Store/Ruang Kedai untuk Disewa - Taman Sri Saujana Kota Tinggi (Johor)
Bazarkarat Com - Thu 15/Jul/2021 12:31pm
Assalamualaikum
Slmt sejahtera warga majalah.com

Time pandemic ni ramai usahawan yang blh bertahan ada yg dah give up.. sewa kedai yg tak ada pengecualian atau semakin mahal. hendak keluar kedai.. banyak brg.. bingung nk letak mana.. so solutions.. sy ingin menawarkan space untuk disewa kepada para peniaga yg hendak letak barang atau just perlukan space kecil untuk berniaga..

Sewa bermula rm380 keatas dgn keluasan yang dipersetujui.
Blh lawat tapak pada bila2 masa dengan temujanji.. (9am-5pm) (setiap hari)
Kepada individu yang baru nk start berniaga blh jugak mencuba untuk berniaga dibawah satu bumbung.

Antara perniagaan yg blh di buat dalam space yg kecil ialah
1. Membaiki/menjual hp/laptop/komputer
2. Jual topup Dan air minuman tin dll
3. Small office/photocopy dll
4. Membaiki brg elektronik spt kipas dll
5. Kedai gunting rambut
6. Kedai jahit seluar jeans/alter
7. Butik vendor kosmetik Dan makanan
8. Small cafe-ready made guna microwave
9. Menjual brg2 prelove/antik/collectible
10. Menjual Batu cincin Dan lain2
11. Membaiki kasut
12. Dan lain2 cadangan perniagaan!!

Sekiranya anda individu atau usahawan yang jujur Dan bertanggungjawab ingin bersama2 berniaga diawah satu bumbung blh la menghubungi sy ditalian tertera dibawah

0187725022
Angah

Terima kasih

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..