Sy nak Berniage. Bantu Sy
Raas - Sat 19/Jan/2013 1:08pm [Last Comment]
Salam warga majalah.com
Sy skrg nak berniage secare kecil kecilan..
Jd sy perlukan pembekal /pemborong utk barangan baju,blous,purse,tudung,sandal wanita & ape jua brngan..
Jika ada..email pd sy : nurul_ikinz@yahoo.com atau wassup sy 013 -9108761

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Rijal 3 - Sat 19/Jan/2013, 1:14pm
Mulakan niaga anda di

www.negonego.com  
2. Ghazali 31 - Sat 19/Jan/2013, 1:16pm
mau biz vanilla car perfume atau catuaba sms 0179103124  
3. Adi89 2 - Sat 19/Jan/2013, 1:18pm
sy pun nak berniaga..kalau boleh makanan

bajet dah ad 3k  
4. Dhia 6 - Sat 19/Jan/2013, 1:46pm
sy dh email.....kalau berminat nk jual peplum dress, handbags, beg lelaki, tudung, silalah reply :)  
5. Razis 5 - Sat 19/Jan/2013, 10:58pm
Berniaga rumpai laut collagen....

Modal RM 250 boleh menjadi sekurang2nya RM 1000....
Sekejap sahaja....

abangrumpailautsemporna@gmail.com
tq  
6. Amir 269 - Sat 19/Jan/2013, 11:35pm
Sape2 nak niaga kunci duplicate ,keuntungan lumayan,modal kecil,tidak memerlukan ruang yg besar,latihan diberi ,penghantaran kesemenanjung malaysia.
Berminat cal/sms 0163836691  
7. Muhammad 166 - Sun 20/Jan/2013, 12:19am
dhia 6, tlg inbox ke da_klausner93@yahoo.com  
8. Airist Management Resources - Sun 20/Jan/2013, 4:17pm
salam...

airist management resources memperlawa kepada individu yg minat nak berniaga dgn modal RM500 utk bisnes mini pizza frozen.. cuma panaskan dan jual.. cukup mudah..

utk permulaan kami mencari usahawan2 sekitar utara kedah dan perlis... dan jika di langkawi juga boleh dialukan...

utk menjadi wakil kami.. modal RM10000 diperlukan...

wassalam..0112-8476 124  
9. Shahnum Hafiza - Mon 21/Jan/2013, 11:14am
dhia 6,,blh bgtau sy detail kt shahnumhafiza@ymail.com  
10. Irma 11 - Mon 21/Jan/2013, 11:36am
BOLEH MENJADI AGEN MENJUAL CHEESE TART HOMEMADE.. KEUNTUNGAN RM5 SEBALANG...
NORMAL PRICE RM25/50PCS (SATU BALANG)

boleh email iyrule13@yahoo.com  
11. Nik Azha - Mon 21/Jan/2013, 12:35pm
salam semua,

berminat berniaga, tapi tidak tahu dimana hendak dapatkan barangan borong seperti Jam tangan.Tuala mandi,baju,vallet dan banyak lagi..sila email detai n barangan apa yang diperlukan insyallah saya sedia membantu..

email at kedai_online2020@yahoo.com

rezeki terletak dimana-mana..samada kita berusaha ataupun tidak jer!!!wasalam  
12. Mohd Firdaus Bin Musa - Mon 21/Jan/2013, 1:00pm
Assalamualaikum,
Kepada En,Tuan,Puan,Saudara semua....
Pernah dengar tak MyRightAd?
Sejujurnya...mari berbisnes tanpa ada rugi.
Terus terang yaa...modal RM1650, PULANGAN RM 6600.

atau paling sikit 100%.

cuba la search kt internet..nk taw lebih...

mari laa tanya saya...

ps : UTK MELAYU SAHAJA SAYA BUKA PELUANG INI..
CALL SAYA YAA..

FIRDAUS MUSA
012-6678213

Salam semua..
:)  
13. Zilah 3 - Mon 21/Jan/2013, 3:09pm
TUPPERWARE BRANDS...

untuk details.. boleh pergi ke blog

www.daisyputeh.blogspot.com  
14. Aris5888 - Mon 21/Jan/2013, 3:33pm
Sambil2 niage apakata kte wat side income niage topup..utk clcom maxis dan digi..yuran 30 je..klau nak emel ke harith.abdulhamid@yahoo.com
Sms 0168343526..
Trime ksih.  
15. Nadia 277 - Tue 22/Jan/2013, 5:19am
PELUANG UNTUK MEMBUKA PERNIAGAAN FARMASI COSWAY BERMODALKAN RM5100

Lokasi : Lokasi strategik pilihan anda sendiri

Keistimewaan :

1) Tiada risiko & tiada pengalaman luas diperlukan
2) Pelanggan sedia ada (Telah 32 tahun bertapak di Malaysia)
3) Deposit, sewa, pengubahsuaian & penyelenggaraan kedai secara PERCUMA
4) Latihan secara percuma secara berterusan (Sebelum & Selepas memiliki kedai)
5) Sistem CCTV, Theft detector system, komputer, cash machine
6) Ahli farmasi akan dibayar oleh syarikat
7) VIP Shopper yang akan mendaftar di kedai anda secara berterusan

Untuk maklumat lanjut hubungi kami:
NADIA= 0125436382
SYAMIMI= 0173573575
IDHAM= 0124760012
KAMARUL=0133394570  
17. Nazman 9 - Tue 22/Jan/2013, 2:47pm
Produk Jus Walit stevia dan Walit Ginseng adalah kekuatan perniagaan kami pada hari ini, memang luar biasa setelah merasai perubahannya.. Alhamdulillah.. http://www.DNAnetwork.biz/MB4  
18. Castorinv 2 - Tue 22/Jan/2013, 3:08pm
Tumpang iklan.

Sertai Projek Penanaman Pokok Castor yang memberikan pendapatan bulanan 7%-8%.

Serius kepada yang berminat, sila emailkan kepada Pegawai Pemasaran di agrocastorin@gmail.com  
19. Tekuniaga - Tue 22/Jan/2013, 7:05pm
kat sebelah iklan awak ni.. banyak tajuk niaga...pandai2 lah memilih niaga....  
20. Zabrina 2 - Wed 23/Jan/2013, 5:23pm
SAYA MENCARI PEKERJA WANITA. SBG BEUITICIAN D AREA AMPANG. BERMINAT CTC 013 3699 769  
21. Farah Png Ipo - Thu 24/Jan/2013, 1:55am
..5 yg terawal..Sila hubungi saya jika berminat 0164102381. Individu dr kwsan KL /ipoh/ penang d utamakan:
Dptkan hak pengactifan mykad rkyt msia.. Polis pn xblh activkn mykad tau.. :-)  
22. Sham 270 - Thu 24/Jan/2013, 11:22pm
Terima Kasih atas Maklumat dan Semoga Perniagaan Anda Maju Jaya ..Insya Allah. Saya Doakan.
Info Perkhidmatan Terkini !!!! Anda Ingin Berjimat dan Mengikuti Trend Terkini Membeli Belah Tanpa Perlu Meninggalkan Rumah??
Dapatkan segala barangan keperluan anda seperti barang-barang runcit, barang-barang dapur, perkakas rumah , peralatan dapur, barang perhiasan , produk kesihatan dan lain-lain dihantar terus ke pintu rumah anda! Tidak ketinggalan jika anda peminat barangan Ikea atau Barangan Jepun RM5.
Sila layari http://smartbuyinnovation.blogspot.com/ .Semoga Succes Untuk Semua.  
23. Zuriya - Sat 26/Jan/2013, 5:17pm
Teknik Menghasilkan RM500.00 Sehari Di Rumah Sambil Ber"facebook"..Daftar percuma disini dahulu
http://extremerich.com/dap/a/?a=1658  
24. Atieali 2 - Sun 27/Jan/2013, 12:48am
Nak extra income, blh email ke atieali76@yahoo.com. Tkasih  
25. Mohd Hashim 2 - Sun 27/Jan/2013, 5:43pm
sebelum nak biz tu try pm aku dulu..chim5171@yahoo.com...aku pown 1st time nak try...cube je la...kalo ade rezeki alhamdulillah...pastu kalo jujur InsyaAllah tuhan bagi balik kat kite...  
26. Homemade Iman - Sun 27/Jan/2013, 6:50pm
Stok Jubah madinah & tudung xl
0173844842/0129101509  
27. Shalimar 2 - Mon 28/Jan/2013, 12:16am
http://www.Step2Rich.net/shalimar87  
28. Hanani 7 - Mon 28/Jan/2013, 10:35am
Kalo berminat utk jd beauty consultant dan membina peluang kerjaya , sila hubungi saya : 010-9007480  
29. Dnars Skincare Stokis Kulai - Mon 28/Jan/2013, 11:44am
Saya adalah stokist Dnars Skincare. Produk ni tengah MELETUP, HOT di pasaran..boleh tengoh testimoni yang banyak dalam internet., tapi agen/pengedar belum ramai.. ramai pelanggan mengeluh susah nak dapat produk ini..Sekiranya berminat untuk menjadi agen/pengedar produk ini sila sms 011-12730152 kak nur.  
30. Kyrana13 - Mon 28/Jan/2013, 11:45am
salam, kalau berminat nk jual coklat minda dan susu Ilham, susu pertama di dunia yang mengandungi terapi 30 juzuk al-quran + badam + kurma + kismis, blh hubungi noor 013-9146976.  
31. Azfar Azri - Tue 29/Jan/2013, 11:55am
jw trade s/b menawarkan produk kesihatan wanita PURLIFE dan produk kesihatan lelaki SUREXX. Modal serendah RM300. Income RM700 sehari. pm sy 019 3591595  
32. Edy 35 - Wed 13/Feb/2013, 12:39am
kalau anda berminat nak jual jersei bola,saya boleh bekalkan harga rm32 kalau anda ambik 25 pcs ke atas,berminat sila email saya di edyocean@yahoo.com  
33. Solahudin 2 - Wed 27/Feb/2013, 3:37pm
peluang berniaga di jakarta....pulangan sgt2 menguntungkan...sila hubungi ustaz solahudin 0177673826 untuk maklumat lanjut.....cepat ...peluang ini dtg sekali shj seumur hidup...  

Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..