Tak Payah Modal Sesen Pon! Dapat Henpon Cek RM 1k.
Ctslumber 2 - Sat 26/Feb/2011 9:15pm [Last Comment]
Salam sejahtera semua kengkawan...

Projek TM.. tak payah keluar modal sesen pon... dapat henfon dan cek RM 1000.

Berminat sila email ctslumber@gmail.com atau call 013-395 2786 (Maaf SMS kalu lbt ckit saya balas). Tq.

Niche: Produk Telekomunikasi
     
  1. Shar - Sat 26/Feb/2011, 9:47pm
    what? detail..... eml me din_udin2002@yahoo.com  
  2. Nazira 5 - Sat 26/Feb/2011, 9:49pm
    emel me

    zirabisnes@yahoo.com  
  3. Bobo 2 - Sat 26/Feb/2011, 10:00pm
    percuma 100usd kepada yang berminat sahaja

    layari : http://www.rahsianya.net76.net/1_12_Percuma-100-USD.html  
  4. Nlissa - Sat 26/Feb/2011, 10:35pm
    lissa.nur29@gmail.com  
  5. Kamal 51 - Sat 26/Feb/2011, 10:55pm
    Bila nak beri peluang business kat org lain, buat la dengan ikhlas. Beri maklumat yg lengkap. Jgn cakap yg manisnye je untuk buat umpan ..... Beretika lah kalau nak jadi usahawan.  
  6. Muliaty - Sat 26/Feb/2011, 10:58pm
    detail kan ke email saya,
    muliatidasiry.mfm@gmail.com
    tq  
  7. Mangoldsilver - Sat 26/Feb/2011, 11:00pm
    ye betol tu kamal 51.....ni mesti kaki MLM nih  
  8. Ctslumber 2 - Sat 26/Feb/2011, 11:24pm
    Okay.. yg bagi email sumer saya dah send details.. tq.

    UTK KAMAL N MANGO...
    I MMG IKHLAS NAK SHARE PELUANG YG I DPT DGN ORG LAIN.. TAKKAN NAK CITER PANJANG LEBAR KAT SINI BEB.. I CITER POINT PENTING DIA.. SAPA YG BERMINAT BARU I BAGI DETAILS.. KLU U TAK SUKA, X PAYAHLAH NAK PENUHKAN RUANG I KAT SINI. LAGIPO, I TAK BUAT GIMIK N I TAK BOHONG. MMG FREE PON.

    HELLO MANO, INI BUKAN MLM LA... X PAYAH NAK TUNJUK MACAM U TU TAU SGT..  
  9. Shafie 7 - Sat 26/Feb/2011, 11:32pm
    berminat.email me
    sharila09@gmail.com
    tq  
  10. Hafizi 6 - Sat 26/Feb/2011, 11:34pm
    berminat..email saya
    hafizi_wan@yahoo.con  
  11. Noos6660 - Sat 26/Feb/2011, 11:39pm
    e-mail sy noos6660@yahoo.com  
  12. Ctslumber 2 - Sat 26/Feb/2011, 11:54pm
    ok sy dah email sumer.. tq.  
  13. Mangoldsilver - Sat 26/Feb/2011, 11:54pm
    dah jadi resam MLM, takkan mengaku MLM walaupun kena buat iklan cari orang....
    haiiiii....entahlah dunia skrang  
  14. Norizankarim - Sun 27/Feb/2011, 12:00am
    boleh sent detail? norizankarim@yahoo.com  
  15. Ctslumber 2 - Sun 27/Feb/2011, 12:06am
    mango... baca nasihat i ni betul2.. u bukak tajuk baru TENTANG MASALAH U NI... MESTI RAMAI YG KOMEN.. SEMAK LA KAT SINI  
  16. Adenan 2 - Sun 27/Feb/2011, 12:07am
    tak baik mcam tu wahai kengkawan..wa ni kerja 100% MLM...buleh beduit jika rajin buat...hasil yg wa dpt MLM kereta mewah 3 buah(harga dari rm185,000 ke rm456,000) dibeli tunai,rumah kos sederhana 3 buah (dibeli tunai)rumah banglo 2 buah(@rm550,000) satu habis bayar 1 lg baki ada rm23,000 lg bulan 6 ni habis la..wa masih aktif lagi dgn MLM yang halal...wokey kak ct wa pecaya sama u email wa

    jualaterus@gmail.com  
  17. Sukri - Sun 27/Feb/2011, 12:10am
    send details kt syuksukri@yahoo.com  
  18. Ctslumber 2 - Sun 27/Feb/2011, 12:32am
    DAH SEND.. ADENAN 2.. EMAIL U SALAH.  
  19. Sham 57 - Sun 27/Feb/2011, 12:50am
    email kat sya...shafaizz@tm.net.my  
  20. Noraz Azie - Sun 27/Feb/2011, 12:51am
    email detail to noraz.azie@gmail.com  
  21. Adenan 2 - Sun 27/Feb/2011, 1:11am
    jualanterus@gmail.com


    silap kak ct oiii....mahap la  
  22. Mohd Roslan - Sun 27/Feb/2011, 1:19am
    emel kt saya jugak

    candi_kidal@yahoo.com.my  
  23. Ctslumber 2 - Sun 27/Feb/2011, 1:54am
    OK dah. sesiapa yg confirm nak join, tlg email kat saya namapenuh, IC no n fon no utk dptkan ID CODE. tq.  
  24. Rosz 2 - Sun 27/Feb/2011, 2:23am
    rosz_burger@yahoo.com  
  25. Jihad - Sun 27/Feb/2011, 2:39am
    email plz.razalichemat@yahoo.com  
  26. Nur Sheilawathy - Sun 27/Feb/2011, 7:24am
    sy pon nak smile_cat87@yahoo.com  
  27. Ctslumber 2 - Sun 27/Feb/2011, 8:35am
    OK sumer dah  
  28. Rimbun08 - Sun 27/Feb/2011, 9:45am
    rimbun08@gmail.com email sy ya
    tq  
  29. Nur Sheilawathy - Sun 27/Feb/2011, 10:22am
    Tq ctslumber, dah dpt.
    X baik tuduh org klu blom tau kebenarannya
    mmg detail dokumen tu pnjg kot untuk di post dkt cni.

    sy pon nak wat iklan gak
    pendaftaran percuma, celcom 5%, maxis 4%. mcm2 pakej menarik menant anda
    detail mmg x leh pos kat cni. kena layari http://sheilabiz.blogspot.com untuk info. tq  
  30. Santiano Jahn - Sun 27/Feb/2011, 11:34am
    santiano jahn
    emil kan kepada saya.
    liaakim60@yahoo.com  
  31. Aida 23 - Sun 27/Feb/2011, 11:50am
    aida_illiyin@yahoo.com  
  32. Chef Shahrir - Sun 27/Feb/2011, 12:48pm
    makmum72@yahoo.com  
  33. Ctslumber 2 - Sun 27/Feb/2011, 1:13pm
    ok dah.  
  34. Miezy80 - Sun 27/Feb/2011, 3:04pm
    freddy_0001@yahoo.com  
  35. Ezad90 - Sun 27/Feb/2011, 9:21pm
    ezad_1990@yahoo.com.my  
  36. Rabiahtu Adawiyah - Sun 27/Feb/2011, 10:38pm
    dah nama bisnes,mesti cari org,
    klu buat bisnes tak cari org,nak cari sapa?bkn semua MLM tak betul...saya sokong MLM 200%...  
  37. Ctslumber 2 - Sun 27/Feb/2011, 10:57pm
    tulah.... semua bisnes pon perlukan org.. bukn mlm jer.. mcm astro... dia cari ejen2 yg boleh cari pelanggan... tu bkn org ker?? klu x cari org nak car apa? ayam? diorang ni kononnya anti mlm.. sbb dia x penah berjaya dlm mlm... hehehe  
  38. Mangoldsilver - Mon 28/Feb/2011, 1:17am
    pi mai pi mai tang tu......MLM lah tu !!!!!!  
  39. Nur Sheilawathy - Mon 28/Feb/2011, 6:30am
    Anti betol mango dgn MLM. Boleh kata semua bisnes perlukan MLM kecuali certain contohnya yg ada kedai juz jual brg.
    yg lain ada suntik MLM even sedikit. Bayangkan klu x suntik MLM, org yg cr org dpt apa hah Mango dan mcm mana industri bisnes nak berkembang klu semua hanya nak menjual tp x cr org?? Andai cr org wat pe klu x dpt apa. Apadaa mango tgk la MLM mcm mana.
    Mcm sy punya topup pon ada suntik MLM tp ckit je. Sy dpt sedikit % jualan agen. Salah ke tu?? Abih tu klu sy cr agen x dpt apa, buang ms je cr agen.
    Nak join MLM pon tgkla mcm mana MLM tu, yg g join bkn2 tu napa, tu yg terkena tu, pastu nak anti semua bisnes org yg cr org, apadaaa..  
  40. Mangoldsilver - Mon 28/Feb/2011, 9:40am
    MLM tu anti melayu...peralatkan agama utk lariskan produk.....cina senang lenang, melayu tipu melayu....hahaha  
  41. Nur Sheilawathy - Mon 28/Feb/2011, 11:07am
    Ni copy kat mango punya comment
    ciri2 MLM : 1)peralatkan agama utk meyakinkan pelanggan padahal diorang solat 5 waktu pun tunggang langgang 2)guna teknik psiko utk membuatkan pendengar rasa bersalah mahupun berdosa jika tidak menyertai skim mereka, seolah2 MLM ni termasuk dalam rukun islam 3)akan ada tukang angguk dalam seminar seminar mereka supaya biz mereka tampak gah dan gempak, walaupun hakikatnya bini dan anak kat rumah makan nasi lauk kicap je 4)memperagakan kemewahan hak milik syarikat, tapi cuba check kat JPJ kereta2 tu atas nama siapa

    Biz Ctslumber x de semua tu n begitu jugak biz sy, jd jgn wat fitnah k mango, BERRDOSA!  
  42. Kaybee 2 - Mon 28/Feb/2011, 3:26pm
    kak ct, email detail kt sy,
    kb_8481@hotmail.com
    tq....  
  43. Ctslumber 2 - Tue 1/Mar/2011, 4:12am
    ok kaybee.. dah anta.

    Ala nur.. lantak dia la.. nak buat camna.. dah dia suka menyemak kat ruang iklan org.. cam LALAT.. nguang2 kat tinger org.. nnt dah penat dia sendiri blah.. hehe  
  44. Nur Sheilawathy - Tue 1/Mar/2011, 11:32am
    hahaha, tgk komen dia semua ckp psl mlm, ntah apa2.
    siap ada lg em el em lg, ada jugak yg layan dia. ntah mlm mana dia kena tipu. hehe  
  45. Irul 2 - Tue 1/Mar/2011, 4:23pm
    ok email kt saya gak.. zamboga@rocketmail.com  
  46. Sheila Ms - Tue 1/Mar/2011, 5:33pm
    isk, tak yah layan oang yg camtu.. bg jer pd yg sudi.. cm sy ni.. email ke sheila.trading@gmail.com tq  
  47. Ctslumber 2 - Tue 1/Mar/2011, 6:10pm
    haha Sheila... u mmg pandai buat lawak.. dalam masa 5 minit u akn dpt ye :)...  
  48. Zack3 9 - Wed 2/Mar/2011, 5:05pm
    email kat saya zamperak48@gmail.com  
  49. Shee - Wed 2/Mar/2011, 5:31pm
    nuri_0426@yahoo.com  
  50. Nano - Fri 4/Mar/2011, 5:04pm
    email pada saya
    daknano@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)