Stesen Minyak utk Dijual - Pasir Puteh, Kelantan
Abdul Halim Bin Ali @ Hni Northern Enterprise - Wed 29/May/2019 8:41am [Last Comment]
Mencari serious buyer untuk takover stesen minyak xxxxxx di Bandar Pasir Puteh.

Modal /Loan bank diperlukan 3 juta

+ Kawasan strategik
+ Telah bertapak 30 tahun

Berminat, sila hubungi
WhatApps 0133127452
Direct Buyer 011-1297 2667

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Stesen Minyak
     
  1. Tiesya - Mon 3/Jun/2019, 9:23am
    boleh bagi tau lokasi, stesyen myk apa?
    Berapa harga nak dijual?  
  2. Abdul Halim Bin Ali - Tue 4/Jun/2019, 4:29pm
    Lokasi : Bandar Pasir Puteh
    Stesen : Petronas
    Harga : 3 juta  
  3. Abdul Halim Bin Ali - Tue 4/Jun/2019, 4:31pm
    Berminat,
    sila hubungi (abd halim)

    WhatApps 011-1297 2667  
  4. Phak - Tue 11/Jun/2019, 9:12pm
    Whattsapp saya 0108070300 tuan  
  5. Abdul Halim Bin Ali - Wed 19/Jun/2019, 2:00pm
    INFO :-


    NEGERIi : KELANTAN
    DAERAH : JAJAHAN PASIR PUTEH
    BANDAR : MUKIM PASIR PUTEH
    NO LOT : LOT 3339
    TEMPAT : KG KELUBI
    LUAS LOT : 607 Meter Persegi


    Salam / Salam sejahtera

    2 foto stesen minyak dibawah (Facebook) merupakan gambar sebenar sebelum kontrak tamat dgn Petronas. Setelah tamat kontrak Petronas telah mengambil balik logo, fascia kanopi, 4 biji pam ,1 pam angin serta server. Lain2 asset sedia ada khasnya 4 tangki fiber, parabola, sistem wiring electrical power room & lain2 kemudahan.Syarikat minyak jenama akan memasang semula asset2 yg kurang bila (kecuali pam) pemilik tanah serta stesen yg baru menandatangani perjanjian francais dgn mereka termasuk Petronas. Pilihan jenama adalah dgn persetujuan pemilik baru. Harga premis semasa yg tangguh operasi ialah antara RM 3.7 juta hingga 4.5 juta brgantung kpd lokasi serta anggaran jumlah pelanggan tersedia waktu semasa.

    Apa2 penjelasan lanjut boleh dibuat perbincangan

    http://www.wasap.my/601112972667

    Sekian & Terima Kasih...  
  6. Abdul Halim Bin Ali - Mon 8/Jul/2019, 8:57am
    INFO/IKLAN :- PENJUALAN/PENGAMBILAHAN STESEN MINYAK

    NEGERIi : KELANTAN
    DAERAH : JAJAHAN PASIR PUTEH
    BANDAR : MUKIM PASIR PUTEH
    NO LOT : LOT 3339 & LOT 3306
    TEMPAT : KG KELUBI
    LUAS LOT : 607 Meter Persegi & 894 Meter zpersegi

    Salam / Salam sejahtera

    2 foto stesen minyak dibawah (Facebook) merupakan gambar sebenar sebelum kontrak tamat dgn Petronas. Setelah tamat kontrak Petronas telah mengambil balik logo, fascia kanopi, 4 biji pam ,1 pam angin serta server. Lain2 asset sedia ada khasnya 4 tangki fiber, parabola, sistem wiring electrical power room & lain2 kemudahan.Syarikat minyak jenama akan memasang semula asset2 yg kurang bila (kecuali pam) pemilik tanah serta stesen yg baru menandatangani perjanjian francais dgn mereka termasuk Petronas. Pilihan jenama adalah dgn persetujuan pemilik baru. Harga premis semasa yg tangguh operasi ialah antara RM 3.9 juta hingga 4.5 juta brgantung kpd lokasi serta anggaran jumlah pelanggan tersedia waktu semasa.

    Apa2 penjelasan lanjut boleh dibuat perbincangan

    http://www.wasap.my/601112972667

    Sekian & Terima Kasih...

    #stesenminyak
    #stesenpetronas
    #stesen
    #minyak
    #petronas
    #pasirputeh....  
  7. Jmpind - Sat 3/Aug/2019, 11:03pm
    apa status penjualan stesen minyak sekarang 3 Ogos 2019. Adakah i atelah dijual?  
  8. Abdul Halim Bin Ali - Tue 3/Sep/2019, 10:40am
    e Jobs Dashboard
    Stesen Minyak utk Dijual - Pasir Puteh, Kelantan
    Abdul Halim Bin Ali @ Hni Northern Enterprise - Wed 29/May/2019 8:41am [Last Comment]
    Mencari serious buyer untuk takover stesen minyak xxxxxx di Bandar Pasir Puteh.

    Modal /Loan bank diperlukan 3 juta

    + Kawasan strategik
    + Telah bertapak 30 tahun

    Berminat, sila hubungi
    WhatApps 0133127452
    Direct Buyer 011-1297 2667

    Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Stesen Minyak





    Tiesya - Mon 3/Jun/2019, 9:23am
    boleh bagi tau lokasi, stesyen myk apa?
    Berapa harga nak dijual?
    Abdul Halim Bin Ali - Tue 4/Jun/2019, 4:29pm
    Lokasi : Bandar Pasir Puteh
    Stesen : Petronas
    Harga : 3 juta

    Abdul Halim Bin Ali - Tue 4/Jun/2019, 4:31pm
    Berminat,
    sila hubungi (abd halim)

    WhatApps 011-1297 2667
    Phak - Tue 11/Jun/2019, 9:12pm
    Whattsapp saya 0108070300 tuan
    Abdul Halim Bin Ali - Wed 19/Jun/2019, 2:00pm
    INFO :-


    NEGERIi : KELANTAN
    DAERAH : JAJAHAN PASIR PUTEH
    BANDAR : MUKIM PASIR ..  
  9. Mohd Fauzi 76 - Fri 13/Sep/2019, 11:35am
    Ptronas mna ni, bypass k or ptrons lma kg klubi jln kota bharu...  
  10. Nor 147 - Thu 19/Sep/2019, 1:15pm
    slm.. fmly sy nak juai tanah seekar.sesuai utk wat stesenmyk or any projectsbb dktbypass gebeng dan pasaraya-laluan tepi bypass dan dikelilingi byk perumahan dah...kami alukan buyer serius..open nego 320k.....tanah dkt area tu org lain juai dkt sejuta dh..kami nak let go cpt je ni...

    dan uncle sy ade 16 ekar tanah dusun di kuala lipis -46 k seekar ..

    berminat.wsp 011-16930576  
  11. Abdul Halim Bin Ali - Thu 12/Dec/2019, 6:15pm
    PENJUALAN/PENGAMBILAHAN STESEN MINYAK

    NEGERIi : KELANTAN
    DAERAH : JAJAHAN PASIR PUTEH
    BANDAR : MUKIM PASIR PUTEH
    NO LOT : LOT 3339 & LOT 3306
    TEMPAT : KG KELUBI
    LUAS LOT : 607 Meter Persegi & 894 Meter zpersegi


    Sykt .Cikmeksu Petrol & Accessories 35 tahun .2 kali juara Cemerlang Petronas peringkat Zon Timur.Anugerah Ke Tokyo & L.Angeles suami isteri.
    2. DODO
    3. Jenama asal Petronas.Skrg pemilik bebas utk pilih Brand dgn persetujuan sykt mi bynyak.
    4. 3 Leland Petrol with Diesel n 1 lsland Diesel individu.
    5. Tangki 3 petrol n 1 Diesel isian 27,300Liter x 4 tangki.
    6. Jln KB-PPuteh-Terngganu viceversa.
    7. 1.5 km to Bandar Lama n Bandar PPuteh Sentral
    8.Stesen ECRL keretapi laju 5 minit drive
    Wwsew
    Srew9. Tempoh beroperasi 31 thn no
    10.Jangkaan jualanpetrol
    15000 Liter sehariƱv

    11.Kawasan sekolah.Berdekatan dgn 3 SMK/3 SRK.300m sekolah.Sekeliling kawasan kedai n perumahan.

    Berminat, sila hubungi
    WhatApps 01123638382
    Direct Buyer 011-1297 2667....  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)