Supplier Minyak Sawit Mentah CP8 Harga Terbaek.
Kompem - Tue 15/Mar/2011 11:55pm [Last Comment]
kepada SERIOUS BUYER yang ingin membeli cp8 pada harga terbaik, boleh email kepada saya di udeng78@yahoo.co.uk. minimum order 10,000ptm...

harga mmg walla!!!!

Niche: Pembekal Minyak Masak | Ladang Getah Kelapa Sawit
 
1. Harimau Gurun - Wed 16/Mar/2011, 12:04am
CP8 tu aper? bukan CPO ke?  
2. Kompem - Wed 16/Mar/2011, 12:22am
ye...ada 2 jenis cp8 dan cp10  
3. Bijan - Wed 16/Mar/2011, 7:13am
Ok,Sila email ke
normadarma@rocketmail.com

untuk beri quotation harga  
4. Yus 27 - Wed 16/Mar/2011, 10:14am
CP8 dan CP10 nie dlm bulk ke atau dh siap packing...saya perlukan cp8 packing 1kg sebanyak 17tan sehari untuk kegunaan local..tlng emailkan kat sya harga nya..ke myibra@yahoo.com  
5. Zam 62 - Mon 21/Mar/2011, 12:39pm
sy memerlukan minyak cp8...packing 1kg dlm kuatiti 1000kotak shari..emailkan harga ke flipp_29@yahoo.com  
6. Ca - Mon 21/Mar/2011, 1:57pm
boleh supply 1 tanker(kalau lebih pun tak pa) tiap2 hari tak..harga 2.50 per kg..lokasi awak dimana atau hantar tanker tu ke gombak..pembayaran di gombak(kilang) boleh tak..saya ni cuma kawan tokeh minyak tu aje  
7. Duanmelaka - Tue 5/Apr/2011, 12:48pm
salam. Saya perlukan minyak masak packing 1kg min 2000 ctn sehari untuk kegunaan tempatan. Boleh email quotation ke duanmelaka@yahoo.com  
8. Danyall - Fri 8/Apr/2011, 4:49am
salam saya perlukan minyak msak min 10000ctn pckg 1 kg... seminggu.. bleh email saya.. dannyall_user@yahoo.com urgent.. tq..  
9. Aqil - Sat 9/Apr/2011, 9:23pm
salam,sy ada suply cp8,bleh suply 50,000pmt.berminat email sy,udafaiz@yahoo.co.uk.  
10. Zamir 2 - Sat 14/May/2011, 12:51pm
nak iklan taruk la no hp senang nk deal
letak email nk watpe!!!!!!!!
aqil tel aku 013~6766215
nk beli 15000cartoon per day..
dah siap pack 1kg  
11. Faizal 56 - Mon 16/May/2011, 1:57pm
tulaaa
letak laa no hp bro..????

u check email setiap masa ker?

hahaha...  
12. Rohaizad 5 - Wed 1/Jun/2011, 11:15pm
sembang je lebih compem ni..ckp blh suply la..harge cantek la..mmg cantek pon..ckp je cantek..hakikatnye habuk..aku dh isu loi pon kt die..haprak xjawab sampai sudah.......  
13. Md Zelan - Sun 12/Jun/2011, 4:04pm
sykt kami juga membekal minyak masak CP8 dan CP10 tp untuk eksport shj(tanpa subsidi) ..hubungi 0125265443 atau Swandi 0195219129  
14. Amal 5 - Wed 26/Oct/2011, 2:05pm
mencari mnyak masak jenis cp8 utk pasaran local, serta mencari mnyk masak jenis cp8,cp0 n cp10 utk eksport tlg kol 0172425186(amal) atau emel matrock3348@yahoo.com  
15. Naz103 - Tue 1/Nov/2011, 8:22pm
Sykt kami berlesen dibawah MPOB/KPDNKK dan boleh membekalkan CPO, CP8 & CP10.

Sila email LOI kepada naz103.trading@gmail.com  
16. Nor Khairulnizam - Fri 3/Aug/2012, 4:42pm
BOLEH BEKALKAN MIN 5000 TAN/MONTH TLG EMAILKAN KEPADA SAYA KLU BOLEH SEBUT HARGA DAN NO PHONE khnizam009@yahoo.com  
17. Adam 89 - Mon 24/Sep/2012, 6:58pm
Saya mencari pembekal minyak masak untuk eksport ke luar negara... dan boleh memperkenalkan Buyer sesiapa yang sudi boleh emailkan Profile Company.
mat7878a@yahoo.com  
18. Ri2al - Mon 18/Mar/2013, 4:22pm
saya perlukan 1juta pack sebulan. boleh bagi harga tak..
Rizal 01127712032  
19. Shah Wal 2 - Tue 25/Jun/2013, 11:36am
mencari cp8 non label pun boleh,5kg b otol 1juta sebulan,1kg botol 1juta sebulan,1kg peket 1000kotak seminggu.Sesiapa dapat menawarkan harga yang cantik serta boleh menampung permintaan tersebut sila berhubung dengan saya dengfan segera di 010-3373425 atau email shawalp@gmail.com (sebaiknya telefon sahaja sms pun xpe)  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..