Syarikat Berserta Aset (100 Ekar Tanah Tol Dlm Permohonan) untuk Dijual
Wan Azman 3 @ Black Gold Trading - Sun 6/Feb/2011 3:54am [Last Comment]
Urgent....syarikat kami telah memohon tanah tol 100 ekar di daerah temerloh dan maran semua document telah diserahkan, hanya tunggu keputusan. Harga RM 60.000. Urgent ...dengan kadar segera.. Syarikat untuk di jual...

Niche: Tanah Untuk Dijual | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Nasir Aziz - Sun 6/Feb/2011, 9:45am
    Ini lah Business buluh kasap sebenarnya.Tubuh syarikat,mintak tanah kerajaan.dah lulus jual.
    Mesti cable kuat dengan MB kan?  
  2. Wan Azman 3 - Sun 6/Feb/2011, 10:10pm
    kadar segera sebab ada masalah kewangan....bukan tujuan kami memohon kemudian jual syarikat.  
  3. Abg Lori - Mon 7/Feb/2011, 11:24am
    tunggu keputusan???lantak2 keputusan nya gagal mau nya masuk angin keluar asap....  
  4. Kocha - Mon 7/Feb/2011, 7:05pm
    kalau tanah tak dapat macam mana.......dunia oh dunia berniaga unta lagi lumayan..........sepatutnya iklan macam ini tak advertise ni...ada setuju  
  5. Anuar Din - Mon 7/Feb/2011, 7:51pm
    Salam,
    pada sy pihak sykt mesti ada sebab yg munasabah kenapa ingin jual sykt beserta tanah berkenaan yg dlm permohonan.

    Minta pihak Wan Azman 3 berikan no tel utk memudahkan urusan.

    TQ  
  6. Gee 17 - Tue 8/Feb/2011, 8:28am
    salam saya ada nak jual tanah dikawasan bandar area taman setiawangsa border wangsa maju dgn harga yg berpatutan.Tanah dijual hanya utk bangsa melayu sahaja.Tanah milik kekal.Luas tanah 90 ekar dan jual rm60 1 kaki.berminat sila sms 0163356259.segala dokumen ada dgn saya.  
  7. Eim Net86 - Thu 17/Feb/2011, 10:11am
    laa.... kalau dah nak jual mesti la ada masalah
    kalau xda masalah xkan la nak jual
    kalau x berminat jgn la beri alasan..
    inbox me kar3im_86@yahoo.com  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)