Syarikat Fabricator Engineering
Encik Ba - Sat 7/Sep/2013 12:24pm [Last Comment]
syarikat kami mempunyai yard untuk membuat kerja2 fabricate.
jika ada sesiapa ada project tapi tiada sub-cont boleh lah hubungi saya ASAP di antara pengalaman projek yang telah kami buat seperti dibawah.

- pressure vessel/Non-pressuriez tank(main focus)
- Piping line, piping maintenance
- structure dan platform
- Civil construction.

lokasi kami di klang dan juga saya berharap otai di sini dapat kongsi dan cara untuk saya dapatkan project tangki skala besar atau kecil client yang serius sy akan contact.

terima kasih

email : hbf.cbbersatu@gmail.com

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontraktor Jurutera | Kontraktor Marin Dan Kapal Laut
 
1. Roslan Aziz - Sat 7/Sep/2013, 4:16pm
letak lah no telefon utk senang nak hubungi..  
2. Encik Ba - Sat 7/Sep/2013, 9:34pm
sory xsempat letak boleh call sy direct..0111-9494079(En.ba)  
3. Encik Ba - Sat 7/Sep/2013, 10:25pm
kepada sahabat yg nk present projek tu sila pastikan main cont..benar2 strong xda payment sangkut ya..  
4. Encik Ba - Sun 8/Sep/2013, 4:34pm
sama2 kita kongsi projek disini  
5. Roslan 127 - Sun 22/Sep/2013, 5:46am
tolong antar profile ke majproholding@yahoo.com  
6. Norfaztul Suria - Mon 30/Sep/2013, 3:36pm
salam.jika tgh plan nak survey kereta baru,apa kata datang ke mazda ,promosi dan pakej menarik kini sedang hangat berlangsun,pm saya utk ketahu,trade in dan nk cri secondhand kete pun bole uruskan..pm 011-16930576..jangan terlewat mendapatkan promosi mazda oct 13.tq  
7. Hafiz Kml - Mon 13/Jan/2014, 2:53pm
jika memerlukan bekalan gas utk kilang,hospital dan sbagainya ,YUKTA ENG & LOGISTIC SDN BHD ....

antara jenis2 gas yang kami bekalkan adalh sprti di bwh:

oxygen
nitrogen
accetyline dissolved
hidrogen
etc...

utk mndptkan khidmat kami blh call no.tel di bwh:

dev:0196031396
deva:0166700523

ok,tq  
8. Nasrul Adli - Wed 15/Jan/2014, 12:43am
Please mail me at nasrul@truefetures.com

013-7225633  
9. Sym 201 - Wed 21/May/2014, 8:43am
salam ...jika pihak tuan memerlukan PV designer, bolehlah menghubungi saya. Khidmat saya dari drawing,calculation hingga ke submission ke JKKP HQ sampai ke HT dgn officer.

Syamsul (klang)
wasap/wechat : 0193079095  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..