Sweet Aifa Perfume. 10 Jenis Wangian
Effarizza - Wed 2/Nov/2011 9:14am [Last Comment]
slm semua pernah dengar sweet aifa perfume x sebelum ni?? kat sini saya nak tawarkan sesiapa yang berminat untuk menjadi dealer dan sesiapa yang ingin membeli perfume sweet aifa yang terbaru di pasaran. terdapat 10 macam jenis bauan.

1) pink flower
2) peach
3) strawberry
4) cupid
5) dun blue (dunhill)
6) apple
7) glitter
8) dun red (dunhill)
9) love me
10) ck ( calvin klien )

minimum belian 10 botol rm5 setiap botol.
pada yang berminat boleh sms saya di 014-2340609. effa

Niche: Pengedar Perfume
 
1. Cikonan - Fri 4/Nov/2011, 5:28pm
Ni wangian tanpa alkohol ke?
Inspirasi dari wangian antarabangsa jugak?
Ada blog atau gambar dia tak?  
2. Amykapan - Fri 4/Nov/2011, 11:29pm
SALAM
PERNIAGAAN adalah suatu kegiatan yang amat dianjurkan Islam kepada umatnya.
Ini kerana aktiviti perniagaan menjanjikan hasil pulangan berlipat ganda kepada peniaga yang berusaha bersungguh-sungguh. Tidakkah Rasulullah pernah bersabda yang bermaksud: ?9/10 rezeki itu adalah datang daripada perniagaan.?

Dubai Gred : Produk diimport oleh SEPHORA UAE Dubai iaitu syarikat pemborong terbesar di D...............ubai. Semua produk diimport oleh pengeluar perfume jenama terkenal seperti Gucci, Channel, Burberry, dan banyak lagi seperti di Europe. Kualiti Produknya : 70% sama dengan Original di kaunter2 shoping complex dari segi packaging dan baunya. Jangkamasa wangian nya mampu bertahan sehingga 7-8 jam. Baunya adalah sama 100%. Produk ini dikurangkan 10-15% pati wangian yang diimport.Harga runcit dijual dalam lingkaran RM100-RM120 sebotol bagi 100ml-125ml. Produk ini dijual dengan kotak...ini lebih baek dari gred A,AA,AAA

HARGA BORONG SILA HUBUNGI SAYA ATAU LAYARI :http://www.facebook.com/pages/perfume-berjenama-dunia

Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya :0125333579  
3. Ikhwan 19 - Sat 5/Nov/2011, 5:52pm
saya ada bekal kasturi kijang...

harga terkejut...

http://alwaleedauramarketing.blogspot.com/  
4. Azlan Rahim Ii - Mon 14/Nov/2011, 12:14pm
saya berminat
hamazmnd@gmail.com  
5. Azlen 2 - Thu 17/Nov/2011, 3:05pm
boleh emelkan details pd saya?
azlen84@gmail.com
tq  
6. Azman 104 - Tue 29/Nov/2011, 8:54pm
saya amat berminat
sila email detail perfume sweet aifa
mohdazman@live.com.my  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..