Supplier Printing Murah - Anda Ingin Memulakan Perniagaan Berasaskan Percetakan?
Bobfhairoz - Fri 15/Feb/2019 12:32pm
salam dan selamat sejahtera..

kepada sesiapa yg ingin memulakan perniagaan berasaskn percetakan tetapi tiada pengalaman atau selok belok tentang perniagaan ini, sy sedia membantu anda untuk menyelesaikan segala kerumitan..

Sebut je tentang kedai percetakan mungkin terlalu banyak kos untuk dikeluarkan.. yg paling utama modal sangat besar.. nak set up opis, set up mesin dan staff dan macam2 lagi la..

berapakah modal untuk set up kedai printing ye harga yg paling minima brapa agaknya? ini soalan lazim bg yg nak memulakan pernigaan ini.. tidak kurang rm25k termasuk la kos sewaan kedai dan beberapa renovation dan unit komputer.. mahalkn.. anda setuju dengan pandangan saya..?

Tapi kali ini xnakkah anda hanya berniaga dirumah, di tempat kerja atau dimana2 dengan hanya buat marketing melalui fb atau sebagainya dan bantuan system printing yg sangat practikal, segalanya disini.. anda tidak perlu kemana2, cume marketing online, siapkan design dan print. mudah.. So ape yg anda perlukan dengan hanya login system yg begitu canggih dan harga sangat terbaik dan cara2 menguruskan dan ilmu sy akan terangkan sehingga anda faham..

Modal hanya cuma rm4900 sahaja sudah cukup untuk anda jd bos dimana2.. dan sudah terbukti tentang keajaibannya.. dan paling penting bile anda mula mengases system dan mula dengan marketing online, saya yakin anda akan dapat pendapatan setaraf dengan mana2 compony yang bukak kedai 6 hari seminggu..

langkah pertama ada mesti seorang designer. baru belajar dan abis belajar digalakan.. anda mungkin tercari-cari dimana supplier printing yg bleh dapatkn harga murah dan dalam waktu yang sama anda boleh jd bos sendiri dengan harga jualan market yg sangat baik..

bayangkn harga print name card 10 kotak single side dengan kos print yg anda akan dapat rm16.00 untuk 10 box atau sekotak dengan harga rm1.60 - 1 box.. murahkn? dengan ini harga pasaran mencecah rm80 untuk 10 kotak atau rm8 sekotak.. sini sahaja anda sudah untung rm64 300%.

bayangkan ni baru satu customer, baru satu cetakan, klau anda dpt lebih 3 custmer sehari untuk jualan name card sahaja anda dah peroleh rmrm192.. sebulan anda dah menjankau gaji lebih dari rm5k sebulan.. anda belum promote banner, anda belum promote flyer, anda belum promote baju dan macam2 lagi.. lumayankn pendapatan anda..

jom jangan tunggu.. anda hanya meniaga tanpa perlu ada mesin, tanpa perlu ada kedai, tanpa perlu ada staff, anda dah boleh jana income melalui online di mana2 sahaja anda berada.. yang penting mesti ada laptop dan internet.. klau xde mcm mana kan..

sy dah berniaga hampir 12tahun, segala turun naik perniagaan sudah sy lalui.. kini dengan kos pembelian yg banyak, sy dpt merendahkn kos perniagaan sy dengan kos percetakn yg sangat murah.. memang murah.. ape segala tunjuk ajar atau supplier yg ada kehendaki..

boleh terus menghubungi sy.. 017-3099775.

Niche: Diskusi Bisnes | Kedai Fotostat Dan Cetakan | Konsultan Perniagaan
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Bobfhairoz - Mon 18/Feb/2019, 4:28pm
    Sebarang pertayaan.. boleh terus click ke link ni www.wasap.my/+60173099775/suppliermurah  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.