Stesyen Minyak untuk Dijual
Encik Boss 2 - Fri 6/Jan/2017 2:56pm [Last Comment]
Assalamualaikum dato2..tan sri2..tengku2..atau mana2 taikun di luar sana..

ambil perhatian!

saya ade sebuah senarai beberapa buah stesyen minyak yang ditawarkan untuk dijual

Memang agak memeranjatkan..beberapa tahun sebelum ni, harga stesyen untuk di letgo mencecah belasan malah puluhan juta(belum tentu boleh tukar nama)..tapi kini tidak perlu jumlah wang sebegitu besar anda boleh memiliki stesyen minyak siap tukar pemilikan..

serius buyer..boleh call/msg/whatsapp saya: 0196031650(syakir)

syarat utama untuk berurusan:
1. perlu sediakan LOI
2. boleh kemukakan Proof of Fundings dalam ape jua bentuk (penyata kewangan peribadi/syarikat dan sebagainya)
3. keupayaan 2% dari harga stesyen ketika pertemuan owner dan buyer..

segala urusan akan dilakukan terus di stesyen minyak berikut tanpa ragu2 berserta peguam..

my number 0196031650..jangan lepaskan stesyen yg saya maksudkan tadi..rugi kalau terlepas..

Niche: Bisnes Stesen Minyak | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Ahmad Sharizan Sulaiman - Fri 6/Jan/2017, 10:23pm
    Hello...dik...sapa nak bagi kau 2 persen tu?...kau apa buat?ini semua kerja broker kayu...nak makan duit free jer  
  2. Hafiztdwp - Sun 8/Jan/2017, 12:21am
    apa lancau ni? Penipu semua ni jangan percaya!  
  3. Jeff 93 - Sun 8/Jan/2017, 1:08pm
    haha..nak makan duit org je keje  
  4. Encik Boss 2 - Sun 8/Jan/2017, 1:28pm
    terima kasih atas kata2 semangat tuan2..  
  5. Borongbajukorea - Sun 8/Jan/2017, 4:16pm
    Ada yang nak jual baju quality korea boleh beli borong http://wholesalekoreafashion.blogspot.my/  
  6. Andy 42 - Wed 11/Jan/2017, 5:04pm
    Cuba lagi????
    Jangan nangis????
    Budak budak baru belajar????  
  7. Adib 48 - Tue 24/Jan/2017, 11:33am
    Sapa yg menipu ni? Stesen yg nk jual ni dkt mane? Blh bg details sikit? Tq...  
  8. Suhaimialisya - Tue 24/Jan/2017, 11:39am
    Ini klau xtipu pun,nk mkn duit atas angin ni.
    Kira nk jd broker maut.bwh customer jmp ngn owner je trus nk 2% dr hrga petrol pam.
    Kaya kaya kaya
    Hehehehe  
  9. Haleem - Sat 18/Mar/2017, 11:49am
    Assalam
    Berminat untuk buka stesyen minyak
    Syarikat antarabangsa
    Contact Halim 0176395970  
  10. Zinjabu - Wed 22/Mar/2017, 9:45am
    Tanah kosong 2ekar.
    status pergunaan dah lulus khas untuk (petrol pump) di dungun trg untuk di jual. Rm1j.
    Watsup +60133339055 syed.  
  11. Nordin 51 - Mon 19/Jun/2017, 8:37am
    saya berminat untuk mengambil alih stesyen mimyak terggandala, hubungi saya 0138222823  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)