Syarikat Kami Mencari Kontrak Pengangkutan Lori 3 Tan Bonded dan Cargo Truck ke Seluruh Semenanjung Malaysia
Dme 6 - Thu 12/Apr/2012 10:47am [Last Comment]
Salam 1 Malaysia..

Syarikat kami sedang mencari mana-mana syarikat yang ingin memberikan kami kontrak pengangkutan lori 3 tan ke seluruh semenanjung malaysia..Kontrak jangka panjang atau pendek tiada masalah..Syarikat kami mempunyai pegalaman lebih 10 tahun dalam bidang ini..Jenis lori 3 tan Bonded dan Cargo kanvas panjang 17 kaki ..

Sebarang pertanyaan dan perbincangan sila hubungi :

012-5652870 EN ZAMRI

Niche: Sewa Lori
 
1. Az 17 - Wed 11/Apr/2012, 12:43pm
Az transport sewa lori 1 malaysia, sewa lori dan kiriman barang laluan kuala lumpur ke kuantatan,kuala terengganu,kelantan .call 012240951.  
2. Juhar - Thu 12/Apr/2012, 10:55am
Salam..job erea Kluang Johor tuan nak x? Kontrak dgn kilang..tp saya mau komisyen la..amacam?  
3. Dme 6 - Thu 12/Apr/2012, 10:57am
Boleh..peluang kontrak barang ape tuan ?  
4. Projekp - Thu 12/Apr/2012, 11:10am
lori 4 tayar bonded bole? ada 3 biji. sy org kluang. komisen xda mslh.
019-6778800  
5. Juhar - Thu 12/Apr/2012, 11:31am
Barang2 tu saya x pasti lg..ahad ni saya pergi bincang dgn org kilang itu..  
6. Maha 4 - Mon 16/Apr/2012, 10:04pm
Saya mempunyai lori 3 ton bonded 17 kaki panjang. Saya dari kluang. Tlg saya carikan brg.. komisen tk jadi masalah.. sila hubungi 016-7040837  
7. Maha 4 - Wed 25/Apr/2012, 8:32pm
En. Zamri.. Saya ada lori 3 ton 17 kaki panjang bonded. Saya dari jb dan tengah cari brg atau kontrak utk jangka panjang.. kalau berminat call 0167040837 (DEVA)  
8. Ashlo - Thu 31/May/2012, 2:43pm
saya mempunyai lori 3 tan...dari perak!!!sila hubungi saya ashok 0102936807  
9. Abd Majid Bin Md Saad - Wed 13/Jun/2012, 10:12am
tumpang iklan
saya ada lori 3tan pindah barang call saya 0124774388  
10. Safwan 32 - Fri 31/Aug/2012, 3:10am
yaya  
11. Mohdnazirmohamad - Fri 5/Oct/2012, 12:32am
saya ada lori 3 tan bonded yg menghantar brg dari shah alam ke terengganu.perjalanan balik ke shah alam kosong.jika ada sesiapa yg ingin menumpang brg sila call saya.no 013-3784339 nazir.  
12. Awy77 - Sat 17/Nov/2012, 8:39am
Saya mempunyai lori 3 tan cargo kanvas 17 kaki dari Kepong Selangor.Sila hubungi 012-2421384 jika berminat.  
13. Haizal 6 - Sun 12/May/2013, 11:31am
Call pak cik 017-701 5718 lori sekitar JB , melaka, batu pahat  
14. Shukur 5 - Wed 19/Jun/2013, 12:19pm
012-3633561 shukur  
15. Hiace377 - Thu 1/Aug/2013, 7:33am
saya ada lori 3 ton bonded 17kaki berkunci semua side boleh buka dan load

sedang mencari job timur utara selatan dan central

barang anda selamat dari cuaca dan sebarang risiko


dari pantai timur ke mana shaja

014 831 7752  
16. Raja 39 - Mon 25/Aug/2014, 7:36pm
Salam 1MALAYSIA
Lori 1MALAYSIA ...mencari Kontrak hantar barang 1MALAYSIA....Hubungi 016-3587801 RAJA 1MALAYSIA  
17. Roziana 8 - Mon 25/Aug/2014, 7:53pm
Saya ade 2 buah lori 3 ton .. 20 kaki panjang bonded...
Saya dari Johor Bahru..tolong saya carikan barang ..xkire barang pergi atau balik...
Komisen xjadi masalah ..boleh bincang...
Sila hubungi ..Safri 01117503673.  
18. Thiyagu - Thu 29/Jan/2015, 5:34pm
Vaishmalar Enterprise.
Saya ada lori 1tan, 3tan 17 kaki bonded & berkanvas.Saya ingin mencari kontrak pengangutan untuk jangka masa panjang.
sila hubungi :Thiyagu (010-4624604)  
19. Enj Global Enterprise 2 - Tue 10/Mar/2015, 12:49pm
Syarikat kami ada lori 3 tan dan satu tan. Hubungi: Din (019-2032736/010-2782073).  
20. Ein 3 - Wed 7/Oct/2015, 12:13am
Assalam...kami juga mencari syarikat yg menawarkan kontrak pengangkutan kepada kami. Penghantaran seluruh semenanjung Malaysia..kami mempunyai lori 3 tan bonded. Sila hubungi sy Ein 0122420343 / Wan 0122420342 segera!  
21. Hisham 270 - Wed 7/Oct/2015, 8:59am
salam... sy lori kl- pantai timur.. 3tan kargo. 0129769211/0136797917whatsap  
22. Mohd Zaidi B Zenol - Mon 29/Aug/2016, 8:37am
Assallam lori 1tan kontrak kilang boleh call zaidi 0122395657  
23. Wan 1817 - Fri 11/Nov/2016, 8:17pm
Cari barang kl to Ipoh ....0175697659  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..