CONTOH PERKIRAAN :
jumlah bonos rm 2610
Tabung re entry rm 500
Baki bonos anda rm 2110

BULAN KE 6 anda akan dibayar RM2110.00
600.00 BELIAN TUNAI; RM600.00
Contoh perkiraan:
Jumlah Bonus: RM2610.00
Tabung Re Entry: RM500.00
Baki Bonus Anda: RM2110.00

Bulan ke 7 anda akan dibayar RM2110.00
PRODUK RE ENTRY RM600.00 AUTO
BELIAN TUNAI PRODUK RM600.00
2 set produk dapat
PRODUK PERCUMA RM 600.00
Contoh Perkiraan:
Jumlah Bonus: RM2610.00
Tabung Re Entry RM500.00
Baki Bonus Anda RM2110.00

Maka tuan / puan akan menerima 2 Set tambahan? rm1500 bulan ke 8 dapat rm 1500 + 2 set produk rm1200 .
Samai bulan ke 9 akan dapat rm 1510 + 2 set produk..
PADA BULAN KE 10 AKAN TERIMA RM 2120 + 3 SET PRODUK + RM 1510 - 1 SET TAMBAHAN .
KESELURUHAN DAPAT?BULAN KE 10 ''RM 3620''
SETIAP BULAN.
# SETIAP 12 BULAN ( 1 TAHUN ) KENA HIDUPKAN SET DAN BUAT BAYARAN BARU RM1500.
# MAKIN MENINGKAT MENCAPAI MELEBIHI RM 10 000 KE ATAS.
PENDAPATAN KESULURUHAN 12 BULAN :
RM 18,120 tolak modal RM1500
BERSIH DAPAT : RM 16, 620
SETAHUN.
# cara pengiraan :
6 bulan x rm1510 ( bulan 4 - 9 )
3 bulan x rm 3020 ( bulan 10 - 12 )
Kiraan = rm 9060 + rm 9060 = rm 18, 120 setahun kita dapat dengan melabur 1 set RM 1500 .

JOM JOIN CEPAT2
# setiap 3 bulan akan dapat penambahan set baru
> bulan 4/5/6 = 1 set
> bulan 7/8/9 = 1 set
> buan 10/11/12 = 1 set
begitulah seterusnya hingga system ini beroperasi..

✅ Modal hanya sekali
❎ X perlu cari downline
❎ X perlu jual barang
✅? Pendapatan bulanan
dijamin terus ke akaun bank anda
❎ Xde e-wallet sistem @ redeem point.

DENGAN HANYA 1 SET RM1,500 ANDA MENDAPAT :

TAHUN PERTAMA??RM 18K
TAHUN KEDUA??RM 106K
TAHUN KETIGA??RM 409K

?KENAPA SAYA CARI ORANG : SEBAB SAYA ADALAH AJEN @ CORRESPONDENT YANG DI LANTIK. hanya ajen2 yang sah sahaja di benar menaja ahli .
Syarikat juga mencari ajen2 @ Correspondent untuk mengembang bisnes ini. ( tertakluk kepada tema & syarat2 nya ) whatsapp 01113266771  
39. Hasan 2 - Sat 30/Jan/2016, 11:06pm
Nak cuba niaga meatball frozen
Sekilo rm12 je... Ada -+ 100 biji
Wasup je 01111543145  
40. Shah 469 - Mon 1/Feb/2016, 12:31pm
Boleh call akak ... boleh bekerja fleksibel.. ofice disediakan.. kerja mudah.. product xpayah pikir
Berminat sahaja call 0173153766 perlukan segera  
41. Azrul 207 - Tue 2/Feb/2016, 5:12pm
SHAWL

Play No More
Rm140 - 10pcs
Rm270 - sekodi

Dokoh segi tiga & dokoh besi kecik
Rm150 - 10pcs
Rm250 - sekodi

Bead
Rm150 - 10pcs
Rm270 - sekodi

Lace
Rm 130 - 10pcs
Rm210 - sekodi

Heavy chiffon pastel
Rm110 - 10pcs
Rm180 - sekodi

Heavy chiffon dark
Rm100 - 10pcs
Rm 170 - sekodi

Printed oblong & segi 4
Rm80- 10pcs
Rm140 - sekodi

Denim
Rm80 - 10pcs
Rm140 - sekodi

Chiffon marble(jahit kelim)
Rm150 - 10pcs
Rm240 - sekodi

Fiona
Rm100 - 10pcs
Rm180 - sekodi

Benang hitam
Rm100 - 10pcs
Rm190 -sekodi

Crepe
Rm70 - 10pcs
Rm120 - sekodi

Dull satin oblong & segi 4
Rm150 - 10pcs
Rm270 - sekodi

Glitter/shimmery oblong chiffon
Rm110 - 10pcs
Rm200 - sekodi

Glitter/shimmery 4 segi (baby seam)
Rm130 - 10pcs
Rm230 - sekodi

Heavy chiffon 2m
Rm140 - 10pcs
Rm230 - sekodi

Moosecrepe 2m
Rm150 - 10pcs
Rm280 - sekodi

Chiffon Marbles Printed 2M
Rm180 - 10pcs
Rm330 - sekodi


INSTANT/MAGIC (1MUKA)
Bead
Rm170 - 10pcs
Rm320 - sekodi

Veronica
Rm180 - 10pcs
Rm320 - sekodi

Lofa butterfly
Rm190 - 10pcs
Rm350 - sekodi

Plain
Rm130 - 10pcs
Rm220 - sekodi

Lace
Rm150 -10pcs
Rm230 - sekodi

Dokoh/segitiga
Rm130 -10pcs
Rm230 - sekodi


2MUKA
Moosecrepe
Rm120 - 10pcs
Rm200 - sekodi

Marble
Rm150 - 10pcs
Rm250 -1sekodi

Benang hitam
Rm120 - 10pcs
Rm200 - sekodi

Lace
Rm130 - 10pcs
Rm230 - sekodi


TUDUNG BAWAL

Bawal Play No More
Rm100 - 10pcs
Rm180- sekodi

Crepe 45'
Rm45 - 10pcs
Rm70 - sekodi

Crepe 50' & 55'
Rm65 - 10pcs
Rm110 - sekodi

Crepe 60'
Rm70 - 10 pcs
Rm120 - sekodi

Lace
45'
Rm100 - 10pcs
Rm180 - sekodi

Chiffon gelita
45'
Rm130 - 10pcs
Rm230 - sekodi

60'
Rm150 - 10pcs
Rm250 - sekodi

Songket
47'
Rm120 - 5pcs
Rm200 - 10pcs
Rm360- sekodi

Cotton viscose
60'
Rm190 - sekodi

Cotton H&M plain
45'
Rm70 - 10pcs
Rm120 - sekodi

Cotton H&M lace
45'
Rm90 - 10pcs
Rm160 - sekodi

Kanggaro plain
45'
Rm130 - sekodi

Kanggaro cotton printed
45'
Rm220 - sekodi

Satin charmuse
47'
Rm100 - 10pcs
Rm180 - sekodi

Moosecrepe
45'
Rm350 - sekodi


NEW PRICE 2016

*all price include postage for semenanjung
*add rm20 for ss

Whatsapp
0122414823/0172804742

Instagram
azzsmallmarket

Facebook
azzsmallmarket

Wechat
azzsmallmarket  
42. Taqwa Sinar Jaya - Wed 3/Feb/2016, 8:07am
As salam,
Saya pembekal kerepek dari kilang.
Kedai di Kg Melayu Subang, Shah Alam.
fb:kerepek murah kuantan
& kerepek murah borong.
ig:@kedaikerepek.
Dulu keje ofis sambil jaja kerepek.
Alhamdulillah skrg dh ada kedai kerepek sendiri.
Hubungi saya: 0146356631-Rafidah.
Harga in shaaAllah murah.  
43. Norazrini - Fri 5/Feb/2016, 10:22am
assalam...nk berniaga aiskrim goyang...harga mesin rm675
modal brgan rm50....
meniaga dpn sekolah, p.mlm
untung berganda2...sehari gaji rm100-rm200 ....yg penting rajin....berusaha...
whatsapp sy 0193271374  
44. Siti 984 - Sun 7/Feb/2016, 6:38pm
Assalamualaikum...nk jadi agen utk produk kecantikan,produk pembersihan dan produk kesihatan pun boleh..hanya daftar ahli rm50 shja.. boleh whaspp ke 0133099292 utk lebih lanjut...  
45. Han 48 - Thu 11/Feb/2016, 5:49pm
Assalam, Dulu Carl Samsuddin pemilik jenama Bella Ammara pun cari duit kawen dengan berniaga pakaian telekung. Dan berjaya mengahwini isteri beliau Bella.

Apa kata Anda berniaga pakaian untuk projek kawen anda, insyallah ada keberkatan menyediakan pakaian untuk orang lain.

Jika berminat, saya ada stock pakaian yang ready untuk dijadikan Produk perniagaan yang menguntungkan.

Kuatkan semangat, pastikan fokus untuk projek kawen anda. Insyallah dipermudahkan.

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
013 357 2707.  
46. Pena Biru - Fri 12/Feb/2016, 4:02am
Meniaga ais krim ummi de sorvete 200 cup sehari, untung rm100. Senang aje nak cari customer, hantar aje ke kantin kilang atau sekolah. Pantau harga, pantau stok je. Yg penting jgn malu nak jumpa makcik kantin dan pastikan stok cukup. Kami based d melaka. Delivery sampai kl. Call terus 0149285411  
47. Mohd Hanizar - Fri 12/Feb/2016, 7:05am
Fuyoo macam2 cadangan ada.....cuba yg ni pulak....http://YouthToEarn.com/?ref=218576.  
48. Siti Zakirah Mohd Rosli - Fri 12/Feb/2016, 7:48am
Hai boleh wsap saya ira 0139519116.
Anda mampu dapat rm100k dlm masa setahun.
Lesen ada bukti ada..  
49. Hafizi 97 - Fri 12/Feb/2016, 5:10pm
Assalamualaikum.

Jum niaga kurma dgn sy.

Dgn cara yg betul, dan coaching yg diberikan, insyaAllah boleh dpt rm100/day.

Market sepanjang tahun dan meletup pada bulan puasa.

Whatsapp sy di 011-27330207.  
50. Pemborong Mumayyaz - Wed 17/Feb/2016, 12:20pm
Al Quran TIKRAR terbaru!!

Layari link di bawah untuk maklumat lanjut :

http://tafsirmumayyaz.blogspot.my/2016/01/tikrar-al-quran-hafalan.html

Borong juga disediakan.
Whatsapp Nur +60177846028.  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 68 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..