Suntikkan Modal - Bisnes Makanan
Che Puan 2 - Wed 10/Aug/2022 6:30am [Last Comment]
Buat warga majalah.com.....

Sy mencari suntikkan modal bagi perniagaan yg sy akan jalankan nanti. Perniagaan yg berkonsepkan makanan.... seperti kek, puding, koktail, sphageti, chicken chop, kuih muih, mee, mee hoon, dadih, buah-buahan potong & banyak lagi.

Suntikkan modal di perlukan sebanyak rm3000. Untuk menjadi rakan niaga di alu-alukan & untuk sillent partner pun boleh juga. Sy berada di Sri Iskandar Perak. Sy tiada kedai, hanya akan beroperasi dari rumah sahaja.

Sy belum lagi beroperasi lagi ya.... jika ada yg berminat boleh terus ke email sy untuk detail lebih lagi.

Email sy:
simbhasimbhi@gmail.com
(kalau nak jumpa berbincang pun di alu-alukan, sy di sri iskandar perak).

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Restoran
 
1. Hazrul Nizam - Wed 10/Aug/2022, 6:40am
Peringatan untuk semua.

1) Untuk pencari dana (mencari pelabur)
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8

2) Untuk pelabur yg memberi dana
Tiada jaminan wang anda akan dikembalikan mengikut perjanjian diantara anda & penerima dana. Sebarang kehilangan wang adalah tanggungjawab anda sendiri. Jika anda tidak pernah berjumpa secara fizikal, tetapi hanya melalui whatsap/email, risiko amat tinggi.  
2. Salleh Ahmad 5 - Sat 10/Sep/2022, 11:10pm
Salam puan,
Boleh saya nk tau apa detail perniagaan puan? Saya ada kedai di seri iskandar. Maybe kita boleh colabs?
Ni no saya 0124829798  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..