Supplier Barangan Direct Dari Mesir
Muhammad Shafiq - Fri 21/Dec/2012 10:18am [Last Comment]
Assalamualaikum semua,

Saya Muhammad Shafiq bin Jamaludin, seorang
mahasiswa Universiti al-Azhar yang sekarang sedang menetap di bumi Anbiya',Mesir.

Saya juga merupakan supplier produk2 dari mesir seperti tudung petak2 kecil 50/60 inci,tudung subaghi,pati minyak wngi,stokin sandy,handsock & jubah...

Terdapat juga produk keshatan seperti habbatussauda /pil barakah serta bedak arab/bedak kokuryu

Jika anda brminat,boleh la hubungi saya melalui

email : shafiqaniss@yahoo.com
no tel mesir : 002011-13297998...

jazakumullah

Niche: Produk Dari Arab
 
1. Nur Maisarah Bt Mohamad Noor - Fri 21/Dec/2012, 10:41am
salam..tolong emailkan harga pil habatusauda secara borong termasuk harga pos..email ahmadalbab87@yahoo.com.tq  
2. Fabrikacurtain - Fri 21/Dec/2012, 10:41am
Kalau nak letak barang dikedai dialualukan,sewa free, profit bahagi 2.....  
3. Working Holiday Consultation - Fri 21/Dec/2012, 11:13am
Fabrikacurtain: lokasi?  
4. Ibm2w - Fri 21/Dec/2012, 11:30am
salam tn, ada x myk attar asli yg pekat zaf'run dan istanbul. Klu ada sila htrkn harga siap pos atau gmbr ke email IBM2W@yahoo.com.TQ  
5. Remybangsar1 - Fri 21/Dec/2012, 3:30pm
Salam tuan Saya tukang jahit tudung / penjual tudung.. email saya koleksi tudung tuan....remyazamy@yahoo.com tq.  
6. Sabhah - Sat 22/Dec/2012, 12:10pm
email jubah n tudung mesir ke sal.sabhah0690@gmail.com  
7. Zabidi Abd Lateh - Wed 30/Jan/2013, 11:55pm
Assalam, mudah2an ALLAH merahmati kita semua. saya berminat utk dptkan BARAKA dari Mesir, mohon email saya, zabidi19@gmail.com. saya juga adalah pembekal produk jus arab spt rani, original, mazza, faragello, caesar, gulsan, luna dll, jemput ke HAB HALAL kami di: Usrah Halal Market, wisma MAIS Sek 3 Shah Alam,
tel 013 2917012  
8. Haniza 28 - Mon 21/Apr/2014, 9:48am
salam..tolong emailkan harga pil habatusauda secara borong termasuk harga pos..email azrysza_86@yahoo.com  
9. Abdul Aziz Bin Abdul Rahman - Mon 6/Oct/2014, 1:22pm
Saya nakkan pil hababatus sauda baraka dan mintak zaitun untuk makan..  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..